İçinden geçeni paylaş...
1.543.883 görüntülenme · 25.047 yanıt
Mehmet Dayı birgün sağlık ocağından yazdırdığı ilacı almak için eczaneye gider. Eczanede çalışan genç dayıya yardımcı olmak için vereceği ilaç hakkında bilgi verir:
- Dayı bak bu ilaç bağımlılık yapar. Dikkat et bağımlı olursan bırakmak çok zor olur.
Mehmet Dayı:
- Yok gurban olum sen ver. Ben 30 yıldır kullanıyorum hiç de bağımlılık yapmadı.
- Dayı bak bu ilaç bağımlılık yapar. Dikkat et bağımlı olursan bırakmak çok zor olur.
Mehmet Dayı:
- Yok gurban olum sen ver. Ben 30 yıldır kullanıyorum hiç de bağımlılık yapmadı.
sahaffMehmet Dayı birgün sağlık ocağından yazdırdığı ilacı almak için eczaneye gider. Eczanede çalışan genç dayıya yardımcı olmak için vereceği ilaç hakkında bilgi verir:
Mehmet Dayı:
süpermiş yaaa:D
.................
içimden hiç bir şey gelmiyor içimde bir hüzün var gözlerimde yaş var kalbimde ise kırıngılım..........
.................
Gül Berraiçimden hiç bir şey gelmiyor içimde bir hüzün var gözlerimde yaş var kalbimde ise kırıngılım..........
Hayirdir insallah, Rabbim Rahmetiyle sana yardim etsin
Guzeldir aglamak, guzeldir huzun , demek ki Yar ile tanistin...
Uzulme sevin, yureginde olmasi yakin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 03.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.