güneşe baksanıza o zaman...güneşten iyi cehennem ispatı mı var?
İçinden geçeni paylaş...
1.543.792 görüntülenme · 25.047 yanıt
cehennem var mı diye soruyorlar
.................
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.022 mesaj
Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim.
ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
AMİN.... Allah razı olsun kardeşlerim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selameimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkzları çaresizlikleri olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayrılara vesile etsin Rabbim.
Allah borçlulara eda, evsizlilere ev, işsizlere hayırlı iş darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup inşirah nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
AMİN.... Allah razı olsun kardeşlerim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selameimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkzları çaresizlikleri olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayrılara vesile etsin Rabbim.
Allah borçlulara eda, evsizlilere ev, işsizlere hayırlı iş darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulup inşirah nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
kalbinur, post: 1449729, member: 94889selamün aleyküm hayırlı akşamlar herkese:)
Aleyküm selam iyi akşamlar kardeşim..:)
kalbinur, post: 1449736, member: 95935hamdolsun bende iyiyim kardeşim:)
Yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde hastenede olduğunu yazmıştın umarım kötü bişeyin yoktur nasıl oldun./ Yanlış hatırlıyorsam affola kardeşim :)
ahmet_99, post: 1449737, member: 95935Herkesin akşamları hayırlı olsun inş..
Behiye kardeşimi göremedim foruma, birşeye canı sıkılmıştı, inş önemli bir mevzu değildir.. Rabb'im yardımcısı olsun inş.. Allah'a emanet..
...............................
kalbinur, post: 1449740, member: 95935doğru hatırladın kardeşim öyleyim halen aynı durumumda değişiklik yok:(
Tedavin devam ediyormu?
kalbinur, post: 1449750, member: 114279sendemi gidiyon be kardeşim:(
Yok burlardayım şimdilik çok soru sorup moralini bozmak istemedim kardeşim:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 03.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.