İçinden geçeni paylaş...

1.544.507 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Rabbim..
Nice yolların yorgunuyum.
Senin kapında dinlendir beni
Rabbim, nice sevdaların kırgınıyım.
Senin yanında sevindir beni...
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Muhtazaf, post: 1494433, member: 37970Yürek derken tabiki nefsimizin istediği değil kardeşim.
Ve dediğin gibi aklı islam ile yoğurunca yüreğini de koyunca doğru ortaya çıkıyor.

Yok abim nefsi uzere konusmadim sadce,kendi bildigim dogrulari yapmaktan kast ettim..
ve evet insan aklini zihnini islamla terbiye ettikce zaten gonlunu yanlis hareketlerde bulunmaz,oda her daim hak yolunu gozetir..
.................
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

RECEB-I KAMER, post: 1494425, member: 96359gönül alcak bişey yook sakinim zati..pek alışık değilim birden üç kişi yüklenince :D yoksa her söze cevap veririm de forumu işgal etmek istemem hani yeterince meşgul ettim zaten..bırakın insanlar içinden geçenleri hür bi şekilde ifade etsinler :D yıllar yollar herneyse işte dileyen dilediğini zikretsin hani..

Peki anladim...mesajiniz alinmistir..
.................
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1494438, member: 96359
Rabbim..
Nice yolların yorgunuyum.
Senin kapında dinlendir beni
Rabbim, nice sevdaların kırgınıyım.
Senin yanında sevindir beni...

Aminnn...
Hoşgeldiniz kardeşim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Gül Berra, post: 1494440, member: 81595Peki anladim...mesajiniz alinmistir..

Abla gülücük koymayı unutuyorsun. Böyle kuru kuru mesaj olmaz. :a03:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Sedaa_*, post: 1494442, member: 81595Abla gülücük koymayı unutuyorsun. Böyle kuru kuru mesaj olmaz. :a03:

Gulucuk koymadim cuki birilerini uzdum sanirim bu yuzden canim sıkıldı..icimden gulmek gelmiyor..
neyse herkeze hayirli aksamlar..
ama yinde bu gulucuk senin icin canim ::)
.................
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1494429, member: 81595orta şekerli bir mesaj olmuş :p

::) kimse bana bulaşmasın diyoor işin özü :D anladık abi :D

herşeyin orta şekerlisi makbuldür azizim :) yok bulaşmasın demedim de insanlar ne düşünüyorsa özgürce ifade etsinler..bi yıllarımı verseler yazdım olay oldu vay arkadaş :D daha da içimden bişey geçmez söz :P
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

RECEB-I KAMER, post: 1494445, member: 37970herşeyin orta şekerlisi makbuldür azizim :) yok bulaşmasın demedim de insanlar ne düşünüyorsa özgürce ifade etsinler..bi yıllarımı verseler yazdım olay oldu vay arkadaş :D daha da içimden bişey geçmez söz :P

::) öyle diyorsanız öyledir abiim ::)

:D geçerse bulaşırım amaa ona göre :p

bu kardeşimde bi tuhaf yaa psikopat sankim mübarek :p
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Gül Berra, post: 1494444, member: 96359Gulucuk koymadim cuki birilerini uzdum sanirim bu yuzden canim sıkıldı..icimden gulmek gelmiyor..
neyse herkeze hayirli aksamlar..
ama yinde bu gulucuk senin icin canim ::)

yapmayınız kardeşim..herhangi bi problem olmadığını söylemiştim diğer başlıklarda..başıma ağrılar girdi bi amca geldi gitti geldi gitti uğraştırıyor bizi :( sonuç olarak benim açımdan bi problem yok kusura bakmayınız hakkınızı helal ediniz..B)B)B)

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Çeşm-i Bülbül, post: 1494448, member: 54443::) öyle diyorsanız öyledir abiim ::)

:D geçerse bulaşırım amaa ona göre :p

bu kardeşimde bi tuhaf yaa psikopat sankim mübarek :p

insanın içinden geçmezmi hiç geçer de buraya yazarmıyım düşünürüm :p

AMİN..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

mavci, post: 1494441, member: 54443Aminnn...
Hoşgeldiniz kardeşim...

Allah celle celaluhu razı olsun..
Hoşbulduk mavci abi..
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü değerli büyüklerim ve kardeşlerim,

ailevi sorunlarımdan ve netin kesilmesinden dolayı uzun zamandır giriş yapamıyordum. Eşim Ramazan ayında halı sahada top oynarken kaval kemiğini 3 yerinden kırdı, ameliyat oldu. Bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdik, elhamdülillah işe başladı yeniden. Dolayısıyla ben de sitemize girmeye başladım :)

Tekrar içten selamlarımı kabul edin lütfen, inşaAllah hepiniz iyisinizdir. Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

ceylantur selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü değerli büyüklerim ve kardeşlerim,

ailevi sorunlarımdan ve netin kesilmesinden dolayı uzun zamandır giriş yapamıyordum. Eşim Ramazan ayında halı sahada top oynarken kaval kemiğini 3 yerinden kırdı, ameliyat oldu. Bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdik, elhamdülillah işe başladı yeniden. Dolayısıyla ben de sitemize girmeye başladım :)

Tekrar içten selamlarımı kabul edin lütfen, inşaAllah hepiniz iyisinizdir. Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar

Ve Aleykumselam ve Rahmatullahi ve Barekatuhu...
Kardeşim Hoşgeldin...
Rabbim acil şifalar versin inşallah...
Hayırlı Akşamlar
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

ceylantur selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü değerli büyüklerim ve kardeşlerim,

Ve aleykum selam ve rahmetullah canım.. Hoş geldin..
Büyük geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin..
İyisindir inşaAllah.. Meryem Sare de iyidir inşaAllah..
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Oooooooooof, hiç büyümek istemiyorum. :)
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

Sütten çıkınca, bütün kaşıklar aktır.

Önemli olan; içinden çıktığın sütü, ak bırakmaktır.

''Mevlana''
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

Duyduğum, dokunduğum, gördüğüm, tattığım, kokladığım için var bu dünya. Farkında olduğum için. Kendim yazdım, kendim oynadım en başından beri. O yüzden ki bir dünya yarattım, roller verdim sahnedekilere. Sevdim; sevgilim, paylaştım; dostum dedim. ...En derinimde hissettim; annem, kızdım da kıyamadım; babam dedim. Geçer dediklerimi geçirdim. Biter dediklerimi bitirdim. Nefret ettiklerimi sildim, geçtim. Gün oldu; silkindim, yeter dedim. Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana. Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz. Bu nasıl bir cüret ki; bir başka hayata müdahil olma, Umarsızca sorgulama, pervasızca yargılama hakkını bulur insan kendinde. Haddinizi aşmayın ey faniler. Ben yok olmayı kabullenirken, Kar taneleri mütemadiyen ayak izlerimi kapatmaktayken, Güneş bile her gün batarken, sizdeki ne arsızlıktır; Silinmeyi dahi kabul edemiyorsunuz bir başka faninin zihninden. Mezarlıklar, kendini vazgeçilmez sananlarla doluyken, Yerin üstündeki bu şatafat da neyin nesi oluyor acep? Uğraştırmayın da dağılın hadi. Dağılın ve gidin, ama bilin. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım da vardır lakin lafa bakarım laf mı adama bakarım adam mı diye.

Mevlana
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Rabbim..
Sen beni benden çok görüyorsun..
Bir tek sen örtersin beni..
Başkaları kınar, ayıplar beni..
Sen ört kusurlarımı da, nur eyle beni..
Göz aydınlığı eyle her halimi..
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve Hidayetihi Ebeden Ve Daimen.... Kardeşim ALLAH c.c. yar ve yardımcın olsun. ALLAH c.c. şifa versin. Evinizde huzur ve mutluluk olsun.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

şimdi :D :D neyse sustum :p
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.