İçinden geçeni paylaş...

1.544.499 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Yanmaktır..! Yanardağlar gibi içten içe ve susmaktır, Seni sevmek..! Yalnız Seninle konuşmaktır..! Seninle dertleşmektir..! Yandıkça susamaktır, susadıkça yanmaktır..! Hak ile dolmaktır, ham iken olmaktır..! Hiçbir zaman solmamaktır, Seni sevmek..!

Hz Mevlana
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

Lâyemut (ölümsüz) değilsin, başıboş değilsin, bir vazifen var. Gururu bırak, seni yaratanı düşün, kabre gireceğini bil, öyle hazırlan.(rnk)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

"Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa?
Bilemezsin, bilseydin ödün kopardı.. Dokunamazdın.."

Hz. Mevlâna
İnsan beğenmez.
VaVeyla

VaVeyla

Adın Hep AkLımdα Amα . .
Ben Soyαdını İstiyorum ...
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Bugün de içimi döküyorum ve yarına mutlu ve rahat bir şekilde başlıyorum :

Yaklaşık 1 yıldır peygamberimizi görmek için çabalıyorum. Bunun için namaz kıldım, günde 10.000 salavat da çektim, her gece ağladım, yalvarıp yakardım. Allah duada ısrar edenleri severmiş ama daha fazla ısrar edemiyorum, ama kabul olmayacaksa neden 1 yıldır hep bunları yaptım ki ? Allah kabul etmeyeceği duaya ellerimizi kaldırmaz ki... Şuan çok kırgınım, dünyada tek istediğim şey hala kabul olmuyor. Bunu yazarken gözlerim de doluyor tabii... Zaten bu foruma üye olduktan birkaç gün sonra aynen şu yorumu yazmıştım, salavat kampanyasına :

''Ben de 100 tane okudum, belki de okuyarak çok istediğim şey olan peygamberimizi göreceğim (inşallah) :) :)''

22 Mayıs'ta, üye olduktan 2 gün sonra...
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Müminler içinde Allah’a verdikleri sözde duran nice erler var.
İşte onlardan kimi, sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de (şehitliği) beklemektedir.
Onlar hiçbir şekilde (sözlerini) değiştirmemişlerdir.
Ahzab 23

KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

VaVeylaAdın Hep AkLımdα Amα . .
Ben Soyαdını İstiyorum ...

:a03:

Cok hosmus.. ♥♥
sahaff

sahaff

Kıdemli Üye · 276 mesaj

Yere düşen ekmeği yerden hızla alıp telaşla üç kere öpüp alınlarına koyan o çocuklar nereye kayboldular?

Güzeldi o çocuklar..İnsan o çocuklardan hep olsun istiyor..Ekmek öpen çocuk görmek istiyor..

Çünkü ekmek öpen çocuk, hala bir şeylere inanmamızı sağlıyor..İhtiyacımız var buna..

Geri dönsün o çocuklar..!

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

forumda beş yılım bitmiş altıncı yılıma girmişim :)
VaVeyla

VaVeyla

_ZÜMRA_forumda beş yılım bitmiş altıncı yılıma girmişim :)

daha nice yıllara ablacım :)
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

VaVeyladaha nice yıllara ablacım :)

sağol yıllar nasıl da geçti :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Mutlu yıllar Buket ::)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Bugün yapacağınız dualarda bu kardeşinizide unutmayın :a45:
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

kurban bayraminiz mubarek olsun gurbet diyarindan kucak dolusu selamlar...
selamun aleykum
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

esselamü aleyküm verahmetullahi veberekatühü hayırlı geceler dostlar ALLAHIN selamı bereketi hidayeti üzerinize olsun inşallah...uzun zaman oldu unutulmadık inşallah..kurban bayramınız mubarek olsun hayırlara vesile olur inşallah
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

mervenevaesselamü aleyküm verahmetullahi veberekatühü hayırlı geceler dostlar ALLAHIN selamı bereketi hidayeti üzerinize olsun inşallah...uzun zaman oldu unutulmadık inşallah..kurban bayramınız mubarek olsun hayırlara vesile olur inşallah

ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve berakatuhu
hoş gelmişsin imzası güzel ablam unutulur musun hiç ::)
sizinde bayramınız mübarek olsun ::)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
GülünSanaAşkı

GülünSanaAşkı

Kıdemli Üye · 435 mesaj

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Allah ki, O’ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur. Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama. Göklerde ve yerdekilerin hepsi O’nundur. O’nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir? O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O’na gizli kalmaz.) O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar, O’nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler. O’nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez. O, yücedir, büyüktür.

Rabbim;bizi görüyorsun,duyuyorsun,biliyorsun.Bizi affet.Bizi bağışla..Senin ve Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v)'in yolundan ayırma.Kalplerimizi görüyorsun.Bizi affet Ya Rabbim..Bizi affet..Her gecemizi sabaha kavuştur Ya Rabbim..
Amin
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Kalan Cüzler

20.cüz...............
21.cüz...............
22.cüz...............
23.cüz...............
25.cüz...............
26.cüz...............

VaVeyla

VaVeyla

yorucuu bi bayraam :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Bize kalan aziz borç asırlık zamanlardan...
Tarihi temizlemek "SAHTE KAHRAMANLAR" 'dan..

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.