İçinden geçeni paylaş...
1.544.529 görüntülenme · 25.047 yanıt
kitaplığıma iki yeni kitap aldım bu gün çok mutluyum... :)
''KADIN İLMİHALİ''....... M. CEMAL ÖĞÜT
''İSLAM AHLAKI VE ADABI (şir'atü'l islam).......İMAMZADE MUHAMMED b. EBU BEKİR EL-BUHARİ
''KADIN İLMİHALİ''....... M. CEMAL ÖĞÜT
''İSLAM AHLAKI VE ADABI (şir'atü'l islam).......İMAMZADE MUHAMMED b. EBU BEKİR EL-BUHARİ
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Ey burnu kanasa hemen kadere küsüp yüzünü ekşiten.
Gülden hiç ders almıyor musun?
Bütün yaprakları tek tek yolsan gül yine de gülmekten vazgeçmez.
Hale razı oluş şükürdür.
Gül de daimi bir şükür makamındadır.
Hem bilmez misin ki başına gelen sıkıntılar aslında daha büyük bir sıkıntıya set olur da başındaki belayı def ederler.
O halde yüzün gülsün..
Hz. Mevlana
Gülden hiç ders almıyor musun?
Bütün yaprakları tek tek yolsan gül yine de gülmekten vazgeçmez.
Hale razı oluş şükürdür.
Gül de daimi bir şükür makamındadır.
Hem bilmez misin ki başına gelen sıkıntılar aslında daha büyük bir sıkıntıya set olur da başındaki belayı def ederler.
O halde yüzün gülsün..
Hz. Mevlana
Vay be neler neler neler, hatıralar güzelde tuhaf mı olmuş ne :)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
dayan yüreğim dayan
dayan yarına inan
gün gelir acılar ezberlenir
iyileşir zamanla yaran...
dayan yarına inan
gün gelir acılar ezberlenir
iyileşir zamanla yaran...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Size ne oluyor da, Allah yolunda ve “Ey Rabbimiz! Bizleri halkı zalim olan şu memleketten çıkar, katından bize bir dost ver, bize katından bir yardımcı ver” diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların uğrunda savaşa çıkmıyorsunuz? ( Nisa / 75 )
ey toprak !!!
rabbim benden razı olana kadar bana sarılma...
rabbim benden razı olana kadar bana sarılma...
_YUSUF_İçimizden birşey geçipte o an anlatacak birileri bulamıyorum diyorsanız.Buyrun...
Tepkinizi...
Sevincinizi...
Dualarınızı...
İçinizden ne geçiyorsa, paylaşabilirsin kardeşim...
Benim mi?
Benimde içimden böyle bir konu açmak geçti.
Evet, şimdi söz sizde, buyrun :H
benim içimdende size teşekkür etmek geldi.teşekür ederim çok içten bi paylaşımdı....
"Herhangi birinize ölüm gelmezden önce, size verdiğimiz rızıktan ALLAH yolunda harcayın ki, şöyle demeyesiniz:
"Ey Rabbim.
Ne olurdu bana biraz daha mühlet verseydin de malımın sadakasını verip sâlihlerden olsaydım.."
{Münâfıkûn -10 }
"Ey Rabbim.
Ne olurdu bana biraz daha mühlet verseydin de malımın sadakasını verip sâlihlerden olsaydım.."
{Münâfıkûn -10 }
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.