İçinden geçeni paylaş...

1.544.514 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

yakaisSelam olsun sana ey büyük aşık...

Ve Aleykum Selam kardeşim..Her gönül yanar aşk ile..Rabbim gönlümüzü yakan aşkı ebedi eylesin,hepimizden razı olsun İnşaAllah.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

tsunamiw

S.a bende cogu zaman girdigimde tanidik isimlerle karsilasmayi arzu ediyorum fakat yoklar. Adaletimahza....m.tekik.....esmani.....sevvalmina....birnur....m.muaz....mustafaxtar......ferit.....serkan25.....mavi22....bahar56.....receb-ikamber.....m.deniz.....cennet-agaci.....afra-nur.....evindar.....neslihan tuncel.....cevdet-71.....nigdeli....aska-mecnun......erkan.......vs eger bu arkadaslarla gorusenler varsa selamimi iletin ve beklendiklerini bilsinler.. selametle.. dua ile.....

ve aleykümselam kardeşim..ben de çoğu kez bu listeyi hatta hemen hemen aynı liste :) çağırır,arar oldum..ama fakat lakin gelen giden olmadı..Rabbimden hayırlısı kardeşim..Rabbime emanetsiniz,ben buralardayım sözün özü :)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

RECEB-I KAMERve aleykümselam kardeşim..ben de çoğu kez bu listeyi hatta hemen hemen aynı liste :) çağırır,arar oldum..ama fakat lakin gelen giden olmadı..Rabbimden hayırlısı kardeşim..Rabbime emanetsiniz,ben buralardayım sözün özü :)

S.a kardes .eger gorustuklerin varsa soyle bi slm icin ugrasinlar buraya...selametle. dua ile....
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

hııımm sonuçlar iyii :p
tsunami

tsunami

VaVeylahııımm sonuçlar iyii :p

S.a neyin sonucu kardesim acaba?
VaVeyla

VaVeyla

tsunami, post: 1497955, member: 59734S.a neyin sonucu kardesim acaba?

as. evett neyinn sonucuu :)
yani neyde üflemeye çalıştığım bi eserin sonucuu ;)
tsunami

tsunami

VaVeylaas. evett neyinn sonucuu :)
yani neyde üflemeye çalıştığım bi eserin sonucuu ;)

Galiba basini ben kacirdim zahmet olmazsa bastan anlatirmisin.
VaVeyla

VaVeyla

tsunami, post: 1497960, member: 82164Galiba basini ben kacirdim zahmet olmazsa bastan anlatirmisin.

yook bişey yahu konuya göre paylaşım yaptım :p

neyse cümleten hayırlı gecelerr :)
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

De ki: Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin? Fakat siz yalanladınız; bunun cezası da yakanıza yapışacaktır. Furkan/77
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Ağlamak geliyor içimden..
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Hayat kimsesiz bir çocuğun annesine mektup yazması gibi.."Keşke yanımda olsan bana sarılsan" demesi..
Yetimhanedeki çocukların yataklarının kenarına "anne" yazmasıydı hayat..Görmedikleri annelerine sarılıpta yatmaları..Çocuğunun elinden tutan bir anneyi gördüğünde kafasını eğip yolunu çevirmesiydi..Kimsesizlikti hayat..Ayağına batan dikeni kendin çıkarman gibi..Akan gözyaşlarını ellerinle silmen gibi..Yatağına yattığında üstünü kendin örtmen gibi..
Okşanmadı başımız,silinmedi gözyaşlarımız,dinmedi hiç ağrımız...Olmadı hiç "kimsemiz.." Sen ol bizim kimsemiz,kimsesizler kimsesi..
Dört duvar yeter belkide Yusuf'un demesi gibi;
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

tsunamiS.a kardes .eger gorustuklerin varsa soyle bi slm icin ugrasinlar buraya...selametle. dua ile....

ve aleykümselam..çoğuyla irtibat koptu ne yazık ki :( keşke biraraya gelebilse yine yeniden eski dostlar..

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Ey insanlar, size bir misal getirildi. Şimdi onu dinleyin: Sizin Allah'ı bırakıp da taptıklarınızın hepsi bir araya gelse, bir sinek bile yaratamazlar. Sinek onlardan birşey kapacak olsa, onu da geri alamazlar. İsteyen de âciz, istenen de..." (Hac Sûresi,22:73) yani, "Cenâb-ı Haktan başka, bütün esbab ve ulûhiyetleri ehl-i dalâlet tarafından dâvâ edilen âliheler içtimâ etse, bir sineği halk edemezler..Yani, sineğin hilkati öyle bir mûcize-i Rabbâniyedir ve bir âyet-i tekvîniyedir ki, bütün esbab toplansa, onun mislini yapamazlar, o âyet-i Rabbâniyeye muâraza edemezler, taklidini yapamazlar" meâlindeki âyetine ehemmiyetli bir mevzu teşkil eden ve Nemrud'u mağlûp eden; ve Hazret-i Mûsâ (a.s.) onların tâcizlerine karşı müştekiyâne, "Yâ Rab, bu muacciz mahlûkları ne için bu kadar çoğaltmışsın?" deyince, ilhâmen cevap gelmiş ki: "Sen bir defa sineklere itiraz ettin. Bu sinekler çok defa sual ediyorlar ki: 'Yâ Rab, bu koca kafalı beşer Seni yalnız bir lisân ile zikrediyor. Bazı da gaflet ediyor. Eğer yalnız kafasından bizleri halk etseydin, binler lisân ile Sana zikredecek bizim gibi mahlûklar olurlardı"' diye, Hazret-i Mûsâ'nın (a.s.) şekvâsına bin itiraz kuvvetinde hikmet-i hilkatini müdafaa eden sineğin; hem gayet nezâfetperver, her vakit abdest alır gibi yüzünü, gözünü, kanatlarını temizleyen bu tâife, elbette mühim bir vazifesi vardır. Hikmet-i beşeriyenin nazarı kàsırdır; daha o vazifeyi ihâta edememiş."
LEM'ALAR

AMİN..
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

GülünSanaAşkıHayat kimsesiz bir çocuğun annesine mektup yazması gibi.."Keşke yanımda olsan bana sarılsan" demesi..
Yetimhanedeki çocukların yataklarının kenarına "anne" yazmasıydı hayat..Görmedikleri annelerine sarılıpta yatmaları..Çocuğunun elinden tutan bir anneyi gördüğünde kafasını eğip yolunu çevirmesiydi..Kimsesizlikti hayat..Ayağına batan dikeni kendin çıkarman gibi..Akan gözyaşlarını ellerinle silmen gibi..Yatağına yattığında üstünü kendin örtmen gibi..
Okşanmadı başımız,silinmedi gözyaşlarımız,dinmedi hiç ağrımız...Olmadı hiç "kimsemiz.." Sen ol bizim kimsemiz,kimsesizler kimsesi..
Dört duvar yeter belkide Yusuf'un demesi gibi;

Sevgili Kardeşim sen kalbimizde gül oldun bilesin...Selam ediyorum...Değerli kardeşim...Kalbi titrek gönlü zengin insan...
yakais

yakais

GülünSanaAşkı, post: 1498030, member: 54443Ağlamak geliyor içimden..

Yakais amcan burada hiç ağlama...derdini söyle derman bul...İnşallah...O göz yaşınla yap duanı fethet dünyayı ey güzel insan...
yakais

yakais

GülünSanaAşkı

Amcanın kalbine girdin be kardeşim...Allah C.C. seni hep güldürsün...İnşallah...Dileğin dileği olsun...Arzun arzusu...
VaVeyla

VaVeyla

ne yapmışım ama çiiiköfteyiii bee :D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Kendimi boşluktan aşşağıya bırakasım vaar öyle bi boşalasım bvaar...
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

VaVeyla, post: 1498053, member: 118152ne yapmışım ama çiiiköfteyiii bee :D

Hani nerede kardeşimmm...?:a40:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

yeeaanniii :p

.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.