Mozilla Firefox 3.6.8 Türkçe

1.054 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun nereye yazacağımı bilemedim ama bilgisayarda bir sorunum vardı size danışmak istedim fazla bilgisayarla ilgili bilgim yok maalesef:( Bir kaç gündür bilgisayar donuyor ok çalışmıyor yazı yazamıyorum ok ortada öylece kalıyor misafir çocukları inteneti ne yaptılarsa öyle oldu.Birde USB bağlantı diye arada birşey çıkıyor anlamadım nasıl düzelir kardeşim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

v.a.s. kardeşim bu dediğiniz hatanın olabilmesi için bir çok neden oluşmuş olabilir. Mouse usb ise yerini değiştirmenizi önerebilirim. Onun haricinde şu an için aklıma bir şey gelmiyor. Dediğim gibi bir çok neden olabilir. Sistemi görmeden bir şey diyemem.

leyla-1

leyla-1 🛡

TakeOnev.a.s. kardeşim bu dediğiniz hatanın olabilmesi için bir çok neden oluşmuş olabilir. Mouse usb ise yerini değiştirmenizi önerebilirim. Onun haricinde şu an için aklıma bir şey gelmiyor. Dediğim gibi bir çok neden olabilir. Sistemi görmeden bir şey diyemem.

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun sorunu hala bulamdık akşamdan beri dondu ok yeri bir türlü açamadım yeni mause denedim ama bir türlü olmadı kardeşim internet donuyor hiç açılmıyor nedense.
Tamam kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun sorunu hala bulamdık akşamdan beri dondu ok yeri bir türlü açamadım yeni mause denedim ama bir türlü olmadı kardeşim internet donuyor hiç açılmıyor nedense.
Tamam kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller.

ablacım birde sistem geri yüklemeyi deneyin ..

Berat kandiliniz Mübarek olsun
İnsan beğenmez.
leyla-1

leyla-1 🛡

ibraablacım birde sistem geri yüklemeyi deneyin ..

Berat kandiliniz Mübarek olsun

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok şükür sorun bulundu yeni bir mause daha denedik iki mause bozuk olduğundan USB bağlantısını kabul etmiyormuş yeni mausle çok şükür sorun halledildi bilgisayar donmuyor artık:)
Sizinde Beraat Kandiliniz kabul olsun kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
TakeOne

TakeOne

Sorununuzun düzeldiğine sevindim.

ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok şükür sorun bulundu yeni bir mause daha denedik iki mause bozuk olduğundan USB bağlantısını kabul etmiyormuş yeni mausle çok şükür sorun halledildi bilgisayar donmuyor artık:)
Sizinde Beraat Kandiliniz kabul olsun kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller.

Geçmiş olsun ozaman :)
İnsan beğenmez.
leyla-1

leyla-1 🛡

Allah razı olsun kardeşlerim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile selametle kalınız.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
TakeOne

TakeOne

Selametle leyla.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.