İçinden geçeni paylaş...

1.544.228 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1465131, member: 96566Allah celle celaluhu razı olsun canım. Sağolasın.. Evet uzun zamandır görünmüyordun..İyisindir inşaAllah..

elhamdulillah iyiyim kalbun kesir sen nasılsın
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

deniz yıldızı, post: 1465130, member: 59734kardeşim motosiklet kazası geçirdi akşam üzeri ucuz atlattı :(

elhamdulillah cok gecmıs olsun rabbım görünmez kazalardan korusun cümlemizi.sadaka verin bence .tekraer cok gecmıs olsun:((
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

ebuzer25, post: 1465138, member: 59734elhamdulillah iyiyim kalbun kesir sen nasılsın

Ben de iyiyim hamdolsun..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ebuzer25, post: 1465139, member: 38345elhamdulillah cok gecmıs olsun rabbım görünmez kazalardan korusun cümlemizi.sadaka verin bence .tekraer cok gecmıs olsun:((

kesinlikle vermek gerek, eyvallah sağolun :/
Zindanda_Mahkum

Zindanda_Mahkum

Mübarek Üye · 1.367 mesaj

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Hayrın , bereketin , rahmetin çok , ibadetlerimizin kabul ,dualarımızın makbul olduğu bir CUMAMIZ OLSUN inşallah...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Zindanda_Mahkum, post: 1465158, member: 97903Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Hayrın , bereketin , rahmetin çok , ibadetlerimizin kabul ,dualarımızın makbul olduğu bir CUMAMIZ OLSUN inşallah...

Ve aleykum selam ve rahmetullah ve berakatuhu..
Hayırlı Cumalar Olsun Kardeşim..
Dualarda Buluşmak Duasıyla..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşlerim Cumanız Mübarek olsun.
Bugün bir çocuğu sevindirin ALLAH'u teala da sizleri sevindirsin.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Hamd olsun verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyete ya Rabbi !

Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

En sevdiğin bile sana davacıdır ..

Cumamız mübarek olsun ...
Hayırlı bereketli rahmet dolu bir gün olsun tüm kardeşlerimize ...
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

"Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O halde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler." (Bakara-186)

Hayatı seninle öğretti Rahman
Kulluğu seninle tanıdık
Duayı senden öğrendik sevgili,
Hz ömer umre için senden izin isteyince, "kardeşcik" dedin ona, Kardeşcik, duanda bana da yer ayırır mısın ??

Dua'lar da buluşmak dileğiyle ..

berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Cuma günümüz hayırlı ve bereketli olsun inşallah

LA İLAHE İLLALLAH!!!
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

ALLAH'IN SONSUZ GÜCÜ..

Allah, insanların Kendi büyüklüğünü kavrayabilmeleri için evrendeki düzeni sayısız detaylarla birlikte yaratmıştır. Kuran'da Allah'ın var ettiği bu düzenden bahsedilirken, " sizin gerçekten Allah'ın herşeye güç yetirdiğini ve gerçekten Allah'ın ilmiyle herşeyi kuşattığını bilmeniz öğrenmeniz için" (Talak Suresi, 12) denilmektedir. Bu düzen öylesine detaylar içerir ki insan düşünmeye nereden başlayacağını şaşırır. Zira Allah'ın aklı, ilmi ve kudreti sonsuzdur. Allah öyle büyük bir ilme sahiptir ki insana göre "sonsuz" olan, Allah'ın Katında bitmişdurumdadır. Zamanın ilk yaratıldığı andan sonsuzluk anına kadar geçecek olan her olay, her düşünce, vakitleri ve şekilleri ile Allah'ın ilmiyle belirlenmişve bitmiştir. Bu gerçek Kuran'da şöyle bildirilir: Hiç şüphesiz, Biz herşeyi kader ile yarattık. Bizim emrimiz, bir göz kırpma gibi yalnızca 'bir keredir.' Andolsun Biz sizin benzerlerinizi yıkıma uğrattık. Fakat öğüt alıp düşünen var mı? Onların işlemiş oldukları herşey kitaplarda (yazılı)dır. Küçük, büyük herşey satır satır (yazılı)dır. (Kamer Suresi, 49-53)

ALLAH a emanet kalın.
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Yeter...Gel Artık Yeter...
Karanfiller Açtı Gel.
Kış Bahçesinde Güller,
Beyaz Güller Açtı Geeeeel...!!!
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah-u Zülcelâl, hayır işlerde bulunan kimseleri, Kur'an-ı Kerim'de methetmiştir. Allah, Hz. Ebu Bekir (Radıyallahu Anh)’ı Zekeriya Peygamberi ve onun ehlini, Kur'an-ı Kerim'de methetmiştir: "Doğrusu onlar iyi işlerde yarışıyorlar, korkarak ve umarak bize yalvarıyorlardı. Bize karşı gönülden saygı duyuyorlardı.” (Enbiya; 40)

HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır.

Hayırlı cumalar
ha kezâ

ha kezâ

Kıdemli Üye · 153 mesaj

İnsansız adalet olmaz
Adaletsiz insan olur mu?
Olur, olmaz olur mu!
Ama, olmaz olsun

Özdemir ASAF
gizlibahçem

gizlibahçem

Üye · 20 mesaj

içeriye girdiğinde Allah ın selamını bile esirgeyen insandan ne bekliyosun ki; ve bu insanla aynı ortamda 8 saat dipdibe çalışmak.... Allah'ım sen büyüksün ...ya sabır.....
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

ALLAHin sen gonlumde olani hakkimda hayirli eyle...
hakkimda hayirli olani gonlume razi eyle...
.................
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

selamun aleykum sizden ricam ne olur beni bu konuda tam ve detayli bilgilendirin....
ettigimiz duanin hakkimizda hayirli olup olmadigini ogrenmemiz mumkun degilmi....
cunki o umut beni uzuyor eger olmicaksa en azindan etmiyeyim...
zaten karsiligi ahirete gelecek diyi sussayim...
bu dunyada kabul olacani ve bana verilecini bilmem ogrenmem hic mumkun degil mi?...ben duayi sirf dunya menfaati icin istemiyorum...biliyorum biz gelecegi bilemeyiz ama ben onu sirf ALLAHIN RIZASINI KAZANMAK ICIN COK ISTIYRUM...iste insallah ne demek istedimi anlata bilmisimdir,,,,
.................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.