İçinden geçeni paylaş...

1.543.704 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
merveneva

merveneva

Kıdemli Üye · 239 mesaj

leyla-1, post: 1441759, member: 91123Annem için dualarınızı bekliyorum kardeşlerim daha ameliyat yeri iyileşmeden iki gün önce nasıl olduysa bir anda düştü yerinden bir saat kalkamadı nefes alamadı ambülansla hastaneye götürdüler omuzu çıkmış acil ameliyata almışlar bir gün hastanede kaldık dün öğlen çıktık bu aralar bayağı bir sıkıntılı dönem yaşıyoruz Allah'ın verdiğine vereceğine kendşinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Şu anda kolluk taktlar on gün hiç kımıldayamacak Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızan emin umdklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

ALLAH C.C Yardımciniz olsun inşallah. Annenize ve bütün annelerimize acil sifalar versin. Çektiğimiz sıkıntılar acılar gunahlarimiza keffaret olsun. Rabbim sıkıntılarımiza hakkıyla sabretmeyi ve sonunda selametine çıkmayı nasib etsin. Dualarim sizlerle ALLAH C.C YAR VE YARDIMCINIZ PEYGAMBERIMIZ SAV. Duacıniz olsun. Şimdiden bütün kardeşleriminde cuması mübarek olsun. Selam ve dua ile... Hayırlı geceler.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

leyla-1, post: 1441793, member: 98391Allah razı olsun canım benim Allah kabul etsin maalesef daha halledemedim ama başka şekilde riske girdim Allah hayırlı rızk kapıları açmak ödeme kolaylığı nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah'ta sizleri darda sıkıntıda bırakmasın inşallah herşey gönlünüzce olsun.

amin amin allah tez zamanda yardımcın olsun dualarım senınle kaç gündür senle karılaşmıyıca halettini sanmıştım
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah duam yine senın için rabbim işlerini rast getirsin:(
.................
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.744 mesaj

iranın kadın özel birlikleri

Dosta güven düşmana korku buna derler....

Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Muhtazaf, post: 1441817, member: 103783iranın kadın özel birlikleri

Dosta güven düşmana korku buna derler....

heeyt bee kadınların gücüne bak;;)
.................
sahaff

sahaff

Kıdemli Üye · 276 mesaj

Bunlar koşamazki..Ayağı çarşafa dolaşır:))
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

sahaff, post: 1441822, member: 103783Bunlar koşamazki..Ayağı çarşafa dolaşır:))

siz hiç merak etmeyin beyfendi özel birliği hazırlayan onuda düşünmüştür:a26:
.................
sahaff

sahaff

Kıdemli Üye · 276 mesaj

behiye, post: 1441825, member: 103783siz hiç merak etmeyin beyfendi özel birliği hazırlayan onuda düşünmüştür:a26:

Çarşafın ucunu çoraplarının içine korlarsa olur..Yoksa şu vaziyette peşimden koşsalar beni yakalayamazlar

Avatarımdaki gibi ihtiyar değilim:))
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

sahaff, post: 1441829, member: 110525Çarşafın ucunu çoraplarının içine korlarsa olur..Yoksa şu vaziyette peşimden koşsalar beni yakalayamazlar

Avatarımdaki gibi ihtiyar değilim:))

ama yaş 31 olduğuna göre her türlü kesin yakalarlar :) eee ne de olsa iranın kadın özel birlikleri onlar:a26:
.................
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Ya Râb! Bize Senin sevdiklerini sevdir. Bizleri razı olduğun işlerle meşgul eyle.
Ya Râb! Bizleri ezdirme, üzdürme, imânsız gezdirme.
Allah'ım! Senin kulların şu dönemde töhmet altındalar, kanadı kırık bir şekilde uçmaya çalışıyorlar. Sen dinine yönelenleri koru. Onları Sensiz, dostsuz, yardımsız bırakma Allahım!
Ya Rab, bana, bana layık olanı değil, Sana layık olanı ver.
Allahım, bizi Sana muhtaç olma şuuruyla zenginleştir. Sana ihtiyaç duymama yoksulluğuna düşürme.
Amin
.................
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

içime yine sıkıltı girdi
yarabbi sen hayırlara çıkar
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

behiye içime yine sıkıltı girdi
yarabbi sen hayırlara çıkar

Cuma gecesi getirilecek bir salavat ahirette bir sıkıntının gitmesine yardımcı olacaktır inşaallahu rahman..Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali sahbihi vesellim.:a45::a45::a45:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyevi, post: 1441850, member: 110525Cuma gecesi getirilecek bir salavat ahirette bir sıkıntının gitmesine yardımcı olacaktır inşaallahu rahman..Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali sahbihi vesellim.:a45::a45::a45:

ya bunu söylemem doğru değil ama kötü bir şey olacağı zaman hissediyorum diyelim
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

behiye, post: 1441866, member: 77577ya bunu söylemem doğru değil ama kötü bir şey olacağı zaman hissediyorum diyelim

2 rekat korku namazı kılın o zaman behiye kardeş..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyevi, post: 1441868, member: 996472 rekat korku namazı kılın o zaman behiye kardeş..

şükür az bir şey bilirim ama korku namazını ilk defa duyuyorum
.................
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Ne mubarek gün Allahım !

mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Esselamualoeykum...
Hayırlı CUMALAR...
Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim...

Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

Ve aleykümselam.. Amin inş abicim..

Tüm kardeşlerimize hayırlı Cumalar..

Es Selamu Aleyküm..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

behiye, post: 1441872, member: 94128şükür az bir şey bilirim ama korku namazını ilk defa duyuyorum

İMAM BUHARİ hazretlerinin- zubdetul buhari isimli eserinde korku namazı bahsi var hz ömerden rivayet hadisi şerif var gözatabilirsiniz :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

behiye, post: 1441741, member: 76690:Daah canım anlamaya çalışıyorum yazı yaza bildiğine göre sayılarda niye öyle geri kaldın::Dgerçi dördü bildin ama:D

Nasip diyelim.. ((=

ahmet_99 Olur mu kardeşim, tabii ki de değil :a12:

EyvAllah kardeşim, çok şükür vardım evime, hasret giderme faslından sonra yeni fırsat buldum kardeşim.. :)

Gönül ister ki mutlu bir günün olmuştur kardeşim, ama ne diyelim hayırlı olsun da.. :a26:

Akşamı geçti ama size de hayırlı geceler kardeşim.. :)

Aaa abi memlekete gitmişsiniz hâlâ nette dolanıyorsunuz :p

Tarihte bugün olur ya ondandı abi dünle alakası yoktu.((=
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.