İçinden geçeni paylaş...

1.544.522 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

TakeOne AŞK, en güzel bahanesidir. ŞİİRİN...

AŞK vardır, ŞİİRLE çoşar,

ŞİİR vardır, AŞK ile yaşar.

Asktan baska yazmaya deger ne var?
Kur-an askin çosmasi degil de nedir?
Insan bu degerde sevilmeye deymez midir?
Ask siir de yasar, asik olmazsan neye yarar?
La dersen kiyamet mi kopar?
Illallah deyince, için nurlarla dolar
La ilahe illallah ( Muhammeden RasulAllah)
Tesekkurler, güzel insan bu satirlari yazmama sebep oldunuz....
Sebebsiz de desen? derim La ilahe illallah
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

kalbinurSelamun aleykum kalbun kesir ablam ben 27cuzu aliyorum ins bu arada herkesin kandili mubarek olsun duanuzda banada yer verin ins selamwtke

Ve aleykum selam canım.. Rabbim kabul eylesin.. Sevabını kat kat versin..
Allah celle celaluhu senden razı olsun.. Hayırlı Kandiller canım.. Dualarda buluşmak DUASIYLA..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Çeşm-i BülbülHayırlı kandiller islamiyet gen tr ciler :)

Hayırlı Kandiller Canım..

tsunamiBu mübarek gecede rabbim tüm müminlerin duasini kabul eylesin hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda versin, islam ışığıyla dogru yoldan yürumeyi haramdan uzakta kalbinde yaradaninin merhameti aklinda yaradanin adaletiyle dilinde kelime-i sehadetiyle ahirete göç etmeyi nasip etsin.selametle.dua ile....

Amiin. Rabbim razı olsun canım. Hayırlı kandiller.

MuhtazafLütfen kardeşler cüzleri paylaşın. 17 nci cüzü aldık inşa-ALLAH.

Allah celle celaluhu razı olsun, ecrini kat kat versin. Hayırlı kandiller olsun..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ahh bu içimdeki insan sevgisi :D
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Günahları ile övünmek ise haram olduğu gibi, kişinin kendi kendisini ibret-i âlem olsun diye ele vermesi de caiz değildir. Bu durum tövbe gerçeği ile çelişir. Günahı açıktan işlemekten sıkılmayanlar hariç bütün ümmetim bağışlanmıştır. Geceleyin bir günah işleyip, Allah da yaptığı bu günahı örtmüşken sabahleyin kalkıp, ‘Akşam şöyle şöyle yaptım’ diyen kişi, açıkça günah işlemekten sıkılmayan kimselerdendir. Rabbi geceleyin suçunu örtmüşken, sabahleyin kalkıp Allah’ın örttüğü bu örtüyü kaldırıyor.”
* “Bir kul dünyada bir kulun ayıbını örterse, Allah da kıyâmet gününde onun ayıbını örter.”
* “İnsanların gizli yanlarını araştırmayın. Ayıplarını öğrenmeye çalışmayın.”
* “Günah işlediğinde hemen tevbe et. Gizli işlediğin günaha gizlice, açıktan işlediğin günaha da açıktan tevbe et.”
* “Günah gizli kaldıkça sadece sahibine zarar verir. Ortaya çıktığında ise düzeltilmezse, topluma zarar verir.”
* “Allah’tan kusurlarınızı örtmesini ve sizi korktuklarınızdan emîn kılmasını isteyin.”
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

HAYIRLI CUMALAR...
Sağlık, huzur ve mutluluğumuz daim olsun inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Kompanzasyondan nefret ediyorum.

Muhtazaf

Muhtazaf

Ey Fatıma..!!!
Yemin Ederim Ki Peygamber Kızı Bile Olsan Namaz Kılmadıkça Cennete Giremezsin.
[ Hz. Muhammed s.a.v ]

ğrafını paylaştı.

Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

Ey Rabbimiz bugün de sana kul olarak el açıyoruz. Bugün bütün şerleri bizlerden uzak eyle. Sürpriz belalardan bizleri koru. Mutlulukları, huzurları ve güzellikleri hayırlı bir şekilde ver. Ve bizi bugün sevdiklerimizden ayrı koyma. Dualarınızı bekler, hayırlı cumalar dilerim.
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Sil baştan başlamak gerek bazen

Sil baştan başlamak gerek bazen

Gücüm var....

Derin sularda inci tanesi aramaya....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

kimseye etmem şikayet,
ağlarım ben halime...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Hicrancim nasilsin?
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

tefriciye okurmusunuz bölümüne yazmıştım canım okumadın galiba bi bak istersen :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

-İnsanın içi ağrır mı ? Ağrıyor işte ...
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Elveda internet değip baya bi girmemek lazım :))

Selam üzerinize olsun forum.islamiyet.gen.tr üyeleri :))
İnsan beğenmez.
Muhtazaf

Muhtazaf

tuna_35

tuna_35

Kıdemli Üye · 137 mesaj

Ben devlet memuruyum enson 8 ay önce d.bakıra atandım kurban bayramından beri de eşim ve kızımı görmüyorum...Eşim tayin olamadığından yanıma henüz gelemedi...ve yarın inşaallah yanıma geliyorlar ...içimdeki heyecanı sizinle paylaşmak istedim.selametle
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Medineye varamadım Gül kokusu alamadım Ben Resül’e doyamadım Yaralıyım yaralı yaralı

Kabenin örtüsü kara Açtı yüreğime yara Bulunmaz derdime çare Yaralıyım yaralıyım yaralı

Hacerül Esvedin tasi Akittin gözümden yasi Bulunmaz Resül’ün eşi Yaraliyim yaraliyim yarali

Elimden tut kaldir beni Ya vuslata erdir beni Çok aglattin güldür beni Yaraliyim yaraliyim yaralı
nemire(MERHUM)

nemire(MERHUM)

Mübarek Üye · 679 mesaj

tuna_35Ben devlet memuruyum enson 8 ay önce d.bakıra atandım kurban bayramından beri de eşim ve kızımı görmüyorum...Eşim tayin olamadığından yanıma henüz gelemedi...ve yarın inşaallah yanıma geliyorlar ...içimdeki heyecanı sizinle paylaşmak istedim.selametle

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim sevincinizi tahmin edebiliyoruz hayırlısıyla kızınıza ve eşiniz hanımefendiye Rabbim c.c kavuştursun ve birdaha bir gün bile sizlere hasret çektirmesin ömrünüzü ve yuvanızı sevinçlerle doldursun.

Selam ve saygılarımla.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.