İçinden geçeni paylaş...

1.543.393 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Allah, mü’min erkeklere ve mü’min kadınlara, içinde ebedi kalmak üzere altından ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde güzel meskenler vaadetti.
ALLAH’IN RIZASI İSE HEPSİNDEN BÜYÜKTÜR...”

Tevbe 72
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Şanım hakkı için (biz),Kur'an 'ı nasihat alınsın diye kolaylaştırdık;o halde bir nasihat alan var mı?

Kamer suresi / 17

hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Tövbe aldıktan sonra tövbenizi bozmayın. Bir insan üç gün kumarbaz ile gezse kumarbaz, sarhoş ile gezse sarhoş olur. Aynı şekilde bir insan üçgün evliya ile gezerse evliya olur. Kendinize dikkat edin, biz de size dua edeceğiz..

Gavs-i Sânî Hazretleri (k.s)
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

ne namazı terk edin nede zekatı.

eğer bir terk varsa hangisi senin icin daha büyük felaket olur?

namaz Allahın emirine uymamak terk etmektir. seni bağlar.

Zekatsa hem Allahın emri hem kul hakkı iki mislidir.

Zekatın terki daha büyük felakettir.
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm dua dostlarım 3 gündür kızımı hastaneye yatırmışım dualarınıza talibim ümmet-i Muhammed ve kızım için...selam ve dua ile..
bayanseyma

bayanseyma

Yeni Üye · 5 mesaj

kendim için kapanmayı eşim içinde namaz kılmasını çok istiyorum ....

allahım sen senden dua bekleyen kullarının yanında olursun dualarını kabul edersin

benim ve tüm müslümanların dualarını kabul et

bizi şeytana uydurmaa...
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Gün geçtikçe dahada batıyorummm
Allah ım yardım ett..
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

"namazı terk eden dinini yıkmış gibidir." hadis

Namazın terki dini yıkar; fakat zekatın terki hem dini hem fakiri yıkar öldürür. hemde kul haklarıdır üzerinizdeki .

misliyle felakettir.

Namaz namaz namaz..

ZEKAT
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

tevbekarım, post: 1403099, member: 83423selamün aleyküm dua dostlarım 3 gündür kızımı hastaneye yatırmışım dualarınıza talibim ümmet-i Muhammed ve kızım için...selam ve dua ile..

aleyküm selam .RABBİM meleğimize inşallah bir an önce iyileşmeyi nasip etsin.nesi vardı meleğimizin .bir an önce hayırlı haberlerinizi bekliyoruz buradan .ALLAHA emanet olun
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

çok ama çok yorgun.dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Yagmurbey

Yagmurbey

Mübarek Üye · 3.482 mesaj

**RaNa**, post: 1403112, member: 85616Gün geçtikçe dahada batıyorummm
Allah ım yardım ett..

ALLAH yar ve yardıncın olsun güzel kardeşim..
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

tevbekarım, post: 1403099, member: 83423selamün aleyküm dua dostlarım 3 gündür kızımı hastaneye yatırmışım dualarınıza talibim ümmet-i muhammed ve kızım için...selam ve dua ile..

çok geçmiş olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Dualarım seninle.
Allaha emanet ol.selametle kal.
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

kardelele, post: 1403237, member: 101714çok geçmiş olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Dualarım seninle.
Allaha emanet ol.selametle kal.

Dualarimiz seninle, Allah, es-Sifa ismiyle sifa versin insaAllah..
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

tevbekarım, post: 1403099, member: 83423selamün aleyküm dua dostlarım 3 gündür kızımı hastaneye yatırmışım dualarınıza talibim ümmet-i Muhammed ve kızım için...selam ve dua ile..

Ve Aleykum Selam Kardeşim
Geçmiş olsun,Yüce Rabbim Şafi İsmi ile tez zamanda şi versin inşaAllah.Dualarımız sizinle.
Selam ve Dua ile
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Radiyna billahi ve bil Rabben, ve biil Islami dinen ve bi Muhammedin nebiyyen ve rasula.."

Manasi : Rab olarak Allah'tan, din olarak Islam'dan ve Resul olarak Muhammed aleyhissaelamdan gonul hosluguyla raziyim."
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Essalatü vesselamü aleyke ya Rasulallah

Essalatü vesselamu aleyke ya Habiballah

Essalatü vessalamü aleyke ya seyyidel -evveline vel-ahirin vel-hamdü lillahi rabbil-alemin-

ELFATİHA

AMİN

TÜM GÖNÜL DOSTLARIM İÇİN,
güncenur

güncenur

Üye · 19 mesaj

Selamün aleyküm..
Benim bir derdim var ve nereye yazacağımıda bilemedim.Eğer yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.
Ben 1,5 yıldır süren beraberliğim vardı ve geçtiğimiz temmuz ayında beni istemeye geldiler.Sözlendik herşey güzel gidiyordu.Ama bundan 2 ay önce benden ayrılmak istediğini ve soğudunu söyledi inanmadım.Çünkü;böyle demeden 1 hafta önce,(aslında hep derdi) ''sakın beni bırakma ben seni hiç bırakmıycam'' dedi.Tamam bırakmıycam dedim ama ona çok güvendim artık gelecek planları yapıyorduk.Başta şaka yapıyor sandım ama gün geçtikçe anladım ki ciddi. Ve 1 ay boyunca resmen gururumu ayaklar altına alıp yalvardım çünkü çok seviyordum hala daha seviyorum.Ama onun hep söylediği '' istemiyorum artık anlamıyor musun'' dedi.Sabrettim abisiyle konuştum ''ne yaptığının farkında değil iyice delirdi artık sen üstüne gitme üzülme geçer'' dedi. Ama geçmedi ve ailesine söylemiş ayrıldık diye onlarda kızmışlar.Bırakcaktın madem niye kızı isdettin hayır olcak bu iş ben ALLAH'ın emrini koydum''demiş babası ve sürekli şekeri yükseliyormuş.Ben bunları ablasında öğrendim.Neyse ben bu durumu 1 ay ailemden sakladım ama sonunda kabullendim söyledim ama önce msj attım biraz beddua ettim galiba o öfkeyle. Sonra duydum ki parmaklarını metroda kapıya kıstırmış. Dkiş falan atmışlar bayağa kötüymüş. babama anlattım ''sen bilirsin boşver o zaman'' dedi. Ben belki kızar sanmıştım.Annemde ''daha geçsin takma kafana'' dedi. Beni rahatlattılar üzüntüm biraz olsun geçti. Ama ben babama söyledikten 5-10 dakika sonra onun babası aradı.Bayramınız mübarek olsun '' dedi Ayrıldığımız konusunda birşey demedi. ve anne babası hacı sonuçta çok iyi insanlar. O yüzden inanamıyorum hala böyle terbiyeli aile görgüsü ALLAH korkusu olan bir insan bunları nasıl yapabiliyor? Dönmesi için hergün ALLAH'a dua ediyorum. Ama sizce nasıl atlatabilirim bu durumu.Başkasında hiç gözüm olmadı sadece o olsun istiyorum. Ne yapabilirim sizce?
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

güncenur, post: 1403331, member: 101714Selamün aleyküm..
Benim bir derdim var ve nereye yazacağımıda bilemedim.Eğer yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.
Ben 1,5 yıldır süren beraberliğim vardı ve geçtiğimiz temmuz ayında beni istemeye geldiler.Sözlendik herşey güzel gidiyordu.Ama bundan 2 ay önce benden ayrılmak istediğini ve soğudunu söyledi inanmadım.Çünkü;böyle demeden 1 hafta önce,(aslında hep derdi) ''sakın beni bırakma ben seni hiç bırakmıycam'' dedi.Tamam bırakmıycam dedim ama ona çok güvendim artık gelecek planları yapıyorduk.Başta şaka yapıyor sandım ama gün geçtikçe anladım ki ciddi. Ve 1 ay boyunca resmen gururumu ayaklar altına alıp yalvardım çünkü çok seviyordum hala daha seviyorum.Ama onun hep söylediği '' istemiyorum artık anlamıyor musun'' dedi.Sabrettim abisiyle konuştum ''ne yaptığının farkında değil iyice delirdi artık sen üstüne gitme üzülme geçer'' dedi. Ama geçmedi ve ailesine söylemiş ayrıldık diye onlarda kızmışlar.Bırakcaktın madem niye kızı isdettin hayır olcak bu iş ben ALLAH'ın emrini koydum''demiş babası ve sürekli şekeri yükseliyormuş.Ben bunları ablasında öğrendim.Neyse ben bu durumu 1 ay ailemden sakladım ama sonunda kabullendim söyledim ama önce msj attım biraz beddua ettim galiba o öfkeyle. Sonra duydum ki parmaklarını metroda kapıya kıstırmış. Dkiş falan atmışlar bayağa kötüymüş. babama anlattım ''sen bilirsin boşver o zaman'' dedi. Ben belki kızar sanmıştım.Annemde ''daha geçsin takma kafana'' dedi. Beni rahatlattılar üzüntüm biraz olsun geçti. Ama ben babama söyledikten 5-10 dakika sonra onun babası aradı.Bayramınız mübarek olsun '' dedi Ayrıldığımız konusunda birşey demedi. ve anne babası hacı sonuçta çok iyi insanlar. O yüzden inanamıyorum hala böyle terbiyeli aile görgüsü ALLAH korkusu olan bir insan bunları nasıl yapabiliyor? Dönmesi için hergün ALLAH'a dua ediyorum. Ama sizce nasıl atlatabilirim bu durumu.Başkasında hiç gözüm olmadı sadece o olsun istiyorum. Ne yapabilirim sizce?

Kardeşim flört haramdır. 1,5 yıl boyunca zaten günah işlemişsiniz. Tevbe edin ve namahremden uzak durun. Siizle evlenmek isteyen kişi sizinle değil ailenizle iletişime geçsin. Sizin için en hayırlısı budur.
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

Gözünün Nuru Gitti Mi Gör Bakalım Haram'a Bakmayı !
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Aleyküm Selam canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah kızına ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Bütün dualarımız sizin için kardeşim Allah kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.