Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
1.544.457 görüntülenme · 25.047 yanıt
Yagmurbey, post: 1476254, member: 58938Eğer ağlarsan kardeş..
Döktüğün her damla gözyaşı günahlarına kefaret olsun..
ALLAH a emanetsin..
Çeşm-i Bülbül, post: 1476248, member: 98391ooy oyy ben başımı hangi taşlara vuram şimdi..
face hesabım kitlendi iyi mii :p
mzumrutcu, post: 1476273, member: 116301
Rabbim buraları görmeyi nasip edermi acaba :? ALLAH ım sen bizlere buraları görmeyi ve hac ibadetini yapmayı nasip eyle yarabbi ::) AMİİİİİİİİİİİİİN...
mzumrutcu, post: 1476273, member: 116301
Rabbim buraları görmeyi nasip edermi acaba :? ALLAH ım sen bizlere buraları görmeyi ve hac ibadetini yapmayı nasip eyle yarabbi ::) AMİİİİİİİİİİİİİN...
nemire, post: 1476275, member: 107838Selâmun âleyküm
Muhterem kardeşim bu kadar Beytullah aşkı ile yanan bir kuluna sonsuz ve hudutsuz merhamet sahibi Rabbİm
inanki sizede oralara gitmeyi nasip edecektir,dualarınıza bir kerre daha canı gönülden amin diyorum.
Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.
acizbirkul. ↗[sıze=4]amin amin amin inşallah rabbim nasip eder hepimize :)[/sıze]
mzumrutcu, post: 1476281, member: 109263ALLAH razı olsun amcacım ::) Benim tek dileğim var bu dünyada ALLAH için yaşamak , ALLAH ın elçisi Hz. MUHAMMED MUSTAFA(Sallallahu aleyhi ve sellem) ya layık bir kul olabilmek .. Acaba ALLAH ın Resulundan şefaat isteyeceğimiz zaman onun karşısına nasıl çıkacağız .. Günahlarımızdan dolayı utanarak mı çıkacaz. ALLAH ım ALLAH ım ALLAH ım utanarak çıkanlardan eyleme YARABBİ ..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.