İçinden geçeni paylaş...
1.544.543 görüntülenme · 25.047 yanıt
asıl şimdi sabır zamanı hicran !!!! ya sabır ya sabır ya sabır....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
KEHF/ 28:
Nefsince de, sabah akşam rızasını isteyerek Rablerine yalvaranlarla beraber candan sabret.
Sen dünya hayatının süsünü isteyerek onlardan gözlerini ayırma.
Kalbini, bizi anmaktan gafil kıldığımız, nefsinin kötü arzusuna uymuş ve işi hep aşırılık olan kimseye uyma.
Nefsince de, sabah akşam rızasını isteyerek Rablerine yalvaranlarla beraber candan sabret.
Sen dünya hayatının süsünü isteyerek onlardan gözlerini ayırma.
Kalbini, bizi anmaktan gafil kıldığımız, nefsinin kötü arzusuna uymuş ve işi hep aşırılık olan kimseye uyma.
emcankeliçimde bir sıkıntı kalbimin üstüne oturdu kalkmıyor.....
dilimde dua ama yetmiyor............
Rabbim yardımcın olsun güzel kardeşim inşallah için ferahlar Güzel Allahım bizlere yaşama sevinci verir inşallah. İki dünya saadeti verir kötülerle karşılaştırmaz vardır Rabbimin bildiği kardeşim unutma herşey geçecek hayır ve şer O ndan her inişin bir çıkışı var....
emcankeliçimde bir sıkıntı kalbimin üstüne oturdu kalkmıyor.....
dilimde dua ama yetmiyor............
ALLAH (C.C) yardimcin olsun. Ne sıkıntın varsa Rabbim gidersin, ferahlik versin. Hayirlisi olsun hakkinda.
Allahım ülkemizi halkımızı koru insanlara akıl merhamet sağduyu vicdan ve ahlak ver koru bizleri evlatlarımızı.....
nazlı ceylanAllahım ülkemizi halkımızı koru insanlara akıl merhamet sağduyu vicdan ve ahlak ver koru bizleri evlatlarımızı.....
duana yurekten katiliyorum bugun aylardir cikmamistim cahide iyi olunca ciktim esimin yanina gittim aksam ustu bir baktim yuruyus var rabbim islah etsin nedir bu suru mantigi anlamdim bilmeyenler icin suru mantigini anlatayim ucurumun kenarindaki bir suruden bir tanesi asagi atlarsa digerleride hic dusunmeden atlarlar ..........
Kalblerinde hastalık bulunanların :" Bize bir felaket gelmesinden korkuyoruz" diyerek, onların arasına koşuştuklarını görürsün.
Umulur ki Allah, bir fetih ihsan eder veya katından bir emir (iş) getirir de içlerinde gizlediklerine pişman olurlar.
(MAİDE/52)
Umulur ki Allah, bir fetih ihsan eder veya katından bir emir (iş) getirir de içlerinde gizlediklerine pişman olurlar.
(MAİDE/52)
Onlardan birçoğunun kâfirleri dost edindiklerini görürsün.
Nefislerinin kendilerine sunduğu şey ne kadar kötüdür!
Allah onlara gazabetmiştir.
Onlar ebedî olarak azap içinde kalacaklardır.
(MAİDE/80)
Nefislerinin kendilerine sunduğu şey ne kadar kötüdür!
Allah onlara gazabetmiştir.
Onlar ebedî olarak azap içinde kalacaklardır.
(MAİDE/80)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 09.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.