İçinden geçeni paylaş...
1.544.023 görüntülenme · 25.047 yanıt
Evet diğerleri benden nefret ediyormuş ÇOk Haklısın şimdi anladım ama ben intikam almıyacağım O gün Sadece Yüzlerine gözükmek istemeyeceğim ebediyen Abi :)
Abi zaten küçükkende kötülediler hata bendeydi hala Dost olmaya çalışıp hep kendimde hata arıyordum artık inanmıyorum hepsi yalanmış Onların hiç birisi sevmemişti zaten :) artık istemiyorum Allah olucak tek sevgilim olmayacak başka sevgilim artık beni bulamayacaklar :)

"Ve sen yine denendiğinde,Ve yine kalbin daraldığında,Ve yine bütün kapılar kapandığında,Ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde,Uzun....Uzun....Düşün! Ve hatırla,Yaradanını!
"Allah kuluna kâfi değil mi?" (Zümer/36)
Hz. Mehdi (as) hiçbir tarikat ya da şeyhe bağlı olmayacak, doğumu evde olacaktır
İmam Hasan(as) şöyle buyurmaktadır:
Meryem’in oğlu İsa(as)’nın onun arkasında namaz kılacağı Kaim (Hz. Mehdi (as)) hariç, .... hepimizin boynunda biat sorumluluğu vardır. Yüce Allah, BOYNUNDA HİÇBİR KİMSENİN BİAT SORUMLULUĞU OLMAMASI İÇİN (HZ. MEHDİ(AS)’IN) DOĞUMUNU GİZLEYECEK VE GİZLİ OLMASINI EMREDECEKTİR.
(Mucem-ul Ehadis-i İmam Mehdi Cilt:3 Sayfa:165)
İmam Hasan(as) şöyle buyurmaktadır:
Meryem’in oğlu İsa(as)’nın onun arkasında namaz kılacağı Kaim (Hz. Mehdi (as)) hariç, .... hepimizin boynunda biat sorumluluğu vardır. Yüce Allah, BOYNUNDA HİÇBİR KİMSENİN BİAT SORUMLULUĞU OLMAMASI İÇİN (HZ. MEHDİ(AS)’IN) DOĞUMUNU GİZLEYECEK VE GİZLİ OLMASINI EMREDECEKTİR.
(Mucem-ul Ehadis-i İmam Mehdi Cilt:3 Sayfa:165)
[HZ. MEHDİ(AS)] BENİM NESLİMDEN, KIRK YAŞIN ÇOCUĞUDUR, OĞLUDUR, YÜZÜ PARLAK İNCİ YILDIZ GİBİDİR
Risale-i Mehdiyye al-i resul (r.a.) Ebu’l- Hasan Nureddin Ali b. Sultan Muhammed Ali El-Kani
Risale-i Mehdiyye al-i resul (r.a.) Ebu’l- Hasan Nureddin Ali b. Sultan Muhammed Ali El-Kani
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 04.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.