Gül Berra, post: 1485569, member: 66278Ve aleykum selam rahmutullahu beraketuhu hos bulduk guzel ablacim ::)
nasisin ?
Allah razı olsun canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın?
Seni burada görmek güzel..
1.544.499 görüntülenme · 25.047 yanıt
Gül Berra, post: 1485569, member: 66278Ve aleykum selam rahmutullahu beraketuhu hos bulduk guzel ablacim ::)
nasisin ?
KaLBuN_KeSiRAllah razı olsun canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın?
Seni burada görmek güzel..
Sedaa_*, post: 1485622, member: 83423Offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff! Hayattan soğudum yemin ediyorum. :a17: :a17: :a17:
GülünSanaAşkı ↗Allah'ım hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.Hiç bu kadar üzülmemiştim çaresiz oluşuma.Sen bu durumumu görüyorsun.Ettiğim duaları kabul eyle.Sen bizi bu çaresizlikten kurtar..
Amin

VaVeyla, post: 1485740, member: 116894off çok duygulandımm :D

melissa26Ne oldu canım?? Hani hayat dolu, mutluydun?? Hımm , biraz abdest al, iki rekat namaz, tamam rahatladın şimdi??
Yemin etme, yahu hayat dediğin nedir? Kapat gözlerini düşündüğünü önüne getir, istemediğini kaldır , sil gitsin, işte bu kadar basittir..
Daha dur, hayatın tüm güzelliklerini yaşamadın, can gözlüm, bilirim gecti değilmi??:a16:
Sedaa_*, post: 1485780, member: 37970Sorun ailemde... Ailem kapanmamdan hiç memnun değil. Bütün akrabalarım memnun olsa da...
Yok efendim sen niye kapandın, senin yaşın kaç başın kaç da kapanıyorsun, sen kapanmaktan ne anlarsın, aç başını...
Anlamıyorlar beni, beni namazdan da soğutmaya çalışıyorlar. Ne ablam ne babam ne annem, işine gelmiyorsa namaz kılmıyorlar. Eğer namaz için eve gitmek istersem, neden geliyorsun o zaman diyorlar...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.