İçinden geçeni paylaş...
1.544.344 görüntülenme · 25.047 yanıt
Vaveyla'yı gördüm denizyıldızı nickini değiştirmiş sanırım dedim. Öyleymiş de . Doğru tahmin..:) Hayırlı olsun..
"İnsan, bir mes'ut zâlim, insan bir mağrur cahil;
Tekne kırık, su azgın ve kayıplarda sahil? "
Necip Fazıl KISAKÜREK
Tekne kırık, su azgın ve kayıplarda sahil? "
Necip Fazıl KISAKÜREK
KaLBuN_KeSiR ↗Vaveyla'yı gördüm denizyıldızı nickini değiştirmiş sanırım dedim. Öyleymiş de . Doğru tahmin..:) Hayırlı olsun..
spnunda değiştirdim can eyvallah :)
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
mir_erhan, post: 1468972, member: 94889
Evet birşey yapamıyoruz..
Ne yapabiliriz..
Ne yol biliyoruz ne yordam...
Arap prensi geçen türk medyasında boy gösteriyordu... sandi holywooda gidecekmiş gibi pozlar veriyordu...
Sen kimi temsil ettiğini bil... senin için dünyanın 4. Dolar milyoneri diyorlar.. acaba o milyonlar nerden geldi.
Çorak bir yer iken kayalıklarla çevirili çevresi çöl iken o Belde... şimdi kimin ve neyin sayesinde dünyanın 4. zenginisin...
..................Biz Sadece dua edebiliyoruz..
kimimiz dua da etmiyor belki.
....
Kimimizin umrunda bile değil belki...
:a41::a41::a41::a18:
Yağmur olsan binlerce damla arasından bulur tutardım seni; çünkü korkarım; toprak aldıgını vermiyor geri...
CEMAL SÜREYA
CEMAL SÜREYA
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 5
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj
VaVeyla ↗oofff oruç oruçta çekilmiyo ki bu yeğen :)
Bir büyüğümüzün sözleri geldi aklıma ...
Söylemiş İslam dışı aleme ...( Başka bir inanç ismi yazmak istemedim...)
Dininizin kıymetini bilin..... bak oruç yok, namaz yok...
Ciddi bakmayın gülümseyin diye yazdım....
Hani senin dinin sana onların dini onlara ya...
Sag ayagim tarak kemigi 27 mayis 2012 de kirilmisti. Hala daha iyilesmedi tam olarak ama gecen sure zarfinda yaslilarin namazda nasil zorlandigini anladim, once ellerimi kullaniyor sonra egilebiliyordum. Mescidde bazen yasli amcalari gorurdum, aynisini ben uygulamak zorunda kaldim, neyseki daha iyi hissediyorum. Biran yasliligimi dusundum de genclikte namaz kilmanin bile ayri bir tadi var. Genligimizin kiymetini bilip sonradan eyvah demeyelim, ben bir surede olsa keske kirilmasaydi duygusunu tattim zor bir durum ...
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Çeşm-i Bülbül;İçimden geçen mi? ::)
Herşeyi çok geç fark ediyor olmam...
sinemm89 kardeşimizin nickinin anlamını ne de geç fark ettim.. ::)
Orda bir isim varmış oysa ki... ::)
olsun kardeşim:) ay beni gülümsettin ya kardeşim:)
Herşeyi çok geç fark ediyor olmam...
sinemm89 kardeşimizin nickinin anlamını ne de geç fark ettim.. ::)
Orda bir isim varmış oysa ki... ::)
olsun kardeşim:) ay beni gülümsettin ya kardeşim:)
ecthelion, post: 1469149, member: 109263Sag ayagim tarak kemigi 27 mayis 2012 de kirilmisti. Hala daha iyilesmedi tam olarak ama gecen sure zarfinda yaslilarin namazda nasil zorlandigini anladim, once ellerimi kullaniyor sonra egilebiliyordum. Mescidde bazen yasli amcalari gorurdum, aynisini ben uygulamak zorunda kaldim, neyseki daha iyi hissediyorum. Biran yasliligimi dusundum de genclikte namaz kilmanin bile ayri bir tadi var. Genligimizin kiymetini bilip sonradan eyvah demeyelim, ben bir surede olsa keske kirilmasaydi duygusunu tattim zor bir durum ...
Allah sifa versin.
Buna benzer bir sey benim basima da geldi. Cok genc olmama ragmen, aileden gelen bir sey oldugu icin, belimde cok siddetli agrilar oldu. Hatta iki gun once bir hafta boyunca aynisini yine cektim. Dusunun yerimden kalkamiyordum. Namaz kilarken rukuya egilirken, ozellikle secde de ta kalbime vuruyordu agrisi. Anneannemi ve diger yaslilari taklid eder gibiydim.
Dediginiz cok dogru.
Umre'yide, namazi da gencken kilmak daha degerli ve hos..
Es-Safi sizinle insaAllah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.