İçinden geçeni paylaş...

1.544.545 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Muhtazafİffetini korumuş olan, İmran kızı Meryem'i de (Allah örnek gösterdi).
Biz, ona ruhumuzdan üfledik ve Rabbinin sözlerini ve kitaplarını tasdik etti.
O gönülden itaat edenlerdendi.
TAHRİM / 12.ayet

Bizleri de itaat edenlerden eyle Allah c.c u
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

RECEB-I KAMERhoşbuldum ablacım Allah razı olsun..Nasılsınız görüşmeyeli ?

ŞÜKÜRLER OLSUN KARDEŞİM... asıl sen nasılsın güzel haberlerini bekliyoruz.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

buket_zeynepŞÜKÜRLER OLSUN KARDEŞİM... asıl sen nasılsın güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah iyilik sağlık afiyet versin inşallah..Ben ben been iyiyim iyiyim yanii :) :) şükürler olsun Rabbime..herşey yolunda ve güzel gidiyor inşallah..Rabbim akıbetimizi de hayreylesin inşallah ablacım..hicran kardeşimiz nasıl,buralardamı göremedim de ?
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
buket_zeynep

buket_zeynep

oda iyi şükürler olsun.. ankarada abisinin yanında.. senin de inşallah iyi olacak akibetin.. öyle hissediyorum neden bilinmez.. değerin bilinsin inşallah.. ama özleniyorsun haberin olsun
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

buket_zeynepoda iyi şükürler olsun.. ankarada abisinin yanında.. senin de inşallah iyi olacak akibetin.. öyle hissediyorum neden bilinmez.. değerin bilinsin inşallah.. ama özleniyorsun haberin olsun

Rabbim iyilikler versin kardeşimize de inşallah..aa bizim burda yani maşallah :) inşallah ablacım Rabbim akıbetimizi güzel ve hayırlı eylesin..Rabbim güzel kalbinize ilham etmiş olabilir mi ? :) :) ben de özlüyorum emin olun ablam da birazcık işlerden dolayı birazcık bu hadiseyle ilgili bide izne gitmiştim bi hafta ondan dolayı uzak kaldım ama inşallah fırsatlarda burada olmak isterim bende..dualarınızı beklerim ablacım

AMİN..
buket_zeynep

buket_zeynep

RECEB-I KAMERRabbim iyilikler versin kardeşimize de inşallah..aa bizim burda yani maşallah :) inşallah ablacım Rabbim akıbetimizi güzel ve hayırlı eylesin..Rabbim güzel kalbinize ilham etmiş olabilir mi ? :) :) ben de özlüyorum emin olun ablam da birazcık işlerden dolayı birazcık bu hadiseyle ilgili bide izne gitmiştim bi hafta ondan dolayı uzak kaldım ama inşallah fırsatlarda burada olmak isterim bende..dualarınızı beklerim ablacım

:a16:dualarımdasın kardeşim.. RABBİM ya VEDUD ismi hürmetine güzel muhabbetler versin aranıza.. garip heyecanlar.. helede.. doğru insanı bulduğuna inanırsan.. burda ol..inşallah paylaşımlarınla neşe kat aramıza malum artık daha bi neşeli yüreğin...
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Lâ yukellifullah.
Ya Rabbi Yükümü Hafiflet.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

buket_zeynep:a16:dualarımdasın kardeşim.. RABBİM ya VEDUD ismi hürmetine güzel muhabbetler versin aranıza.. garip heyecanlar.. helede.. doğru insanı bulduğuna inanırsan.. burda ol..inşallah paylaşımlarınla neşe kat aramıza malum artık daha bi neşeli yüreğin...

Maşallah ablacım yüreğiniz coştu :) Amin inşallah güzel dualarınıza can-ı gönülden amin ablam..inşallah doğru insandır :) yani şimdilik öyle görünmekte ama :) inşallah fırsatlarda buralarda olurum ablacım..sağolun güzel muhabbetiniz için teşekkür ederim ferahlık verdiniz Rabbim razı olsun sizlerden..mesajıda yolladım sanıyorum hala gönderilmemiş vaziyette görünce şaşırdımm :)

AMİN..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ah bu çocuklarr... :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Ha ha ha ha ha hapşu (=
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Çeşm-i BülbülHa ha ha ha ha hapşu (=

Çokkk ve HAYIRLI yaşa kardeşim.. .)
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

RECEB-I KAMERAllah iyilik sağlık afiyet versin inşallah..Ben ben been iyiyim iyiyim yanii :) :) şükürler olsun Rabbime..herşey yolunda ve güzel gidiyor inşallah..Rabbim akıbetimizi de hayreylesin inşallah ablacım..hicran kardeşimiz nasıl,buralardamı göremedim de ?

hoşgeldin recep kardeşim,özletiyorsun kendini haberin olsun.denk düşemedik yine :(
çook şükür kardeşim senin adına çok mutluyum.rabbim mutluluğunu daim eylesin,sonunuzu hayırlı eylesin inşaallah.hep dualarımdasın söylediğin gibi ismen :)
bendede durumlar aynı elhamdülillah.rabbim bu günümüzden geri koymasın... buketimin dediği gibi ankadayım hava değişimi için :) rabbim belki burada hayırlı kapılar açar bana...
sen de habersiz bırakma bizleri,dualarında yer alabilme dileğiyle allaha emanet ol kardeşim...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

hicranfarukyavuzhoşgeldin recep kardeşim,özletiyorsun kendini haberin olsun.denk düşemedik yine :(
çook şükür kardeşim senin adına çok mutluyum.rabbim mutluluğunu daim eylesin,sonunuzu hayırlı eylesin inşaallah.hep dualarımdasın söylediğin gibi ismen :)
bendede durumlar aynı elhamdülillah.rabbim bu günümüzden geri koymasın... buketimin dediği gibi ankaRAdayım hava değişimi için :) rabbim belki burada hayırlı kapılar açar bana...
sen de habersiz bırakma bizleri,dualarında yer alabilme dileğiyle allaha emanet ol kardeşim...

İki gündür bende Ankara' dayım...
Yatsıyı Kocatepe' de kıldık şükür...
Ama bir hüzün kapladı yine içimizi...
Koca camide, Cuma gecesinde, 100-120 kişi ya var ya yok...
Rabbim bizleri camilerin gerçek süsü olan cemaatten mahrum bırakmasın inşallah...
Selam ve DUA ile kardeşim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

mavciİki gündür bende Ankara' dayım...
Rabbim bizleri camilerin gerçek süsü olan cemaatten mahrum bırakmasın inşallah...

ahh abicim ahh dün gece saat 3 civarlarında abimle eve doğru geliyorduk.baya yüksek bir yerde olmalıydık ki tam karşımda uzakta KOCATEPE camii ni gördüm ve hayran kaldım.nasılda güzel görünüyordu.keşke dedim yakında olsaydıkta sabah namazını orada eda edebilseydik dedim abime...
keşke değerini bilsek abi camide cemaatle namaz kılmanın ne büyük bir zevk ve sevap olduğunu...
dediğin gibi ''Rabbim bizleri camilerin gerçek süsü olan cemaatten mahrum bırakmasın inşallah...''
selametle kalın abicim,hepiniz dualarımdasınız her daim...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

"(Allahım !) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz."
Fatiha/5
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Çeşm-i BülbülHa ha ha ha ha hapşu (=

ALLAH şifa versin kardeşim.
buket_zeynep

buket_zeynep

RECEB-I KAMER
Maşallah ablacım yüreğiniz coştu :) Amin inşallah güzel dualarınıza can-ı gönülden amin ablam..inşallah doğru insandır :) yani şimdilik öyle görünmekte ama :) inşallah fırsatlarda buralarda olurum ablacım..sağolun güzel muhabbetiniz için teşekkür ederim ferahlık verdiniz Rabbim razı olsun sizlerden..mesajıda yolladım sanıyorum hala gönderilmemiş vaziyette görünce şaşırdımm :)

sanada maşallah kardeşim.. inşALLAH herşey çok güzel gidecek.. hayırlısıyla.. insanın hayatta en çok isteyeceği şey.. kendini görebildiği.. onu doğruya çeken bir eş.. o eş ki .. evini cennetten bir köşe yapacak.. o eş ki .. evlat yetiştirecek.. inşALLAH... Hepimiz doğru yolda giden salih ve saliha eşler oluruz..sen yeterki olmayı iste.. bide özletme kendini... ALLAHA emanet.. kardeşim..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

hicranfarukyavuzhoşgeldin recep kardeşim,özletiyorsun kendini haberin olsun.denk düşemedik yine :(
bendede durumlar aynı elhamdülillah.rabbim bu günümüzden geri koymasın... buketimin dediği gibi ankadayım hava değişimi için :) rabbim belki burada hayırlı kapılar açar bana...

hoşbulduk Allah razı olsun :) evet yoktunuz denk gelemedik..Amin inşallah bütün güzel dualarınıza canı gönülden amin diyorum..Rabbim yar ve yardımcımız olsun..inşallah ankara bi başka güzeldir :) umarım ankara seyahatiniz hayırlara vesile olur..Rabbime emanetsiniz

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

mavciİki gündür bende Ankara' dayım...

umum forum Ankara da sanırım :) biiznillah birgün herkes doğru yolu bulacak demiştim amma :)

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

buket_zeynepsanada maşallah kardeşim.. inşALLAH herşey çok güzel gidecek.. hayırlısıyla.. insanın hayatta en çok isteyeceği şey.. kendini görebildiği.. onu doğruya çeken bir eş.. o eş ki .. evini cennetten bir köşe yapacak.. o eş ki .. evlat yetiştirecek.. inşALLAH... Hepimiz doğru yolda giden salih ve saliha eşler oluruz..sen yeterki olmayı iste.. bide özletme kendini... ALLAHA emanet.. kardeşim..

:) Maşallah buket ablamızdan inciler,elmas nasihatler,güzel güzel dualar elhamdülillah..Allah razı olsun ablacım siz de Rabbime emanetsiniz,hayırlı cumalar..

AMİN..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.