İçinden geçeni paylaş...
1.544.502 görüntülenme · 25.047 yanıt
Çeşm-i Bülbültabiii :p
yok efendim estağfirullah benim için diğerleri gibi bir kelime yoktur sen varsın tek en fazla sen anlamı çıkar yanii :p
onu da kast etmedim ama üzülme :D
:D hayır efendim hayır benimki 100 ise seniki 99 diğerleri ise 88,99 :D yuvarla 99 :D
İnsan beğenmez.
ibraOlsun Hüsn-ü zan eyleyelim biz :D ::)
Oradan diğerleri beceriksiz anlamı çıkmasın lütfen :p
:D
Hemşerim sana hiç yakıştıramadım doğrusu:a24:
öle deme ibra biz karşıdaki adam deilse takmayızz hıhhh :D takımınıza laf yok ki hem sakin :D
ibra, post: 1492821, member: 77577onların beynine işlemiş Atatürk olmasaydı "?"
bu soru işareti yerine Türkçe kelimelerin tamamını koydular :D :D
kesinliklee :D atatürk olmasa ben bu yazıyıda yazamazdım aa ben olmazdım ki :D
tövbee ya artık gülüyorum arkadaş bu nedir!
Sedaa_*Bu yüzden Atatürk'ten soğumaya, onun adının geçtiği yerlerde suratımı asmaya başladım. Atatürk'ü seviyorum, ama Atatürk'e tapıyormuş gibi davrananlardan, Allah'ın ayetlerini Atatürk'ün sözlerinden daha alçakta görenlerden nefrettt ediiyoruumm!!!
bi arkadaşımın çok sevdiğim bi sözü var. atatürk sadece iyi bi komutandı. benim içinde o kadar başka yorum yok :)
Her şey için şimdi
kocaman bir nokta.
kocaman bir nokta.
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Reyhani_konyevi, post: 1493034, member: 54443labaratuvar dersim 2de olsa ne vardı :S
:D yasaiiin forum 2 de beniim :a15:
.................
Rab’lerinden kendilerine yeni bir öğüt (bir uyarı) gelmez ki, onlar mutlaka onu alaya alarak, kalpleri de gaflette olarak dinlemesinler. O zulmedenler gizlice şöyle konuştular: “Bu da ancak sizin gibi bir insan. Şimdi siz göz göre göre sihre mi kapılacaksınız?”
Enbiyâ Sûresi 2 ve 3. Ayet Mealleri
Enbiyâ Sûresi 2 ve 3. Ayet Mealleri
.................
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Günah da 'ah'la kafiyelidir..!
O da siyahla, simsiyahla, vahla, eyvahla..!
Lakin hepsi de ALLAH' la..!
Ah'tır kafiyelerin en güzeli..!
NazanBekiroğlu-Nar Agacı
O da siyahla, simsiyahla, vahla, eyvahla..!
Lakin hepsi de ALLAH' la..!
Ah'tır kafiyelerin en güzeli..!
NazanBekiroğlu-Nar Agacı
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Gül Berragecmis olsun canim bende kac gundur cok rahatsizdim simdi daha iyi oldum gibi gibi:) cunku gidip geliyor :D illa yataktan basimi kaldirmicak :D
saoll can ya darısı banaa ama yatmak imkansız düğün haftası :/ yeni kına gecesinden geldim dökülüyorum ve ben hala pcdeyim :s yok yokk garibim arkadaş ben :D zorla hastalık seni çok sevdim gitme diyorum ya af :D
Ya Hüseynî bir direniş kuşanmakla kıyama durarak Hüseyince bir iş yapacak, ya da Zeynebî bir mesajı çağa taşıyabilmek için Zeynepçe bir feryadı / haykırışı yüklenip yükselteceğiz.
Muvahhidler için bunların dışında üçüncü bir yol asla yoktur ve hiç bir zaman da olmayacaktır.
Muvahhidler için bunların dışında üçüncü bir yol asla yoktur ve hiç bir zaman da olmayacaktır.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.