İçinden geçeni paylaş...
1.544.559 görüntülenme · 25.047 yanıt
Ahzab / 35.
Oruç tutan erkekler ve oruç tutan kadınlar, ırzlarını koruyan erkekler ve (ırzlarını) koruyan kadınlar, Allah'ı çok zikreden erkekler ve zikreden kadınlar var ya; işte Allah, bunlar için bir mağfiret ve büyük bir mükâfat hazırlamıştır.
Oruç tutan erkekler ve oruç tutan kadınlar, ırzlarını koruyan erkekler ve (ırzlarını) koruyan kadınlar, Allah'ı çok zikreden erkekler ve zikreden kadınlar var ya; işte Allah, bunlar için bir mağfiret ve büyük bir mükâfat hazırlamıştır.
Bu mübarek Ramazan ayında ettiğiniz Dua'larda
Doğu Türkistanda,Filistinde,Suriyede,Mısırda ve dünyanın heryerinde zulme maruz kalan kardeşlerimizide unutmayın İnşaAllah.
Doğu Türkistanda,Filistinde,Suriyede,Mısırda ve dünyanın heryerinde zulme maruz kalan kardeşlerimizide unutmayın İnşaAllah.
ramazanın ilk iftarı uçakta nasip oldu dün. Acizane önerim uçuş planlarınızı sahur ve iftar vakitlerine göre ayarlayınız. Dostlarla başbaşa mütevazi bir iftar sofrası özel jete bile değişilmez bana göre.
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
buket_zeynepalamayacağım kar payı için uğraşıp belgeleri hazırlamak garip olsa gerek...
:)
allah iyiliğini versin senin.zaten alacağımız kar olsaydı onu inan yapan kişiler biz olmazdık:)
aynı dert bende de var.....tonlarca satılan akaryakıtın tonajını arttımaya çalışıyıyorum...
Enteresan olan ne kadar artarsa artsın ben haep aynı maaşı alıyorum:/
valla canım bizim ki biraz garip sözleşmeli olduğum için alamıyorum.. döner sermaye.den.. ama hiç bir iş yapmadan adam binleri cebine götürecekki saymanımız sabahtan beri cıldırıyor.. o adama nasıl vermem hakka giriyor diye.. hayırlısı .. işte .. benim olmayan bir para için üzülmedim ama haketmeyenler alıyorya ona üzüldüm
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
''Rahmân'ın(has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler (geçerler); ( Furkan 63 )
en çok dikkat etmemiz gereken zaman... şimdi tam zamanı...
en çok dikkat etmemiz gereken zaman... şimdi tam zamanı...
VaVeyla, post: 1539571, member: 122221daha fazlasını kaldıramann :D napıyım gs ve bjk forması giyenlere derslerinizi geçirmem bak haa diye uyarıda bulunuyom ahahaa :D
Vah vah yazık çocukcağızlara :a18:
Sana benim kardeş gibi bir öğrenci lazım ama işte :p
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Açlık başımda duman, ilk orucum ilk heyecan..
Kovaladıkça kaçan, iftar saatim misin ?? :D
veeeeee :a27:
Açlık başımda duman , her iftar bir Heyecan. :a15:
Kovaladıkça kaçan, iftar saatim misin ?? :D
veeeeee :a27:
Açlık başımda duman , her iftar bir Heyecan. :a15:
.....
NFK
NFK
B)
MISIR yazıp 3072'ye göndererek,
İHH'nın Rabiat'ül Adeviyye meydanında vereceği iftar ve sahur yemekleri için,
5 TL bağışta bulunabilirsiniz...
B)
MISIR yazıp 3072'ye göndererek,
İHH'nın Rabiat'ül Adeviyye meydanında vereceği iftar ve sahur yemekleri için,
5 TL bağışta bulunabilirsiniz...
B)
.....
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.