İçinden geçeni paylaş...
1.544.123 görüntülenme · 25.047 yanıt
Hiçbir şeye sahip olman değildir fakr; ne kadar çok şeyin olursa olsun, hiçbir şeyin sana sahip olmamasıdır..
Eşyan sana mı ait? Yoksa sen eşyaya mı aitsin? İyi düşün!
''Ben''ini ve ''benim'' dediklerini infak etmeyenin ''Yalnız Sana kulluk ederiz biz ve yalnız Senden yardım dileriz biz'' demesi münafıklık oluyor olmasın?
(SeNai DemirCi - Canla Bağışla'dan alıntı)
Eşyan sana mı ait? Yoksa sen eşyaya mı aitsin? İyi düşün!
''Ben''ini ve ''benim'' dediklerini infak etmeyenin ''Yalnız Sana kulluk ederiz biz ve yalnız Senden yardım dileriz biz'' demesi münafıklık oluyor olmasın?
(SeNai DemirCi - Canla Bağışla'dan alıntı)
Ya bütünüyle izzet, şeref ve özgürlük olan, yüce Allah'a kulluk...
Ya da tamamıyla zillet ve mahkumiyet olan Allah'ın kullarına kulluk... !
Dileyen dilediğini seçsin!
Seyyid Kutub
Ya da tamamıyla zillet ve mahkumiyet olan Allah'ın kullarına kulluk... !
Dileyen dilediğini seçsin!
Seyyid Kutub
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
AMİN....
Dularnızı bekliyorum kardeşim 3 aydır içinde bulunduğum maddi manevi sıkıntılardan kurtulmak benim için önemli olan iki olayın hayırlı olumlu şekilde sonuçlanması için hayırlısıyla inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkzları çaresizlikleri olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayrılara vesile etsin Rabbim.Ayrıca kpss tercihimde hayırlısıyla yerleşmek hayırlı rızk iş kapıları açmak nasip etsin Rabbim.Kimseye muhtaç etmeden Rabbim yanından yönünden hayırlı güzel kapılar açmak nasip etsin cümlemizde inşallah.
Allah borçlulara eda, evsizlilere ev, işsizlere hayırlı iş darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup inşirah nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
AMİN....
Dularnızı bekliyorum kardeşim 3 aydır içinde bulunduğum maddi manevi sıkıntılardan kurtulmak benim için önemli olan iki olayın hayırlı olumlu şekilde sonuçlanması için hayırlısıyla inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkzları çaresizlikleri olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayrılara vesile etsin Rabbim.Ayrıca kpss tercihimde hayırlısıyla yerleşmek hayırlı rızk iş kapıları açmak nasip etsin Rabbim.Kimseye muhtaç etmeden Rabbim yanından yönünden hayırlı güzel kapılar açmak nasip etsin cümlemizde inşallah.
Allah borçlulara eda, evsizlilere ev, işsizlere hayırlı iş darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup inşirah nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Selamün Aleyküm Kardeşlerim...
Gününüzün hayırlı olmasını dilerim. Cenabı Mevladan hastalarınıza şifa dertlerinize deva evlerinizde huzur geçim sıkıntılarınıza bolluk kötülerin şerrini def bütün iyiliklerin sizlerle olmasını temenni ederim. ALLAH c.c. yar ve yardımcınız olsun. ALLAH'a emanet olun. Selam ve dua ile.
Gününüzün hayırlı olmasını dilerim. Cenabı Mevladan hastalarınıza şifa dertlerinize deva evlerinizde huzur geçim sıkıntılarınıza bolluk kötülerin şerrini def bütün iyiliklerin sizlerle olmasını temenni ederim. ALLAH c.c. yar ve yardımcınız olsun. ALLAH'a emanet olun. Selam ve dua ile.
**RaNa**, post: 1461698, member: 114406Herşeyi berbat ettım. aslında niyetim bu degildi
Belkıde hatta belkıde degil buraya son ugrayısım
Allah a emanet olsun dualarınızda kardesınızı unutmayın...
canim nereye gidiyorsun?
Bir yere Program İçin Gitmiştim Tabi İndim Arabadan Takkeli Sarıklı Cübbeli :) Bi Kaç Pencere Açıldı Bi anda Hangi Evde Cenaze Var Dediler :) Hiç Alışkın Değiller O kisveye Ancak Cenazeden Cenazeye Görüyorlar Cenaze Yok Hanım Efendi YÜRÜYEN ÖLÜLERE GELDİK :)
-Abdulmetin Balkanlı Hoca
-Abdulmetin Balkanlı Hoca

Senden başka hiçbir ilah yoktur. Sen bütün noksanlıklardan münezzehsin.
Muhakkak ki ben nefsime zulmedenlerden oldum..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 04.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.