İçinden geçeni paylaş...

1.543.428 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Ayse_92_38, post: 1409833, member: 101714Allah razı olsun dün kılamadım namazlarım sonra kaza yaptım bugün daha ıyım hamdolsun rabbıme ınsallah rabbım sıfa verır selam ve dua ıle

birde tesettur edebilsen ne guzel olacak be kardesim..
KatrePare

KatrePare

icimden gecen sensin Mutlu..
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Ey iman edenler, zandan çok kaçının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Tecessüs etmeyin (birbirinizin gizli yönlerini araştırmayın). Kiminiz kiminizin gıybetini yapmasın (arkasından çekiştirmesin.) Sizden biriniz, ölü kardeşinin etini yemeyi sever mi? İşte, bundan tiksindiniz. Allah'tan korkup sakının. Şüphesiz Allah, tevbeleri kabul edendir, çok esirgeyendir.
Hucurat/12

HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

Huzur ♥ . . . . . İ S L Â M 'da . . . .♥

Koɳfor ♥ . . . . C e ɳ ɳ e t t e . . . ♥

Hayırlı Cumalar Cümleten... ♥
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

:)

İnsan beğenmez.
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

KatrePare, post: 1409950, member: 87466birde tesettur edebilsen ne guzel olacak be kardesim..

Kardesim insallah dua edin bana ... ...
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

inşallah yeni sene hep mutluluk getirsin tüm kardeşlerime .
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Herkese İslamiyet ışığı altında sevdikleriyle huzurlu ve sağlıklı yeni bir yıl diliyorum.
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

Şu Hayat Ne Garip değilmi...? Hayat Denilen Şey namazsız Ezan ile,ezansız namaz arasındadır...Doğarken ezanın Okunur Namazın Kılınmaz,Ölüncede Namazın Kılınır ezanın Okunmaz.Çünkü Doğumun Ezanı,ölümün Namazını Kıldırır.Hayat Ezan ile namaz arası kadar kısa işte...!Mevlam Farkında olanlardan eylesin
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!!... Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

kimkimdir, post: 1408109, member: 60957Geçmiş olsun Leyla kardeş...
Allahcc yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE..SELAM...DUA...

_semra_, post: 1408135, member: 52109gecmıs olsun ya cok uzuldum Rabbım beternden korusun:(

KatrePare, post: 1408160, member: 98391Gecmis olsun Leyla ablam..
Okuyunca cok uzuldum.. Allah esirgemis..
Fakat dedigin gibi olacakla olecege care bulunmaz ve akacak kan damarda durmaz.. Her seyde bir hayir vardir..
Hayir diyelim hayir olsun..
Tekrar gecmis olsun..

Muhtazaf, post: 1408163, member: 98391Geçmiş olsun kardeşim
ALLAH şifa versin Yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.

mavci, post: 1408176, member: 101714Rabbim daha büyüğünden saklasın Leyla kardeşim inşallah...
Acil şifalar versin Rabbim...
Selam ve dUA ile...

kardelele, post: 1408181, member: 87927çok geçmiş olsun canım benim.
Allah korumuş.yapılan dualar ve verilen sadakalar,
görünmez kazaların önüne set çekiyormuş.
Olsa bile hafif atlatılıyor.
Allah seni korumuş.
Dularım seninle inşallah.
Allaha emanet ol.
Geçmiş olsun.
Selametle kal.

huzur8, post: 1408186, member: 101714cok gecmis olsun Allah buyuk kazalardan korusun insallah

berat05, post: 1408194, member: 83742Esselamu aleyküm Leyla Kardeşimiz

Çok geçmiş olsun...Rabbim beterinden korusun...inşallah

İyi ki zamanında müdehala yapılmış..kesik o kadar büyükse ALLAH muhafaza daha beter olabilirdi..

Büyük geçmiş olsun kardeşim...Aman dikkat edin kendinize

KaLBuN_KeSiR, post: 1408290, member: 111641Büyük geçmiş olsun Leyla abla.. Çok üzüldüm.. Rabbim beterinden korusun..

Kaim, post: 1408293, member: 54443leyla ablama büyük gecmiş olsun diyorum.

nisan21, post: 1408295, member: 51820Çok çok geçmiş olsun ALLAH C.C. bir daha göstermesin inşallah

serap8191, post: 1408383, member: 20924benim melek ablam neler olmuş öyle.inan okurken bile ürperdim .şimdi nasılsın .hep aklımdaydın ablam ablam nasıl iyimi diye.korkma ablam banada küçükken elime dikiş attılar ama bin şükür ne iz ne acı kaldı.ALLAH seni çok ama çok seviyor bak hep zor sınavlar veriyor o güzel duaların ablam seni hep koruyor .sen herkese dua ettin herkesta sana .RABBİM yanında olsun güzel ablam .ALLAHA emanet ol

**RaNa**, post: 1408475, member: 41968ayy ablam 2 gun girmedim çok geç gördüm çokda uzuldum Allah korumuş Çok geçmiş olsun...

salavatqetir, post: 1408478, member: 37970Leyla abla çok geçmiş olsun..
Verilmiş sadakan varmış Rabbim beterinden korusun.

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Çok şükür bununla geçmiş olsun Allah beterin beterinden korusun maalesef yanlışlıkla dikişlerimi suya değdirdiğim için iyileşme durdu enfeksiyon riski oluştu:( Dikişleri aldırdım ama nasıl olduysa suya değdirmemem gerektiğini bildiğim halde ilk günlerde suya değince kötü oldu Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlu bol bereketli mutlu hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Her zaman dedğim gibi aldığımız bir nefes için ne kadar şükür etsek azdır Allah'ın verdiğine vereceğne kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

♥ alemlerin rabbi olan yüce allahım ♥ rahmetni ♥ bereketini ♥ huzurunu ♥ affını ♥ selametini ver bize ♥ bizi affet ♥ ölmüşlerimize ♥ rahmet ♥ hastalarımıza şifa ♥ ve bizlere ♥ merhametini ♥ ver ♥ bizleri bagışla ♥ peygamberim ♥ muhammet s.a.s efendimize sonsuz salalt ♥ ve selam eyle ♥ onun şefatni ♥ nasib ♥ eyle ♥ kendine layık ♥ kul ♥ eyle...hayırlı nurlu huzur dolu ♥hayırlı nurlu geceler .((((((amin)))))))
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
zair

zair

Üye · 13 mesaj

Sevgilim! Âb-ı hayat Sen'in yüzündeki terden bir damladır geceleri gök yüzünde dolaşan nur saçan ay, Sen'in yüzünün parıltısının bir eseridir. Ben; "Bu uzun gecede ay ışığı istiyorum" dedim, düşünmedim ki, o, gece Sen'in siyah saçlarının karanlığı, Ay ışığı ise Sen'in yanakların...
Sevgilim! Gönül Sen'i anınca, şenlendi, neş'elendi, Allaha yemin ederim ki o neş'eyi, zevki şaraptan almayı düşünmedi de elindeki kadehi içmeden, yere döktü. Gönül, Sen'siz, kendini cansız ölü bir beden gibi gördü.
KatrePare

KatrePare

Sevdim.. Seviyorum.. Sevecegim.. Iste bundan ibaretim..
KatrePare

KatrePare

leyla-1, post: 1410156, member: 103783
Amin
Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Çok şükür bununla geçmiş olsun Allah beterin beterinden korusun maalesef yanlışlıkla dikişlerimi suya değdirdiğim için iyileşme durdu enfeksiyon riski oluştu:( Dikişleri aldırdım ama nasıl olduysa suya değdirmemem gerektiğini bildiğim halde ilk günlerde suya değince kötü oldu Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlu bol bereketli mutlu hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Her zaman dedğim gibi aldığımız bir nefes için ne kadar şükür etsek azdır Allah'ın verdiğine vereceğne kendinden gelene sonsuz şükürler olsun.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Ah abla biraz dikkat et kendine..
Canindan otede degil dunya..
Allah sifa versin, dualarimdasin..
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

‎"GÜL" Ey! MEKKE Güll, Gün Senin günündür..!! Gün senin *FETİH* Günündür...
KatrePare

KatrePare

Mekke..
Seni,
Sana gelmeyi,
Sokaklarini koklamayi,
Topragini opmeyi o kadar cok istiyorum ki..
Simdi fethedildigin gundur..
Mubarek olsun!
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

ESTAĞFİRULLÂH dilimle söylediğim tüm kötü sözlere. . !

ESTAĞFİRULLÂH gözümle gördüğüm tüm çirkinliklere . !

Estağfirullâh El Azim Ve Et-u /bu İleyh !
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Gündüzleri boş , geceleri de vakit öldürerek geçirenlerle dost olmam.Gerek dünya ve gerekse ahiret hayatı için herhangi bir hayırlı amel bulundurmayan adama çok kızarım.Aynı zamanda namazı kendisine iyiliği emretmiyor ve kötülükten sakındırmıyorsa, o kimseyede çok kızarım.Kuşkusuz onun bu hali kendisini Alllahu Tealadan ziyadesiyle uzak etmiştir...
(İbni Mesud r.anh )
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.