İçinden geçeni paylaş...

1.543.245 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj

Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Rabbim tüm şifa bekleyen kardeşlerimize ve LEYLA kardeşimizin annesine şifa nasip eylesin inşallah

GÜÇ ve KUDRET ancak O'ndadır ....O Aziz ve HAKİM'dir. Celle Celaluhu

Hayır ve Bereketli Cumalar
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

berat05Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Rabbim tüm şifa bekleyen kardeşlerimize ve LEYLA kardeşimizin annesine şifa nasip eylesin inşallah

GÜÇ ve KUDRET ancak O'ndadır ....O Aziz ve HAKİM'dir. Celle Celaluhu

Hayır ve Bereketli Cumalar

Amin...

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

hayırlıı cumalarr
RABBİM her daim yar ve yardımcımız olsunn
günahlarımız af mekanımız cennet Olsun inşaALLAH
dualarınızda unutulmamak duasıylaa
en güzele emanet olunn...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Kaçan bir gol kadar üzülmedik değil mi.
Ölürken çocuklar o güzel Afrika'da..

İbrahim Tenekeci
Gönül_Hecem

Gönül_Hecem

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 81 mesaj

Şaban ayının son cuması.. kıymetini bilmek gerek.. Şaban'ı Şaban'a yakışır şekilde uğurlamak gerek..

şimdiden ramazanınız mübarek olsun..
Gönül_Hecem

Gönül_Hecem

Eyy Yar.. Helal ol bana desem , Param yok , Pulum yok , Evim yok , Arabam yok ! Ama İMANım var , RABBİMe duyduğum AŞK'ım var desem, Balayına biiznillah CENNET'e gideriz desem , Dünya Fani boşver Onu ,Ahiretim'e yoldaşım ol desem, Kabul eder misin..? Beni RAHMAN'ın rızası için Sever misin..? RABBİM Bu şekilde düşünen eşler nasip eylesin cümlemize inşALLAH...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ebû Hüreyre (r.a.)’den rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: “Rabbiniz buyuruyor ki; Her iyiliğe on katından başlayarak yedi yüz katına kadar sevap yazılır. Oruç ise böyle bir değerlendirmeye tabi olmayıp onun mükafatı bana ait olup onu ben mükafatlandıracağım. Oruç ateşe karşı koruyucu bir kalkandır. Oruçlunun ağız kokusu Allah katında misk kokusundan daha hoştur. Bilgisiz biri siz oruçlu iken size sataşırsa ben oruçluyum desin başka cevap vermesin.” (Buhârî, Savm: 2; Müslim, Sıyam: 30)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Enes (r.a.) rivayet eder, Rasulullah (s.a.v.) şöyle buyurdu. “ Peygamber namazını kılmadan önce taze birkaç hurma ile orucunu açardı. Taze hurma yoksa kuru hurma ile onlarda yoksa birkaç yudum su içerdi.” (Ebu Davud-Tirmizi-Müsned-Darekutni)
Golden Rose

Golden Rose

Aktif Üye · 77 mesaj

Selamun aleyküm kardeşlerim :)
Nasılsınız?
Aşırı sıcaklar başladı. Benim buralar kavruluyor. İnşaallah en kısa zamanda şu sıcaklar biraz olsun geçer.
Yazlık bu sene yok. Dolayısıyla hayatım Facebook-Twitter-Ha bura :D Tabi çalışıyorumda. Öyle böyle geçip gidiyor günler. Sizlerin günleri nasıl? Leyla ablamın annesi nasıl oldu? Efe abim ne yapıyor? İlknur'u zaten gören cennetlik :D Kalbun kesir ablam nasıllar?
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Golden RoseSelamun aleyküm kardeşlerim :)
Nasılsınız?
Aşırı sıcaklar başladı. Benim buralar kavruluyor. İnşaallah en kısa zamanda şu sıcaklar biraz olsun geçer.
Yazlık bu sene yok. Dolayısıyla hayatım Facebook-Twitter-Ha bura :D Tabi çalışıyorumda. Öyle böyle geçip gidiyor günler. Sizlerin günleri nasıl? Leyla ablamın annesi nasıl oldu? Efe abim ne yapıyor? İlknur'u zaten gören cennetlik :D Kalbun kesir ablam nasıllar?

Ve aleykum selam kardeşim.. İyiyiz şükürler olsun.. Sağolasın.. Sen de iyisindir inşaallah..
Dualarında bizleri de unutma.. Hayırla kal..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Allah kuluna kâfi değil mi? (Zümer / 36)
Golden Rose

Golden Rose

Aktif Üye · 77 mesaj

Golden RoseSelamun aleyküm kardeşlerim :)
Nasılsınız?

KaLBuN_KeSiRVe aleykum selam kardeşim.. İyiyiz şükürler olsun.. Sağolasın.. Sen de iyisindir inşaallah..
Dualarında bizleri de unutma.. Hayırla kal..

İyiyim ablam ne olsun. Bu sabah çok rahatsızlandım. Yediklerimin hiçbiri midemde 5 dkdan fazla kalmıyor. Sabah kahvaltısını korkumdan daha yeni ettim. Bakalım şimdilik iyi gibiyim. Bir taraftan ramazan geliyor anneme temizlikte yardım etmek istiyorum. Ama durum böyle olunca başımı kaldıramıyorum yastıktan. Dualarım hep sizlerle zaten ablam. Kendine çok iyi bak.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Bizim sizi boş yere (bir oyun ve eğlence olarak) yarattığımızı ve sizin Bize döndürülüp getirilmeyeceğinizi mi sandınız? (Mü'minûn Suresi 115. Ayet)
İnsan beğenmez.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Golden Roseİyiyim ablam ne olsun. Bu sabah çok rahatsızlandım. Yediklerimin hiçbiri midemde 5 dkdan fazla kalmıyor. Sabah kahvaltısını korkumdan daha yeni ettim. Bakalım şimdilik iyi gibiyim. Bir taraftan ramazan geliyor anneme temizlikte yardım etmek istiyorum. Ama durum böyle olunca başımı kaldıramıyorum yastıktan. Dualarım hep sizlerle zaten ablam. Kendine çok iyi bak.

geçmiş olsun kardeşim Allah şifanı versin.
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

Allah Kulunu Çok Seviyor....
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Ah Yar; Gel ve yazıl alnıma bir secde vakti.... Secdeden doğrulduğumda nurlansın alnım. Gel Yar; bahçe, park değil, saray, köşk değil istediğim, Cennette Efendimiz'in sancağı altında Ebedi Saadete erelim..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Golden Roseİyiyim ablam ne olsun. Bu sabah çok rahatsızlandım. Yediklerimin hiçbiri midemde 5 dkdan fazla kalmıyor. Sabah kahvaltısını korkumdan daha yeni ettim. Bakalım şimdilik iyi gibiyim. Bir taraftan ramazan geliyor anneme temizlikte yardım etmek istiyorum. Ama durum böyle olunca başımı kaldıramıyorum yastıktan. Dualarım hep sizlerle zaten ablam. Kendine çok iyi bak.

Geçmiş olsun canım.. Rabbim şifasını versin inşaallah.. Sen de kendine iyi bak.. HAYIRLA KAL..
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Kırgınım sana
Ne çok kırdın
1 kere dinleme şansı vermedin 1 kere...
Hep bişeylere zorladıngın için
Hep inat edip çok büyük hatalar yaptım
Şimdi çok pimanım çokkk
ne değiştiki hiç bişey hala aynı..

Kırgınım sana
Kaç kere kırdın bilmiyorum bile
Yüreğim buruk sana karşı
Seni ne kadar seviyorsam O kadarda kırgınım
Gönül_Hecem

Gönül_Hecem

Hiç birşey eskisi gibi değil artık..
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Gönül_HecemHiç birşey eskisi gibi değil artık..

Hiç birşey...
Eski eskiler hep güzel
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.