yakaisSelam olsun sana ey büyük aşık...
Ve Aleykum Selam kardeşim..Her gönül yanar aşk ile..Rabbim gönlümüzü yakan aşkı ebedi eylesin,hepimizden razı olsun İnşaAllah.
1.544.514 görüntülenme · 25.047 yanıt
yakaisSelam olsun sana ey büyük aşık...
tsunamiw
S.a bende cogu zaman girdigimde tanidik isimlerle karsilasmayi arzu ediyorum fakat yoklar. Adaletimahza....m.tekik.....esmani.....sevvalmina....birnur....m.muaz....mustafaxtar......ferit.....serkan25.....mavi22....bahar56.....receb-ikamber.....m.deniz.....cennet-agaci.....afra-nur.....evindar.....neslihan tuncel.....cevdet-71.....nigdeli....aska-mecnun......erkan.......vs eger bu arkadaslarla gorusenler varsa selamimi iletin ve beklendiklerini bilsinler.. selametle.. dua ile.....
RECEB-I KAMERve aleykümselam kardeşim..ben de çoğu kez bu listeyi hatta hemen hemen aynı liste :) çağırır,arar oldum..ama fakat lakin gelen giden olmadı..Rabbimden hayırlısı kardeşim..Rabbime emanetsiniz,ben buralardayım sözün özü :)

tsunamiS.a kardes .eger gorustuklerin varsa soyle bi slm icin ugrasinlar buraya...selametle. dua ile....
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
GülünSanaAşkıHayat kimsesiz bir çocuğun annesine mektup yazması gibi.."Keşke yanımda olsan bana sarılsan" demesi..
Yetimhanedeki çocukların yataklarının kenarına "anne" yazmasıydı hayat..Görmedikleri annelerine sarılıpta yatmaları..Çocuğunun elinden tutan bir anneyi gördüğünde kafasını eğip yolunu çevirmesiydi..Kimsesizlikti hayat..Ayağına batan dikeni kendin çıkarman gibi..Akan gözyaşlarını ellerinle silmen gibi..Yatağına yattığında üstünü kendin örtmen gibi..
Okşanmadı başımız,silinmedi gözyaşlarımız,dinmedi hiç ağrımız...Olmadı hiç "kimsemiz.." Sen ol bizim kimsemiz,kimsesizler kimsesi..
Dört duvar yeter belkide Yusuf'un demesi gibi;
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
GülünSanaAşkı, post: 1498030, member: 54443Ağlamak geliyor içimden..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
VaVeyla, post: 1498053, member: 118152ne yapmışım ama çiiiköfteyiii bee :D

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.