Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
1.544.537 görüntülenme · 25.047 yanıt
berat05Gecenin 1 N D E Mİ? :)
Akıllı olanların hepsi yatakta olmalı
hicranfarukyavuzben burdayım yine... Telden icabet ettiğimden beğenemiyorum alıntı ile cvplayamıyorum...olsun burdayım ya ;) herkez bizim gibi gece kuşumu sandın recep kardeşim.bu arada sen kesin bekarsın dimi yenge olsaydı rüyanda görürdün bu saatte interneti.. :)
hicranfarukyavuzben burdayım yine... Telden icabet ettiğimden beğenemiyorum alıntı ile cvplayamıyorum...olsun burdayım ya ;) herkez bizim gibi gece kuşumu sandın recep kardeşim.bu arada sen kesin bekarsın dimi yenge olsaydı rüyanda görürdün bu saatte interneti.. :)
smyyesoy abla hiç güleceğim yoktu:)ama kadınlar adına çok doğru bi tespit:D
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
RECEB-I KAMERanladım ablacım :) uykusu kaçanlar olsa gerek ya da uykusu gelmeyenler :D
hicranfarukyavuzevet canım hatta şuan recep kardeşimle olmayan yengemiz arasında geçen dialog bile geldi gözümün önüne... GEce gece güldüm o hallerine ve tabiki kendi halime.:)
berat05artık adına her ne der isek..... öyle olsun kardeşim....
ben ufak ufak kaçmaya başlıyorum..
hayırlı ve bereketli geceler
smyyeshımm detaya girme ağabey:a24:
hicranfarukyavuzallah bilir belkide yakındır seninde evliler kervanına katılman.rabbim hayırlı bir eş nasip etsin kardeşime inşaALLAH..elele ahirete kadar birlikte yürüsünler.. amin
hicranfarukyavuzbi defa o iki el leğen kemiklerinin üzerinde olacak.sonra odaya gelecek bakacak bişey demeden gidecek.tabi sende tık yok.sonra yine gelecek kork ama bu sefer... Allahım gerisini yazamayacağım.sen koru recep kardeşimizi... :):)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.