İçinden geçeni paylaş...

1.544.542 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

Allahım şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Alahım şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver...
Allahım iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğim yüreklere..
Allahım Sen Sana edeple geleni hiç geri çevirmezsin, duamı salihlerin duası eyle...
AMİN...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
nazlı ceylan

nazlı ceylan

Kıdemli Üye · 354 mesaj

hicranfarukyavuz
huzur bu olsa gerek....
28.04.2013 itibarıyla kapalıyım ve hiç yadırgamadım.örttüm başımı çıktım dışarıya.... veee
görün ey millet !!! ben artık tesettürlüyüm... B)B)B)

Hayırlı olsun canım benimde 1 buçuk ay oldu daha
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

nazlı ceylanHayırlı olsun canım benimde 1 buçuk ay oldu daha

sağol canım allah c.c razı olsun.çok büyük mutlulukmuş.küçük çocuklar gibiydim anlatamam.komşuya gittim yaşgünü vardı.kalabalıktı,herkese bakın bakın ben kapandım dedim.çok şükür rabbime,yadırgamadımda...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

neler gorduk neler yasdik bu fani dunyada hicmi dusunmedik sebepsiz degil hicbir sey
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

hicranfarukyavuz
huzur bu olsa gerek....
28.04.2013 itibarıyla kapalıyım ve hiç yadırgamadım.örttüm başımı çıktım dışarıya.... veee

Maşallah...Barekallah...
Rabbim kabul eyleye, daim eyleye inşallah...
TEBRİKLER Kardeşim...
Selam ve dUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mavciMaşallah...Barekallah...
Rabbim kabul eyleye, daim eyleye inşallah...
TEBRİKLER Kardeşim...
Selam ve dUA ile...

sağol abi allah c.c razı olsun çok mutluyum çookkk.... :)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

hayırlı olsun arkadaşım allah c.c daim etsin inşaallah....
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

hicranfarukyavuz
huzur bu olsa gerek....

BEKLENEN HABER GELDİ !

Hayırlı olsun canım benim.. Rabbim mübarek eylesin..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

hicranfarukyavuz
huzur bu olsa gerek....

Maşallah,tebrikler :) sevindirici bir haber..Rabbim kabul ve daim etsin inşallah..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

“Yüce Yaradan’ın kitabından günde birkaç satır da olsa okuyup anlamaya ve Rabbimizi anmaya çalışmazsak, huzursuzluğumuzu şu uyarı ile ilişkilendirelim:

‘Kim Rabbinin zikrinden (Kur'an'dan) yüz çevirirse, Rabbi onu gittikçe artan bir ızdıraba düşürür.’ (Kur’an 72/17)”

Muhammed BOZDAĞ
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Mahşer çok zor olacak kardeşler çok zor 50bin sene ayakta beklicez ciğerlerimiz susuzluktan patlama noktasına gelecek ama bir kere öldük ya artık ölüm yok,sırat dedikleri köprü kıldan ince kılıçta keskin diyoruz elimizi bir jilete değdirsek ne olur hepimiz biliyoruz hulasa olarak Allahu zülcelal'in dininin en güzel yaşanma yeri olan Nakşibendi yolu çok kutlu bir yoldur kıyamete kadar devam edecek tek tarikattır(yoldur) tabiki biz mahşerden bahsettik ya öldüğümüzde başımıza gelecekler? Efendimiz bir hadisi şerifinde buyuruyor sav : Sizler öldükten sonra başınıza gelecekleri bilseydiniz neşelenemezdiniz..Yerin altında tek kalacağız arkadaşlar ama alimimiz hocamız şeyhimiz olmazsa ne yapacağız yerin üstünde yalnızım diye canımızı sıka sıka bir oluyoruz da ya yerin altı nolacak hiç düşündük mü? Size naçizane kardeş tavsiyesi yaşayan Allah dostlarını arayın çünkü ARAYINIZ BULACAKSINIZ! Rabbimiz teala bizi sevdiği kula emanet etsin inşaallah deccalin ordusu olmaktan muhafaza eylesin.amin.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

hicranfarukyavuz
huzur bu olsa gerek....

MaşaALLAH ablacım, cok sevindim.. :)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

"Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle."

AMİN..
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

Şüphesiz ki günahlardır insanın kalbini katılaştıran..İnsanın her ne sıkıntısı varsa ilacı ancak ve ancak TÖVBEdir..ve insan tek başına bu tövbeyi muhafaza etmekten acizdir günümüzde(çok nadirdir olan)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler allah razı olsun.çok istedim ve oldu sonunda.rabbim daim eder inşaallah.ve başka güzel haberlerimizde paylaşırız buradan inşaallah... B)B)B)
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

KUZUMMMMMMMMMM ne zaman gidiyon........ çok güzel haberler gelecek çoooooook dün babam diyorki kızımız malatyadan kayısı yollayacak bize
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Fiilî ve kavlî duamızı yapar gerisini tevekkül ederiz..Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler der,bekleriz...

AMİN..
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Başıımmm dönüyooo :(
Başım döncene dünyam yüzseksen derece döneydi iyiydi :p
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

buket_zeynep, post: 1524141, member: 37970KUZUMMMMMMMMMM ne zaman gidiyon........ çok güzel haberler gelecek çoooooook dün babam diyorki kızımız malatyadan kayısı yollayacak bize

inşaallah canım inşaallah,yarın gidiyorum bir bilinmeze... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.