İçinden geçeni paylaş...
1.544.284 görüntülenme · 25.047 yanıt
smyyes, post: 1467200, member: 79477ünye mi:a43:

Ben de merak ettim.. Ordu'nun bir ilçesiymiş :)
KaLBuN_KeSiR, post: 1467212, member: 106972
Ben de merak ettim.. Ordu'nun bir ilçesiymiş :)
Evet ordunun ilçesi ordu yazmayı unutmuşum :) ünye çok güzel bir yer birgün inşallah oralara yolunuz düşer :)
melek4545, post: 1467245, member: 37970Evet ordunun ilçesi ordu yazmayı unutmuşum :)
ünye çok güzel bir yer birgün inşallah oralara yolunuz düşer :)
İnşaAllah canım.. Karadeniz yeşilliğiyle harika.. Zamanında Amasya ve Samsun'u görme imkanım olmuştu..
**RaNa**, post: 1467248, member: 95935teyzemı oluyosun :) Allah analı babalı buyutsun
benım yıgenlerde bırı hala yerıde ada yada abi diyo :D diyeride teyze yerıne tete diyo :)
:D :D evet cnm :D bakalım benim yeğen nasıl konuşcak çok merak ediyorum ilk defa teyze olucam :D
icim cok sikiyor..
aglamak istiyorum hemde cok istiyorum..ama goz yaslarim kurudu artik geriye birtek bas agriilarim kaldi...sabir sabir..yarabbi sabir..
aglamak istiyorum hemde cok istiyorum..ama goz yaslarim kurudu artik geriye birtek bas agriilarim kaldi...sabir sabir..yarabbi sabir..
.................
KatrePare, post: 1467270, member: 54443 Ne yapayim ben simdi ?
Buyuk bir kalbimi kirayim, yoksa kendi kalbimi mi yoksayayim ?
Allah'im bilseydim benim sevdigim gonlu bu kadar cok kisinin sevecegini, inan sevmezdim onu.
kalb kirmak kolay mi ki okadar ..insan sevdiklerinin kiramazki ki..insan sevdiklerinin helede o kalbte ALLAH SEVGISININ OLDUNU BILDIGIN ZAMAN hic kiramazsinki..cunki kalbe ayri bir hurmet ayri bir sevgi vardir..
keske kendi kalbimizi yok saymak kolay olsaydi..
ama bu mumkun degil ki insan aklina laf gecire bilir ama kalbine asla..keske bir insani sevmek elmizde olsaydi inan kimseye haddin fazla deger vermezdim ama sevgi elimizde degiliki herkezi hayatimiza aliyoruz seviyoruz ama ya sonra..insanlari allah riza icin sevdigin halde neden boyle oluyor inan hic anlamiyorum benmi cok kotuyum bilmiyorum..yada hak ettigimiz muameleyimi goruyoruz...
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 04.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.