İçinden geçeni paylaş...
1.544.526 görüntülenme · 25.047 yanıt
“Allah’ım! dünyada ve ahirette Senden esenlik isterim; Allah’ım, dinim, dünyam, ailem ve malım konusunda Senden af ve esenlik isterim. Allah’ım, ayıplarımı ört. Korkularımdan beni emin eyle. Önümde, ardımda, sağımda, solumda, üstümde olanlardan beni koru. Altımdakilerden de Senin azametine sığınırım.” (Ebû Davud)
tsunami, post: 1506330, member: 117733Nasilsin canim?
hamd olsun canım iyiyim sen nasılsın?
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
" Gölge etme başka ihsan istemem.. "
diyen Diyojenin bu sözünü nasıl anlamalıyız..
dua etmelisin aff abi yaa :D
diyen Diyojenin bu sözünü nasıl anlamalıyız..
dua etmelisin aff abi yaa :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
“Allah’ın adıyla, Allah’a tevekkül ediyorum. Allah’ım! sapıtmak ve saptırılmaktan, alçalmak ve alçaltılmaktan, zulmetmek ve zulmedilmekten, bilgisizlikten ve bilgisiz bırakılmaktan Sana sığınırım.” (Tirmizî;)
tsunami, post: 1506338, member: 96359Cok sukur bugunumuze iyiyim hersey yolunda insallah.
çok şükür canım elimiz ayağımız tutuyor,kulağımız duyuyor,gözümüz görüyor daha ne olsun...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
VaVeyla, post: 1506283, member: 96895ooyy nası bi sınavdı bu ya :/
Can can can :D
.....
NFK
NFK
hicranfarukyavuz, post: 1506340, member: 54443çok şükür canım elimiz ayağımız tutuyor,kulağımız duyuyor,gözümüz görüyor daha ne olsun...
Evet canim bizi yaratan rabbini bilmek onun azabindan korktugun kadar merhametine siginmak ne guzel...
tsunami, post: 1506343, member: 103715Evet canim bizi yaratan rabbini bilmek onun azabindan korktugun kadar merhametine siginmak ne guzel...
aynen öyle canım,ne olursa olsun ondan başka gidecek kapımız yok,herkes bırakıp gidiyor bizi ama o asla gitmiyor,nasıl ihanet edilir o'na...
- Çeşm-i Bülbül
- akın13
- bir_umut
- hicranfarukyavuz
- Inci1990
- KAAN ERDEM
- kikirikli
- laz0
- mavci
- mir_erhan
- Reyhani_konyevi
- tsunami+
Hepinize selam olsun demek geldi içimden nedendir bilmem :a26:
Hoşçakalınız.. :a12:
.....
NFK
NFK
“Allah’ım, işimi koruyan dinimi ıslah et, geçimimi sağlayan dünyamı ıslah et, dönüp varacağım yer olan ahiretimi ıslah et. Hayatı her hayrı artırmama vesile eyle, ölümü bütün kötülüklerden kurtulmama çare eyle.” (Müslim)
Suan sitede aktif olan tum site uyelerinden bir amin demesini Allah rizasi icin istiyorum...
Suan sitede aktif olan tum site uyelerinden bir amin demesini Allah rizasi icin istiyorum...
tsunami“Allah’ım, işimi koruyan dinimi ıslah et, geçimimi sağlayan dünyamı ıslah et, dönüp varacağım yer olan ahiretimi ıslah et. Hayatı her hayrı artırmama vesile eyle, ölümü bütün kötülüklerden kurtulmama çare eyle.” (Müslim)
amin canım aminnn...
Çeşm-i Bülbül
- Çeşm-i Bülbül
- akın13
- bir_umut
- hicranfarukyavuz
- Inci1990
- KAAN ERDEM
- kikirikli
- laz0
- mavci
- mir_erhan
- Reyhani_konyevi
- tsunami+
Hepinize selam olsun demek geldi içimden nedendir bilmem :a26:
Hoşçakalınız.. :a12:
vealeykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim....
tsunami, post: 1506349, member: 117733Dilekcimden haberin varmi yok sanki?
evet canım ya haberim yok eşi evde bugün geceden çıktılar arayıpta rahatsız etmek istemedim en son teheccüd gecesi görüştüm uyandırmak için aramıştım sonrada görüşemedim hiç...
hicranfarukyavuz, post: 1506352, member: 89918evet canım ya haberim yok eşi evde bugün geceden çıktılar arayıpta rahatsız etmek istemedim en son teheccüd gecesi görüştüm uyandırmak için aramıştım sonrada görüşemedim hiç...
İstanbula gidecekti annesinin yanina galiba gitti.
tsunamiİstanbula gidecekti annesinin yanina galiba gitti.
haftaya gidecem diyordu ama hatırlamıyorum ki onu dediğinin üzerinden 1 hafta geçti mi?msj atayım bakalım şimdi napıyormuş...
“Allah’ım, Senden rahmetini icap ettiren şeyleri, mağfiretini gerektiren şeyleri, bütün günahlardan esen kalmayı, bütün iyilikleri ganimet olarak kazanmayı, cennete nail olmayı ve cehennemden kurtulmayı isterim.” (Müslim)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.