KaLBuN_KeSiR ↗Allah celle celaluhu razı olsun abi.. Rabbim nefsimizin şerrinden muhafaza eylesin bizleri..
amin. insaALLAH
1.542.846 görüntülenme · 25.047 yanıt
KaLBuN_KeSiR ↗Allah celle celaluhu razı olsun abi.. Rabbim nefsimizin şerrinden muhafaza eylesin bizleri..
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 731 mesaj
✦ Mübarek Üye
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
kurt26, post: 1342701, member: 30997hesap*edilince gönlüm*rahat*geri*kalan*düşünsün*sanki*sorulmayacak...
evliyaya*hakaret edildi sen niye bişey yapmadın?
"Kim benim bir dostuma, evliyama düşmanlık yaparsa ben ona harp ilan ederim." (Buhari)
ALLAH yardımcım olsun amin.
✦ Mübarek Üye
YAGMURBEY, post: 1342714, member: 103783her konuda sana katılıyorum ve seninleyim KARDEŞ..
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
kurt26, post: 1342743, member: 102020ALLAH razı olsun.
yanlız şuan anladım ki bu sitede birlik olunmuyor.
hakısıza haksızsın denmiyor.
benim bukadar üzerinde durmam hiç pişmanlık duymayıp pişkin pişkin sırıtması.
sen kimsin nesin mübarek insanlara ,evliylara ,şeyhlere ,ALLAH dostlarına ,alimlere ve bizlere hakaret diyorsun.
ve bizim ilmimizi küçük görüp aşağılıyorsun.
gerçek bu küçük sitede bile haksıza haksızsın diyemiyorsak birlik olamıyorsak Türkiye parçalanmaya laiktir.
kurt26, post: 1342700, member: 102020"Kim benim bir dostuma, evliyama düşmanlık yaparsa ben ona harp ilan ederim." (Buhari)
ALLAH yardımcım olsun amin.
yönetim*mesajlar*gitmiyor*mu*size*bizim*değerimiz*yok*demekki.
atatürke*tos*kondurmassınız*adam*evliyaya*hakaret*ediyor.
boşvermekle*hiç*bişey*çözülmez.hatasını*anlamalı.
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
✦ Mübarek Üye
_YUSUF_, post: 1342775, member: 88924Arkadaşlar adam evliyaları sevmiyor olabilir.Adama zorla evliyamı sevdireceğiz.Kişisel hakareler olursa gerekeni yaparız.Bu konuda sen ben bir başkası kim olursa olsun bu değişmez.İsimlere göre değerlendirme yapmıyoruz.Sizin yönetme karşı yaptığınız ithamlar gerçekten hiç hoş değil.
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
kurt26, post: 1342781, member: 79773http://forum.islamiyet.gen.tr/boykot/101708-fisebilillah-tum-hakaretleri.html
sana bişey anlatmak çok zor adam daha ne yapsın anlamış değilim.
kusura bakma eğer hala kale alınmıyorsam ben yapacağımı bilirim.
YAGMURBEY ben zaten boykot ilan ettim siteye o şahsı atırmak için giriyorum.
başkada hiçbiryere mesaj yazmıyorum.
FAZİLET Version 3 programı kaç aydır uğraştığım program
mecbur olarak paylaştım.
kurt26 ↗pekala ALLAHA havale ediyorum artık ne yaparsanız yapın.
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
_YUSUF_, post: 1342775, member: 88924Arkadaşlar adam evliyaları sevmiyor olabilir.Adama zorla evliyamı sevdireceğiz.Kişisel hakareler olursa gerekeni yaparız.Bu konuda sen ben bir başkası kim olursa olsun bu değişmez.İsimlere göre değerlendirme yapmıyoruz.Sizin yönetme karşı yaptığınız ithamlar gerçekten hiç hoş değil.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.