İçinden geçeni paylaş...
1.544.228 görüntülenme · 25.047 yanıt
deniz yıldızı, post: 1465130, member: 59734kardeşim motosiklet kazası geçirdi akşam üzeri ucuz atlattı :(
elhamdulillah cok gecmıs olsun rabbım görünmez kazalardan korusun cümlemizi.sadaka verin bence .tekraer cok gecmıs olsun:((
ebuzer25, post: 1465138, member: 59734elhamdulillah iyiyim kalbun kesir sen nasılsın
Ben de iyiyim hamdolsun..
ebuzer25, post: 1465139, member: 38345elhamdulillah cok gecmıs olsun rabbım görünmez kazalardan korusun cümlemizi.sadaka verin bence .tekraer cok gecmıs olsun:((
kesinlikle vermek gerek, eyvallah sağolun :/
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
Hayrın , bereketin , rahmetin çok , ibadetlerimizin kabul ,dualarımızın makbul olduğu bir CUMAMIZ OLSUN inşallah...
Hayrın , bereketin , rahmetin çok , ibadetlerimizin kabul ,dualarımızın makbul olduğu bir CUMAMIZ OLSUN inşallah...
Zindanda_Mahkum, post: 1465158, member: 97903Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Ve aleykum selam ve rahmetullah ve berakatuhu..
Hayırlı Cumalar Olsun Kardeşim..
Dualarda Buluşmak Duasıyla..
"Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O halde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler." (Bakara-186)
Hayatı seninle öğretti Rahman
Kulluğu seninle tanıdık
Duayı senden öğrendik sevgili,
Hz ömer umre için senden izin isteyince, "kardeşcik" dedin ona, Kardeşcik, duanda bana da yer ayırır mısın ??
Dua'lar da buluşmak dileğiyle ..
Hayatı seninle öğretti Rahman
Kulluğu seninle tanıdık
Duayı senden öğrendik sevgili,
Hz ömer umre için senden izin isteyince, "kardeşcik" dedin ona, Kardeşcik, duanda bana da yer ayırır mısın ??
Dua'lar da buluşmak dileğiyle ..
ALLAH'IN SONSUZ GÜCÜ..
Allah, insanların Kendi büyüklüğünü kavrayabilmeleri için evrendeki düzeni sayısız detaylarla birlikte yaratmıştır. Kuran'da Allah'ın var ettiği bu düzenden bahsedilirken, " sizin gerçekten Allah'ın herşeye güç yetirdiğini ve gerçekten Allah'ın ilmiyle herşeyi kuşattığını bilmeniz öğrenmeniz için" (Talak Suresi, 12) denilmektedir. Bu düzen öylesine detaylar içerir ki insan düşünmeye nereden başlayacağını şaşırır. Zira Allah'ın aklı, ilmi ve kudreti sonsuzdur. Allah öyle büyük bir ilme sahiptir ki insana göre "sonsuz" olan, Allah'ın Katında bitmişdurumdadır. Zamanın ilk yaratıldığı andan sonsuzluk anına kadar geçecek olan her olay, her düşünce, vakitleri ve şekilleri ile Allah'ın ilmiyle belirlenmişve bitmiştir. Bu gerçek Kuran'da şöyle bildirilir: Hiç şüphesiz, Biz herşeyi kader ile yarattık. Bizim emrimiz, bir göz kırpma gibi yalnızca 'bir keredir.' Andolsun Biz sizin benzerlerinizi yıkıma uğrattık. Fakat öğüt alıp düşünen var mı? Onların işlemiş oldukları herşey kitaplarda (yazılı)dır. Küçük, büyük herşey satır satır (yazılı)dır. (Kamer Suresi, 49-53)
ALLAH a emanet kalın.
Allah, insanların Kendi büyüklüğünü kavrayabilmeleri için evrendeki düzeni sayısız detaylarla birlikte yaratmıştır. Kuran'da Allah'ın var ettiği bu düzenden bahsedilirken, " sizin gerçekten Allah'ın herşeye güç yetirdiğini ve gerçekten Allah'ın ilmiyle herşeyi kuşattığını bilmeniz öğrenmeniz için" (Talak Suresi, 12) denilmektedir. Bu düzen öylesine detaylar içerir ki insan düşünmeye nereden başlayacağını şaşırır. Zira Allah'ın aklı, ilmi ve kudreti sonsuzdur. Allah öyle büyük bir ilme sahiptir ki insana göre "sonsuz" olan, Allah'ın Katında bitmişdurumdadır. Zamanın ilk yaratıldığı andan sonsuzluk anına kadar geçecek olan her olay, her düşünce, vakitleri ve şekilleri ile Allah'ın ilmiyle belirlenmişve bitmiştir. Bu gerçek Kuran'da şöyle bildirilir: Hiç şüphesiz, Biz herşeyi kader ile yarattık. Bizim emrimiz, bir göz kırpma gibi yalnızca 'bir keredir.' Andolsun Biz sizin benzerlerinizi yıkıma uğrattık. Fakat öğüt alıp düşünen var mı? Onların işlemiş oldukları herşey kitaplarda (yazılı)dır. Küçük, büyük herşey satır satır (yazılı)dır. (Kamer Suresi, 49-53)
ALLAH a emanet kalın.
Allah-u Zülcelâl, hayır işlerde bulunan kimseleri, Kur'an-ı Kerim'de methetmiştir. Allah, Hz. Ebu Bekir (Radıyallahu Anh)’ı Zekeriya Peygamberi ve onun ehlini, Kur'an-ı Kerim'de methetmiştir: "Doğrusu onlar iyi işlerde yarışıyorlar, korkarak ve umarak bize yalvarıyorlardı. Bize karşı gönülden saygı duyuyorlardı.” (Enbiya; 40)
HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.
HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.
içeriye girdiğinde Allah ın selamını bile esirgeyen insandan ne bekliyosun ki; ve bu insanla aynı ortamda 8 saat dipdibe çalışmak.... Allah'ım sen büyüksün ...ya sabır.....
ALLAHin sen gonlumde olani hakkimda hayirli eyle...
hakkimda hayirli olani gonlume razi eyle...
hakkimda hayirli olani gonlume razi eyle...
.................
selamun aleykum sizden ricam ne olur beni bu konuda tam ve detayli bilgilendirin....
ettigimiz duanin hakkimizda hayirli olup olmadigini ogrenmemiz mumkun degilmi....
cunki o umut beni uzuyor eger olmicaksa en azindan etmiyeyim...
zaten karsiligi ahirete gelecek diyi sussayim...
bu dunyada kabul olacani ve bana verilecini bilmem ogrenmem hic mumkun degil mi?...ben duayi sirf dunya menfaati icin istemiyorum...biliyorum biz gelecegi bilemeyiz ama ben onu sirf ALLAHIN RIZASINI KAZANMAK ICIN COK ISTIYRUM...iste insallah ne demek istedimi anlata bilmisimdir,,,,
ettigimiz duanin hakkimizda hayirli olup olmadigini ogrenmemiz mumkun degilmi....
cunki o umut beni uzuyor eger olmicaksa en azindan etmiyeyim...
zaten karsiligi ahirete gelecek diyi sussayim...
bu dunyada kabul olacani ve bana verilecini bilmem ogrenmem hic mumkun degil mi?...ben duayi sirf dunya menfaati icin istemiyorum...biliyorum biz gelecegi bilemeyiz ama ben onu sirf ALLAHIN RIZASINI KAZANMAK ICIN COK ISTIYRUM...iste insallah ne demek istedimi anlata bilmisimdir,,,,
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 04.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.