İçinden geçeni paylaş...

1.544.519 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

tsunamiTamam canim ben cikiyorum Allah a emanet ol bu dunyada olmasada ahirette karsilasmayi nasip etsin rabbim.selametle. dua ile.

Tamam canım. Ben de çıkıyorum.. Rabbime emanetsin..
İnşaAllahcanım.. Rabbim karşılaştırsın..
Hicran giremıyor. Sana selamı var.. Dua bekliyor. Hayırlı geceler.. Dua ile..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

kardeş en değerli hazine... kardeşim sıkıntıda eşinin iş yerinde çıkarma var yeni evliler zaten daha oda çalışıyordu ama bir türlü gittiği yerde başlayamadı ha bugün hayarın derken bekletiyorlar... bide bebeği olacak inşallah hayırlısıyla
bende YASİN-İ ŞERİF ve YA FETTAH okumaya başladım sizlerdende destek bekliyorum ne kadar okursanız hiç farketmez yeterki duasız ağızlarınızla birer dua etmeniz kardeşimin ismi demet...
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-bolumu/113757-kardesimin-isi-icin-dua-edermisiniz.html#post1502218
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

kulun allah teala'yı sevmesinde samimi olup olmadığı,başına bela ve musibet geldiği zaman ortaya çıkar.bela ve musibet geldiğinde sabır ve sükun halini muhafaza edebiliyorsa,o gerçekten allah teala'yı seviyor demektir.musibet ve fakirlik zamanında sebat gösterebilmek,bu sevgiye delil ve alamet yapıldı.birisi peygamber efendimize(a.s.m):''ben seni seviyorum'' deyince;''fakirlik için bir elbise hazırla''buyurdu.bir başkası gelip peygamber efendimiz'e (a.s.m);ben allah tealayı seviyorum.'' deyince;'' bela için elbise hazırla'' buyurdu. (BEHAEDDİN-İ BUHARİ)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Sanırım hiçbirşey göründüğü kadar kolay değil..
Pişman olmasak mı ?
Ya da kaçıncı pişmanlık bu...
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

Hizmet ederken size iftara atan,hakaret eden olacaktır.

Sevdiğiniz zatın hatrına sabredin!

Gavs-ı Sani k.s
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

Rabbim bizleri yolundan uzaklaştıracak herşeyden uzaklaştırsın İnşaallah Selam ve dua ile bu siteyi ve sitedeki kardeşlerimi ağabeylerimi ve ablalarımı seviyorum.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Arafat dağı da bir yüce dağdır
inanın peygamber ölmedi sağdır
Ranzasına vardım gülistan bağdır
seni ziyarete geldim efendim
bir nazar almaya geldim efendim

Sana gelir iken beni görmüşler
yolumun üstüne pusu kurmuşlar
Hain nefsim can evimden vurmuşlar
Bir nazar almaya geldim efendim

sana gelir iken kolum kırıldı
çok ağladım yaşım sel oldu
benim hain nefsim şeytan ile bir oldu
vurdu can evimden medet efendim
bir nazar almaya geldim efendim ;

nasihat eyledin sözüm tutmadım
bize gösterilen yola gitmedim
bülbül olup dostlarımla ötmedim
bir nazar almaya geldim efendim.

Abdurrahman Önül dinle
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

ALLAH'ım Muhammed ümmetinden kullarına islamı yaşamayı, birbirlerini sevmelerini, birlik ve beraberlik içinde yaşamalarını, hastalarına şifa, dertlilerine deva, borçlularıda eda, işleri olmayanlara iş ve güç, ve gelecegimiz olan hayırlı evlatlar ver. Sen herşeyin sahibisin. Amin.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı GÜNLER diliyorum.

Dünya derin bir denizdir.
Pek çok insan onda boğuldu.
Gemin takva
yükün iman
halin tevekkül olsun.
Umulur ki kurtulursun.

Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Herkese üç şey çok lazımdır önce
Biri, iman edinmektir iyice

Biri, İslam’a uymaktır her yerde
Fıkhı iyi öğrenmeli elbette

Bir de ihlâstır, her işte daima
Şöyle ki, hiç olmaya ucb-ü riya

Bu üçü birden tahakkuk etmeli
Böyledir, İslamiyet’in temeli

Hem bu ihlâs olmasa, makbul değil
Tasavvuftur ihlâsın kaynağı bil
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Sevgili kuzu;

:p :p :p :p :p
.....

NFK
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Kur'an -ı Kerim en iyi tasavvuf öğretmenidir...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

NEFSİME ÖĞÜT

Gördüğün her şeyi alma lisana!
İnsan, dili ile uğrar ziyana.
Görünüşte dilin cirmi küçüktür,
Fakat cürmü, yaptığı iş büyüktür.
Pişman olur, düşünmeden konuşan,
Zarar görür kötülere yanaşan.
Kimi bir söz söyler düşer hataya,
Sözünü bilmeyen uğrar belaya.
Sözünü bilmeyen, fitne çıkaran,
Sonu kötü olur, dökülür çok kan.
Kâfir olur, bir sözüyle Müslüman,
Bir söz ile gider, kalbinden iman.
Diline sahip ol, boş söz söyleme!
Su-i zannı bırak, gıybet eyleme!
Kimsenin aybını ağzına alma!
Sonra pişman olup, saçını yolma!
Bulunmaz noksansız, ayıpsız insan,
Ancak Rabbimizdir, kusursuz olan.
Nasıl kusur etmez, dünyada insan?
Ona düşman iken nefsiyle şeytan.
Kusur araştıranlar, hiç dost bulamaz,
Noksandır o, kâmil insan olamaz.
Kusursuz bir insan, olmaz muhakkak,
Kulunun yüzüne vurmaz onu Hak.
Hakiki dostluğa eyle riayet!
Dostunu, kusuru ile kabul et!
Hoca der: Resulün öğüdünü tut!
(Ya hep hayır söyle, ya eyle sükût!)

Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

yakais, post: 1502365, member: 1200Kur'an -ı Kerim en iyi tasavvuf öğretmenidir...

rabbim hakkıyla okuyup anlayabilmemizi nasip etsin inşallah... amin
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Nedensiz yere hüzünlendiğinizde biliniz ki ;
Allah'a çok yaklaşmışsınızdır.

Fethi Gemuhluoğlu

~_~
.....

NFK
tsunami

tsunami

MuhtazafALLAH'ım Muhammed ümmetinden kullarına islamı yaşamayı, birbirlerini sevmelerini, birlik ve beraberlik içinde yaşamalarını, hastalarına şifa, dertlilerine deva, borçlularıda eda, işleri olmayanlara iş ve güç, ve gelecegimiz olan hayırlı evlatlar ver. Sen herşeyin sahibisin. Amin.

Amin ....amin....amin....
_yaprak_

_yaprak_

Üye · 11 mesaj

Muhtazaf, post: 1501801, member: 91898İçki kötülüklerin anası,içki yuva dağıtan huzur ve sağlık bozan…İçki hakkında binlerce zarar sayabiliriz..Bu illete bulaşan kolay kolay bırakamıyor birdaha…Ama içkiyi bırakmak için bi takım formüller var.Tvde bir bitki uzamanı açıkladı ama ismini alamadığım için burada belirtemiyorum.Bi formül vermişti bende yazdım ve aktarmak istiyorum.İçkiyi bırakmak için tabiki en başta istek, güçlü bir irade ve en önemlisi sabır gerekiyor.Bundan sonra ise;
Deve dikeni ile anason tohumunu kaynatıyorsunuz ve soğuduktan sonra iyi niyetli bir dua ile bunu çay gibi demleyerek günde 1-2 çay bardağı için…
Sağlıcakla

_ZÜMRA_, post: 1501823, member: 54443Allah soğutsun nerde varsa. bu niyet üzerine 313 ayetel kürsi okuyabilirsiniz. esmaül hüsnayı okuyup ardından dua edebilirsiniz. cevşen okuyabilirsiniz. hayırlı insanlarla siz arkadaşlık kurup onlarla akşam gidip gelebilirsiniz. Allah içinden versinde soğusun inşallah.

tsunami, post: 1501829, member: 117733Selamun aleykum kardesim rabbim yar ve yardimcin olsun esinize hidayet versin alkol denen bu illet cok yuvalar yikmistir rabbim sizin yuvanizi korusun yavrunuzun yuzune baksin duamdasiniz.selametle. dua ile...

herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim ALLAH razı olsun int.yoktu girip takip edemedim

kuzenimle aynı yerde çalışıolar biz artık içmeme kararı aldık biliomusun dediler ama istanbuldan bir arkadaşları gelecek o gelince içerler yine biliorum :(

babası amcaları hep içiyorlar gözünün önünde bir sürü örnek evlerinden huzursuzluk eksik olmuyor görüyor anneside diyor oğlum sakın bak şu geline yazık diyor ama işte kendinin de istemesi lazım bırakmayı ...çok şükür kötü hiçbirşeyi yok bana ama içmesin istiyorum

ALLAH yar ve yardımcımız olsun inş-ALLAH
tsunami

tsunami

_yaprak_herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim ALLAH razı olsun int.yoktu girip takip edemedim

kuzenimle aynı yerde çalışıolar biz artık içmeme kararı aldık biliomusun dediler ama istanbuldan bir arkadaşları gelecek o gelince içerler yine biliorum :(

babası amcaları hep içiyorlar gözünün önünde bir sürü örnek evlerinden huzursuzluk eksik olmuyor görüyor anneside diyor oğlum sakın bak şu geline yazık diyor ama işte kendinin de istemesi lazım bırakmayı ...çok şükür kötü hiçbirşeyi yok bana ama içmesin istiyorum

ALLAH yar ve yardımcımız olsun inş-ALLAH

Rabbim esinize oyle bir hidayet versinki cevresindeki tum yoldan cikmislarinda hidayete ermesine sebep olsun duamdasiniz.selametle. dua ile...
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuzrabbim hakkıyla okuyup anlayabilmemizi nasip etsin inşallah... amin

Amin...amin...amin....
tsunami

tsunami

Kimse yok galiba benden baska ?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.