İçinden geçeni paylaş...
1.544.394 görüntülenme · 25.047 yanıt
Gül Berra, post: 1470029, member: 85445ya abi ,can arkadasim ortagim nerdesiniz yaa gelin yetisin ;)
geldik sen nerlerdesiin :D
ahmet_99Vay kardeşim vay ne hale getirmişler insafsızlar seni.. :)
Klavyemin başına geçeydim, forumun server'ını hackleyip göz kırpma smile'ını sileydim.... Vay vaayyy... :)
:D :D ahahaayy bu iyiyimişş :D
ahmet_99, post: 1470024, member: 106972En çok da hemşerilerim şaşırttı beni.. Ummadığımız dağlara karlara yağmış.. Oooyy oyyy kardeşim :D
bak gel sende bizim safımıza geç hemşerim :D
Çeşm-i Bülbül, post: 1470030, member: 85445:D ahh ahh abim hiç tanımamışsınız siz hemşerilerinizi :D
O merve yok mu o merve :D ahh o ibra yok muuu :D bunlar zaten gıcık abi ben bunları anladım ortada ban karşı bir mevzu varsa bunlar tamam hemen siper alırlar amaa :D
aa ayıp ayıp bana öle şeyler denir mi :p :D
ahmet_99, post: 1470035, member: 114001Yok kardeşim hemşerilerimi bilirim ben, Mevlana şekeri gibi tatlı insanlardır da işte saatler ilerleyince, açlık başa vurmaya başladı sanırım :D
ee bi Çeşm-i Bülbül kolay mı yetişiyor kardeşim.. :) biliyorsun dünya böyle vefasız, meyve veren ağacı.. anladın sen onu kardeşim.. :D
Her daim senin yanındayım can kardeşim ama Nadas kardeşime laf yok.. Hem hemşerim sayılır, hem de meslektaşım.. Arada olabilir öyle masumane şakalar :D
eyvAllah kardeşim, bileydim daha erken gelirdim inan ki.. işlerimi yeni bitirebildim.. ama birazdan namazı kılıp çıkacam işyerinden.. bilgisayar başında olamayabilirim, hakkını helal et kardeşim :( Rabb'ime emanetsin.. :)
yoo açlık falan vurmadı :D
VaVeyla, post: 1470197, member: 105948vayyy süpermiş bu can :)
aynen canim ya bende okurken cok hosuma gitti ;)
.................
Selamun Aleykum..hayir geceler
kalbinur kardesimiz suan hastanededir dualarnizi bekliyor..lutfen bu guzel gunlerde onu duanizdan eksik etmeyin...cok ihtiyaci var..
kalbinur kardesimiz suan hastanededir dualarnizi bekliyor..lutfen bu guzel gunlerde onu duanizdan eksik etmeyin...cok ihtiyaci var..
.................
Gül Berra, post: 1470246, member: 85236Selamun Aleykum..hayir geceler
aleyküm selam can ya çok mu kötü :/
Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah
Aleyna Aleykümesselam
Allah c.c Hastahanedeki kardeşimize acil şifalar versin,Kardeşimizin üzerine Şâfi sıfatı ile tecelli eylesin.Bu mübarek günlerin hürmetine kardeşimize tez zamanda sağlığını bağışlasın.
dualarımız kardeşimiz için. Saygılarımla.
VaVeyla, post: 1470210, member: 104674
:D :D ahahaayy bu iyiyimişş :D
bak gel sende bizim safımıza geç hemşerim :D
yoo açlık falan vurmadı :D
:) :)
yol yakınken doğru yolu bul diyorsun yani, yoksa mı diyorsun.. :) biraz tehdit hissettim sanki.. :)
peki öyle olsun bakalım :)
Rabb'im şifasını nasip eylesin tez vakitte inşAllah.. Rabb'im yar ve yardımcısı olsun nur kalpli kardeşimin..
VaVeyla, post: 1470248, member: 2619aleyküm selam can ya çok mu kötü :/
Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah
malasef biraz oyle sanirim telefonda sesi oyle geliyordu..
.................
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
Aleyküm Selam...
Allah celle celalüh ŞAFİ ismyle tecelli eder kardeşimize inşallah...
KalbiNur kardeşimiz.. Dualarımız la herzaman yanındayız...
Duadan yakını da yoktur... biz En yakınındayız işallah...
Ellerimi her açtığımda yine şükrediyorum sahip olduklarıma ve uzak
kaldıklarıma. Vardır her şerrin bir hayrı ve sebebi. Yaşanması
gerekenlerin yazılmıştır vakti zamanı geriye kalan ise takdiri ilahi...
HAYIRLI CUMALAR...
kaldıklarıma. Vardır her şerrin bir hayrı ve sebebi. Yaşanması
gerekenlerin yazılmıştır vakti zamanı geriye kalan ise takdiri ilahi...
HAYIRLI CUMALAR...
Bugün CUMA
Yürüyorsun..telaşların omuzlarında..çalışıyorsun umutların köşe başlarında..yaşıyorsun özlemlerin yarınların ardında..gülüyorsun mutlulukların var yok arası gidip gelmelerde..an'ın bıçak sırtında nefes alıp veriyorsun..aldığın nefes kadar umutlusun,verdiğin kadar huzurlusun..
Sürekli ve kalıcı sanıyorsun kendini..oysa bedenini bir andan başka bir ana taşıyamıyorsun..sonraların sonrasında hayallerin..iki dudağının arasında hayatın..alıp verdiğin nefes kadar varsın..nefesin ha bitti ha bitecek..
Varlığını çoğaltıyorsun kendince..biriktiriyorsun elinde olanlar bitti bitecek..
Kızgın bir kor gibi avucunda kaygıların..şehrin girdaplarında bir varsın bir yoksun..umut ile umutsuzluk arasında dolanıyorsun..
Kaldırımların sana söyleyeceği yok..kapılar bir yerlere açılmıyor..meydanlar sesine ses katmıyor..sokaklar kalbine çıkmıyor..aynalarda yüzün eskimiş,ağlıyor..
Bilmeden benliğini sivriltmişsin..farkında değilsin umutlarının hepsini cılız nabzına taşımışsın..sesin çöle düşüyor,sözün boşlukta kalıyor..huzurdan azalıyorsun her an hüsranın büyüyor..
Bugün cuma..varlığın bayramı bugün...seni varedenin seni severek var kıldığını haykırıkıyor ezanlar..seni sevenlerin ve sevdiklerinin arasına katan Rabbinin,varlığını sadece varlığını,hiç bir şeye sahip olmasanda,hiç bir albenili görüntüye sığınmasanda,hiç koşulsuz kabul ettiğinin habercisi ezanlar..
Dur şimdi..şimdi dur..kendini kırılgan aynalarda çoğaltmaya çalışan bencilliğini sustur..seni boş sevdaların yokuşuna süren hırsını sakinşleştir..
Gürültüyü kes;secdenin sükunetine at özlemlerini..kıskanıpta seni güya iyliğin için bin bir cezbeyle dünyanın kuyusuna atmak isteyen,atıpta ardından kanlı gömleğine bakarak yalan yere ağlayacak sahte kardeşlerinden uzağa at kalbini ve kalıbını..
Bugün cuma..
Dünyadan ümidini kes..
Sonsuzun pınarına yapıştır dudağını..
Senai DEMİRCİ
Yürüyorsun..telaşların omuzlarında..çalışıyorsun umutların köşe başlarında..yaşıyorsun özlemlerin yarınların ardında..gülüyorsun mutlulukların var yok arası gidip gelmelerde..an'ın bıçak sırtında nefes alıp veriyorsun..aldığın nefes kadar umutlusun,verdiğin kadar huzurlusun..
Sürekli ve kalıcı sanıyorsun kendini..oysa bedenini bir andan başka bir ana taşıyamıyorsun..sonraların sonrasında hayallerin..iki dudağının arasında hayatın..alıp verdiğin nefes kadar varsın..nefesin ha bitti ha bitecek..
Varlığını çoğaltıyorsun kendince..biriktiriyorsun elinde olanlar bitti bitecek..
Kızgın bir kor gibi avucunda kaygıların..şehrin girdaplarında bir varsın bir yoksun..umut ile umutsuzluk arasında dolanıyorsun..
Kaldırımların sana söyleyeceği yok..kapılar bir yerlere açılmıyor..meydanlar sesine ses katmıyor..sokaklar kalbine çıkmıyor..aynalarda yüzün eskimiş,ağlıyor..
Bilmeden benliğini sivriltmişsin..farkında değilsin umutlarının hepsini cılız nabzına taşımışsın..sesin çöle düşüyor,sözün boşlukta kalıyor..huzurdan azalıyorsun her an hüsranın büyüyor..
Bugün cuma..varlığın bayramı bugün...seni varedenin seni severek var kıldığını haykırıkıyor ezanlar..seni sevenlerin ve sevdiklerinin arasına katan Rabbinin,varlığını sadece varlığını,hiç bir şeye sahip olmasanda,hiç bir albenili görüntüye sığınmasanda,hiç koşulsuz kabul ettiğinin habercisi ezanlar..
Dur şimdi..şimdi dur..kendini kırılgan aynalarda çoğaltmaya çalışan bencilliğini sustur..seni boş sevdaların yokuşuna süren hırsını sakinşleştir..
Gürültüyü kes;secdenin sükunetine at özlemlerini..kıskanıpta seni güya iyliğin için bin bir cezbeyle dünyanın kuyusuna atmak isteyen,atıpta ardından kanlı gömleğine bakarak yalan yere ağlayacak sahte kardeşlerinden uzağa at kalbini ve kalıbını..
Bugün cuma..
Dünyadan ümidini kes..
Sonsuzun pınarına yapıştır dudağını..
Senai DEMİRCİ
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.