İçinden geçeni paylaş...

1.544.053 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

SerkanMuhammedSAV, post: 1459012, member: 54443bişey demiiyorum Allah büyüktür ben kötü birisi değilim hiç kötülemicem alın benim hakkımda ne yazarsanız yazın

Elbetteki sen kötü biri değilsin bu forumda kimse senin hakkında ters bişey söylemiyor kardeşim

Böyle düşünme hepimiz burda bir aileyiz

Şu üç günlük dünyada kalp kırmaya tartışmaya hiç gerek yok
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

konuşmak istemiyorum Allah biliyor Allah Emanetsin lütfen birdaha konuşmayalım muhabbet etmek istemiyorum :)
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

SerkanMuhammedSAV, post: 1459015, member: 59734konuşmak istemiyorum Allah biliyor Allah Emanetsin lütfen birdaha konuşmayalım muhabbet etmek istemiyorum :)

Tamam kardeşim nasıl istersen :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Lütfen Kardeşim deme ben gerçekleri biliyorum :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Sinirlerim bozuluyor uzatmazmısın acaba lütfen :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

kötüleyici insan topluluğu Kardeşim Değil Admin Abi Nerdeysen gel şuraya yeter artık istemiyorum Allah Allah .
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

gözlerimden akan veya kalbimden akan yaş Helal olmasın
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Çok ciddiyim kaşınma sonuçları kötü olur.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Güzel Gören Güzel Düşünür...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

bencil olan Allahın dostu olamaz.
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Allahım Sana uymayp hiçe sayanları karşıma çıkarma Allahım yalvarıyorum Sana nolur
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Sayın sitemiz yönetimine...
Size acizane olarak bir hatıramı anlatmak isterim...
Konu Şeytan Lain 'in İNSAN üzerine etkisi ile ilgili...
Bundan sanırım üç sene önce idi ...Büyük bir kurumun güvenlik hizmetlerinden sorumlu biri vardı...O kişi işlerini daima titiz yapan ve kendi halinde biri idi...Hukuk ve Kanun tüm uygulamaları bu idi...

Bir gün bir araçla bir anne ve oğlu ,bu kişinin görev yaptığı yere geldiler...
Görevli kişi buyurun ne istemiştiniz dedi...
Araçla gelen şahıs ;birden çılgın gibi hopladı ve zıpladı...Durdurmak ne mümkün sanki hırstan çıldırmış gibi görevliye saldırıyordu...
Görevli birer adım geri çekiliyor, genç iki adım zıplıyor ve saldırıyordu...Görevli Genç anladım ne olduğunu ;karışmayın sakın dedi ve yorum yapmadan hep geri çekildi ve bir fırsatını bulup o yerden hızla uzaklaştı...
Saldıran hiddet içindeki genç daha sonra yavaş yavaş yatıştı ve geldikleri gibi geri gittiler...
Ertesi gün aynı genç ve annesi aynı yere geldiler ve durumu sessiz ve utanarak anlatıp işleri için içeri giriş yaptılar...Saldıran genç ,bir ara bir gün önce tartıştığı görevliyi gördü...başını eğdi ve utanarak geçti...

Sordum görevliye bu işin özü ne ...
Dedi ki ben aynı olayı önceden yaşamıştım yani benzerini ,biri ile konuşuyordum birden anlamadığım bir şekilde sinir küpü olup etrafa saldırdım...iki saat sonra yatıştım...Sordum soruşturdum ve öğrendim ki Şeytan Lain insanın vücudunun herhangi bir yerini yalarsa ağzı küfür konuşup ...Deliye dönermiş...

O yüzden karşılıklı mesajlaşmalarda hiddete fırsat verecek şeylerden kaçınmalıyız diye düşünüyorum...acizane bende bunu uygulamaya çaba sarf ediyorum...
Bizlere ders olsun diye veya kulak arkası notu olarak yazayım dedim...
Hakkınızı helal edin ...Selam ,saygı ve sevgiler ...Herkese olsun...
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Allahım Kızların kötülemesinden üstün görünüp havalı olanlarından Sana sığınırım
yakais

yakais

Hayat bir rüya olup bu rüyayı güzel yaşamak lazım ...Haydi bu gece rüyada gül bahçelerini görelim inşallah...
yakais

yakais

Bu çiçek bahçesini en orta yerinde en çok kimi seviyor iseniz o duruyor olsun inşallah...
Size de'' hey ''seni seviyorum desin ...Ne hoş olurdu değil mi?
yakais

yakais

Hayi güzel rüyanızdan bir kaç ip ucu alalım...
Önce ben ...
Rüyamdaki Çiçek bahçesinin en orta yerinde ...Aman Allah'ım C.C. ...; ''O'' Resul-u Ekrem A.S. efendimiz olsun diliyorum...
İnşallah Allahım C.C ne olur Ümmeti Muhammed 'e de nasip et...
Amin...
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Bana Allah yeter İnsan olmayanın hali beter E y Yüce Rab boşver dalga geçsinler ben salladım :) tm Allahım Onlar üstün bir numara ben çıkarsız İbadetimle Seninle olayımda Onlar sadece kötülesinler asla kötülüğe uymayıp Seni ne kadar Sevdiğim kanıtlayacağıma Söz veriyorum Peygamber Şerefine :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

asla kötülemiyeceğim Yaşasın Peygamber S.A.V Efendimizin yolundan gidip herşeyi yıkıcam Allahım :)
SerkanMuhammedSAV

SerkanMuhammedSAV

Kıdemli Üye · 332 mesaj

Allahım beni Akıllı kıldığın için Teşekkürler Onların Amacını kalbimle görüyorum Bi kısım bi kısmını kullanıp kendine çekip düşman yaptıracak bunu Senin Sayende görüyorum Karşı Cinsiyet böyle Allahım Gerçek açıkçası :)
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Şaçlarımın adedince başlarım olsa, bu yüce dava için her gün biri kesilse, yinede haksızlığa
ve zulme baş eğmem. . | Said Nursi|

ALLAHIN SADIK KULU BARLA...........
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.