buket_zeynepinşallah canlarım ee istanbulda bir kardeşim vardı şimdi olacak 3 gezecek yerde çokk ohhhhhhhhhh
ama ama ben mersindeyimmmmmm.... :(:(:(:(
1.544.539 görüntülenme · 25.047 yanıt
buket_zeynepinşallah canlarım ee istanbulda bir kardeşim vardı şimdi olacak 3 gezecek yerde çokk ohhhhhhhhhh
hira06kızlaaarrrr bi gun toplanıcas 'butun kızlar toplandık' yapıcas (: ben ınanıyorum sizde ınanın ve dua edın..
ayrıca hıcranım geleceksın!!! o kız buraya ge-le-cek!! (: sen bı gel bak neler oluyor? (:
buket_zeynepyok artık siz orda buluşup bana havamı yapacaksınız kız.. valla karışmam...
hira06kikikikiik bnde sevıom kiiiii <3 <3 kız snle konustugum kadar anamla bacımla konusmuom,ıyı kı tanıstık bea
tsunamiYakais hocam yok galba hayirdir ?
tsunamiÖnemli bir durum yoktur insallah...
hicranfarukyavuzcanooooooo :) seviyorum seni... :) inşaallah inşaallah inşaallah....
hira06döversın walla :p bebegıımmmm koş gel deriz sana.. yeter ki hicran gelsin buraya sen gelene kadar bulusmayız olmadı :/
hicranfarukyavuzya ben gideyimde oraya sana hava atayım olmaz mı buketim.... :) azıcık idare etsen .... :)
hira06kikikikiik bnde sevıom kiiiii <3 <3 kız snle konustugum kadar anamla bacımla konusmuom,ıyı kı tanıstık beaaman bunları beni sevmiyor artık:(
tsunamiYakais hocam yok galba hayirdir ?
buket_zeynepaman bunları beni sevmiyor artık:(
hicranım gitte kız beni unutsanda olur...
hira06nolmus ki??? e ben bılmıom
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 09.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.