Nice yolların yorgunuyum.
Senin kapında dinlendir beni
Rabbim, nice sevdaların kırgınıyım.
Senin yanında sevindir beni...
1.544.507 görüntülenme · 25.047 yanıt
Muhtazaf, post: 1494433, member: 37970Yürek derken tabiki nefsimizin istediği değil kardeşim.
Ve dediğin gibi aklı islam ile yoğurunca yüreğini de koyunca doğru ortaya çıkıyor.
RECEB-I KAMER, post: 1494425, member: 96359gönül alcak bişey yook sakinim zati..pek alışık değilim birden üç kişi yüklenince :D yoksa her söze cevap veririm de forumu işgal etmek istemem hani yeterince meşgul ettim zaten..bırakın insanlar içinden geçenleri hür bi şekilde ifade etsinler :D yıllar yollar herneyse işte dileyen dilediğini zikretsin hani..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
KaLBuN_KeSiR, post: 1494438, member: 96359Rabbim..
Nice yolların yorgunuyum.
Senin kapında dinlendir beni
Rabbim, nice sevdaların kırgınıyım.
Senin yanında sevindir beni...
Sedaa_*, post: 1494442, member: 81595Abla gülücük koymayı unutuyorsun. Böyle kuru kuru mesaj olmaz. :a03:
Çeşm-i Bülbül, post: 1494429, member: 81595orta şekerli bir mesaj olmuş :p
::) kimse bana bulaşmasın diyoor işin özü :D anladık abi :D
RECEB-I KAMER, post: 1494445, member: 37970herşeyin orta şekerlisi makbuldür azizim :) yok bulaşmasın demedim de insanlar ne düşünüyorsa özgürce ifade etsinler..bi yıllarımı verseler yazdım olay oldu vay arkadaş :D daha da içimden bişey geçmez söz :P
Gül Berra, post: 1494444, member: 96359Gulucuk koymadim cuki birilerini uzdum sanirim bu yuzden canim sıkıldı..icimden gulmek gelmiyor..
neyse herkeze hayirli aksamlar..
ama yinde bu gulucuk senin icin canim ::)
Çeşm-i Bülbül, post: 1494448, member: 54443::) öyle diyorsanız öyledir abiim ::)
:D geçerse bulaşırım amaa ona göre :p
bu kardeşimde bi tuhaf yaa psikopat sankim mübarek :p
mavci, post: 1494441, member: 54443Aminnn...
Hoşgeldiniz kardeşim...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
ceylantur ↗selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü değerli büyüklerim ve kardeşlerim,
ailevi sorunlarımdan ve netin kesilmesinden dolayı uzun zamandır giriş yapamıyordum. Eşim Ramazan ayında halı sahada top oynarken kaval kemiğini 3 yerinden kırdı, ameliyat oldu. Bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdik, elhamdülillah işe başladı yeniden. Dolayısıyla ben de sitemize girmeye başladım :)
Tekrar içten selamlarımı kabul edin lütfen, inşaAllah hepiniz iyisinizdir. Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
ceylantur ↗selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü değerli büyüklerim ve kardeşlerim,
ailevi sorunlarımdan ve netin kesilmesinden dolayı uzun zamandır giriş yapamıyordum. Eşim Ramazan ayında halı sahada top oynarken kaval kemiğini 3 yerinden kırdı, ameliyat oldu. Bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdik, elhamdülillah işe başladı yeniden. Dolayısıyla ben de sitemize girmeye başladım :)
Tekrar içten selamlarımı kabul edin lütfen, inşaAllah hepiniz iyisinizdir. Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.