İçinden geçeni paylaş...

1.544.490 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Gelin hep beraber ağlayalım..
Hakkını veremeden eda edilen namazlarımıza ağlayalım..
Hakkını veremeden eğilip kalkmalarımıza ve bunlara namaz deyişimize ağlayalım…
Aşıkla mâşuk misali ALLAH(c.c.) ile kulun buluşma noktası olan secdelerimizin ve seccadelerimizin hakkını veremeyişimize ağlayalım..
Günde en az beş defa sunulan af piyangosunu kaçırdığımıza ağlayalım..
Her bir namazda bütün günahlarımızdan arınma fırsatını kaçırdığımıza ağlayalım..
Uykunun kollarında gaflet içinde geçen zamanımıza ağlayalım..
Gaflet ile geçirilen ve boşa giden günlerimize ağlayalım..
Her gün onca hadise karşısında ürpermeyen kalplerimize ağlayalım..
Dünyaları yutsa da doymayan nefislerimize bende oluşumuza ağlayalım
...
Gelin hep beraber ağlayalım..
Ağlayamıyorsak bile hiç olmazsa GÜLMEKTEN UTANALIM….!
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

sadece biraz karışığım..
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Keske hersey canimi bu kadar yakmasaydi...
smyyes

smyyes

KatrePare Keske hersey canimi bu kadar yakmasaydi...

nedir bu dert?
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

“Ben şehâdeti bütün nimetlere tercih etmeye hazırım.”

(Şehid Safiyyullah Efzalî)
İnsan beğenmez.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Kişinin sözü, amelinden çok olursa akli noksandır.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

ibraHelal hoş olsun ablamız :)
Fazla özletmeyin kendinizi ::)

Allah razı olsun kardeşim bu aralar eskisi gibi sık siteye giremiyorum evde internetimizde bozuldu ablamda ne zaman gidebilirsem o zaman girebiliyorm.Neyse sitede olmasak bile her zaman dualardasınız kardeşim Allah her zaman iyi insalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

Dualarınızı bekliyorum kardeşim bu dönem maalesef zor bir dönemden geçiyorum olacakla öleceğe çare yok biliyorum olmuş bitmiş ama ben bu işin içinden çıkamıyorum o kadar çok dua ediyorum tesbih çekiyorum ama o olayı atlatamıyorum bilen kardeşim biliyordur bilmeyen kardeşlerime söyleyeyim iyilik yapayım derken düşmüş olduğum maddi manevi sıkıntı beni ne kadar çok üzüyor hele insanların yapmış oldukları davranışlar beni daha çok bitiriyor insanlar bu kadar mı vicdansız merhametsiz Allah korkusu olmazmış kendisine ait olmayan birşeyi nasıl alıpta vermezler az birşey olsa hiç önemli değil ama o kadar çok ki Rabbim tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah yinede beterin beterinden korusun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin.
Allah'ım onlara vicdan merhamet Allah korusu nasip etsin ödeme kolaylığı versinde tez zamanda şu sıkntılardan kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Allah öyle insanların şerlerinden kötülüklerinden hepimizi gelmeden esirgeyip mkorusun Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsu hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin hiç kimseyi şeytana nefsine uydurmasın doğru yoldan helalden ayırmasın harama yaklaştırmasın hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Amin
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

leyla-1Dualarınızı bekliyorum kardeşim bu dönem maalesef zor bir dönemden geçiyorum olacakla öleceğe çare yok biliyorum olmuş bitmiş ama ben bu işin içinden çıkamıyorum o kadar çok dua ediyorum tesbih çekiyorum ama o olayı atlatamıyorum bilen kardeşim biliyordur bilmeyen kardeşlerime söyleyeyim iyilik yapayım derken düşmüş olduğum maddi manevi sıkıntı beni ne kadar çok üzüyor hele insanların yapmış oldukları davranışlar beni daha çok bitiriyor insanlar bu kadar mı vicdansız merhametsiz Allah korkusu olmazmış kendisine ait olmayan birşeyi nasıl alıpta vermezler az birşey olsa hiç önemli değil ama o kadar çok ki Rabbim tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah yinede beterin beterinden korusun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.
Allah kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin.
Allah'ım onlara vicdan merhamet Allah korusu nasip etsin ödeme kolaylığı versinde tez zamanda şu sıkntılardan kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Allah öyle insanların şerlerinden kötülüklerinden hepimizi gelmeden esirgeyip mkorusun Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsu hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin hiç kimseyi şeytana nefsine uydurmasın doğru yoldan helalden ayırmasın harama yaklaştırmasın hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Amin

Allah(c.c) yardımcınız olsun ablacım
Tez zamanda sizi sıkıntılarınızdan kurtarsın Rahman ve Rahim olan Rabbim
Bizleri hiç bi zaman geri çevirmeyen yalnız bırakmayan bizleri işiten duyan Mevlam sıkıntılarınızı gidersin (AMİN)
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

Bazen dünyanın en yalnız insanı gibi hissediyorum kendimi
Küçücük bir konuda takıldım kaldım Rabbim sen yardım et bana yüreğime genişlik ver
Çaresiz hissediyorum
Hakkımda hayırlı olanı ver Allah'ım sana muhtacım her zaman olduğu gibi bana yardım et ...
mzumrutcu

mzumrutcu

Kıdemli Üye · 324 mesaj

AcizBirKul.Bazen dünyanın en yalnız insanı gibi hissediyorum kendimi
Küçücük bir konuda takıldım kaldım Rabbim sen yardım et bana yüreğime genişlik ver
Çaresiz hissediyorum
Hakkımda hayırlı olanı ver Allah'ım sana muhtacım her zaman olduğu gibi bana yardım et ...

Kardeşim hayırdır sıklmış gibisin...
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

mzumrutcuKardeşim hayırdır sıklmış gibisin...

Evet kardeşim bu aralar böyleyim ufak bir derdim var ama ben battıkça batıyorum o derde sanki...
Hepinizin dularına ihtiyacım var
mzumrutcu

mzumrutcu

Kıdemli Üye · 324 mesaj

AcizBirKul.Evet kardeşim bu aralar böyleyim ufak bir derdim var ama ben battıkça batıyorum o derde sanki...
Hepinizin dularına ihtiyacım var

ALLAH yar ve yardımcın olsun kardeşim ALLAH seni feraha ve felaha kavuştursun .... ::)
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı güzel ve bereketli bir gün olsun.
Selametle kalın.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Gönlü güzel kardeşlerim.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Âişe radıyallahu anhâ şöyle dedi:
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem pazartesi ve perşembe günleri orucuna özen gösterirdi.

Tirmizî, Savm 44. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd 60; Nesâî, Sıyâm 70; İbni Mâce, Sıyâm 42
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Allah aşkına dua edin de sabah namazlarına uyanayım, ne oluyor bana ?
smyyes

smyyes

şehit..şehit..şehit..yine şehit..
Ya Rab şahadeti bizlere de nasip et..(AMİN)
Muhtazaf

Muhtazaf

Sakın,
Sana eziyet edenlerle uğraşma!..
Sen Allah ile meşgul ol,
O seni müdafaa eder!
İmam-ı Şa’ranî
Muhtazaf

Muhtazaf

melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Sedaa_*Allah aşkına dua edin de sabah namazlarına uyanayım, ne oluyor bana ?

Rabbim yardım et, şu garip kuluna, gelememiş huzuruna...
Ya Rab nasip et, Ya Rab aşk ile davet et..(inşallah)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.