İçinden geçeni paylaş...

1.543.196 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Yeni bir başlangıç değil..
Mutlu bir son istiyorum Artık!
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Rabbim sen Şafi ismi şerifin hürmetine kızıma şifa ver...
huzur8

huzur8

Kıdemli Üye · 323 mesaj

tevbekarım, post: 1386144, member: 103504Rabbim sen Şafi ismi şerifin hürmetine kızıma şifa ver...

Amin..
sakıncası yoksa
sizide üzmessem
Nesi var kızınızın..
Vesaire

Vesaire

Aktif Üye · 72 mesaj

...............
**RaNa**

**RaNa**

huzur8, post: 1386152, member: 96895Amin..
sakıncası yoksa
sizide üzmessem
Nesi var kızınızın..

bende sorucaktım ama çekindim
Rabbim şifa versin kızınıza ablacım ....
DURUBEY

DURUBEY

Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 16 mesaj

vesaire pardon seni yanlışlıkla yazdım ve düzelttim.. konunun senle alakası yok.. sende yazdığını düzeltirmisin
Vesaire

Vesaire

Aktif Üye · 72 mesaj

DURUBEY, post: 1386159, member: 96359VESAİRE: bu siteye şu muhtar seçiminde üye olmuştum.. oy kullanmak için... ama konulara girmedim sadece izledim...sizler gibi bu iğrenç duruma izleyici kaldım... ve artık dayanamadım.. yani çakma falan değilim...

iyyide kardeş: sadece sana yazdığım kısımdanmı rahatsız oldunuz.. şu adamın ikiyüzlülükleri sizi rahatsız etmiyormu...

Ben sadece bana yazılana bakarım.. Tanıdığım kişi hakkında yorum yaparım, tanımadığıma da yapmamaya gayret ederim.. Adamın ne yaptığını bilmem, bilmekte umrumda değil ama lütfen bu tarz gereksiz tartışmalara beni çekmeyin..
DURUBEY

DURUBEY

seni çıkardım zaten.. pardon
Vesaire

Vesaire

Aktif Üye · 72 mesaj

DURUBEY, post: 1386160, member: 103504vesaire pardon seni yanlışlıkla yazdım ve düzelttim.. konunun senle alakası yok.. sende yazdığını düzeltirmisin

tamam düzelttim..
Vesaire

Vesaire

Aktif Üye · 72 mesaj

Bu arada belirteyim ki az çok seni tanıyan kim olduğunu çabucak anlar.. Kim olduğun aşikar.. Bu konu hakkında son yazım, beni ilgilendirmez..
DURUBEY

DURUBEY

Allah şahidimdir.. durubey isminden başka ismim yok.. tek üyeliğim bu... öle çakmalıkla falan işim olmaz...
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

Huzur8 ve Rana kardeşlerim selamün aleyküm
kızım 1.5 yaşından bu yana 15-20 günün birinde yüksek ateşle hastaneye kaldırıyoruz ateşi 39un üstüne çıkıyor çok defa en ufak bi boğaz enfeksiyonunda bile hastanelerdeyiz şuanda 3 yaşında ve en fazla havale geçirmesinden endişe duyuyoruz biz sabırsız kullar...az önce duamı sizinle paylaşmadan önce görüştüm bugün yine ateşlenmiş:( ben öyle sizlerinde duasını almak için paylaştım RABBİM HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki çok daha büyük bir derdimiz yok olanlara Rabbim sabırlar versin.Evladım ve cümle yavrular Rabbi rahime emanet olsunlar.selam ve dua ile.
huzur8

huzur8

Kıdemli Üye · 323 mesaj

tevbekarım, post: 1386166, member: 110525Huzur8 ve Rana kardeşlerim selamün aleyküm
kızım 1.5 yaşından bu yana 15-20 günün birinde yüksek ateşle hastaneye kaldırıyoruz ateşi 39un üstüne çıkıyor çok defa en ufak bi boğaz enfeksiyonunda bile hastanelerdeyiz şuanda 3 yaşında ve en fazla havale geçirmesinden endişe duyuyoruz biz sabırsız kullar...az önce duamı sizinle paylaşmadan önce görüştüm bugün yine ateşlenmiş:( ben öyle sizlerinde duasını almak için paylaştım RABBİM HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki çok daha büyük bir derdimiz yok olanlara Rabbim sabırlar versin.Evladım ve cümle yavrular Rabbi rahime emanet olsunlar.selam ve dua ile.

Aleyküm Selam

Bunada şükür ALLAH dermansız dert hastalık vermesin..
Çocuk hele bebek çok zor çok zor Allah yardımcınız olsun..
Allah isteyen herkese nasip kısmet etsin inşallah.
Vesaire

Vesaire

Aktif Üye · 72 mesaj

tevbekarım, post: 1386166, member: 110525Huzur8 ve Rana kardeşlerim selamün aleyküm

Mevla yardımcınız olsun..Elimden geldiğince dualarıma onu da eklerim, En kısa zamanda şifasına kavuşur inşallah..
DURUBEY

DURUBEY

Allah şifa versin...
**RaNa**

**RaNa**

Aleyküm selam
Allah şifa versin inşallah
Rabbim dualarını kabul etsin
Benden bebişine 200 Ya Şafi
tevbekarım

tevbekarım

Yeni Üye · 0 mesaj

huzur8, post: 1386167, member: 85616Aleyküm Selam

Bunada şükür ALLAH dermansız dert hastalık vermesin..
Çocuk hele bebek çok zor çok zor Allah yardımcınız olsun..
Allah isteyen herkese nasip kısmet etsin inşallah.

Vesaire, post: 1386168, member: 59734
Mevla yardımcınız olsun..Elimden geldiğince dualarıma onu da eklerim, En kısa zamanda şifasına kavuşur inşallah..

DURUBEY, post: 1386169, member: 85616Allah şifa versin...

**RaNa**, post: 1386170, member: 51820Aleyküm selam
Allah şifa versin inşallah
Rabbim dualarını kabul etsin
Benden bebişine 200 Ya Şafi

Rabbim hepinizden razı olsun sizi sevdiği razı olduğu kullarından eylesin.kişinin kendine yaptığı duadan çok daha kıymetliymiş gıyabında ona yapılan dua...sizlerin benim için yaptığı bu duaların kat kat fazlasıyla mele-i ala da sizler için yapsın sizin için istiğfar edenler melekler olsun...duanıza amin diyenler melekler olsun...ve tüm dualarınız Habib-i Zişan hatırına kabul olunsun inşallah selam ve dua ile
DURUBEY

DURUBEY

Seni bilen biliyor.. evet bende seni bildiğimi sanıyordum... Özün başka sözün başka bi insan olduğunu son bir haftada gayet iyi anladım... SÖZÜN ÖZÜN BİR OLSUN HOCAAAA
DURUBEY

DURUBEY

kemahlı_24, post: 1386175, member: 110005görmedim daha gerçi görsemde fark etmez

beni bilen bilir sen işine bak iştersen..

seni bilen herkes senin herkese gösterdiğin yüzünü biliyor.. Ama kimse karanlık yüzünü bilmiyor.. Onuda ben biliyorum.. Ve bu yüzünü çıkarana kadar bu sitedeyim....
DURUBEY

DURUBEY

Kemahlı_24, post: 1386177, member: 110005yenidendoğuşu karıştırdın ama burayı karıştıramazsın..

her zamanki gibi boş konuşuyorsun..

........................

hadi git beni günaha sokma..

DİĞER FORUMDA ONUN BUNUN ARKASINDAN KONUŞARAK ORTALIĞI KARIŞTIRAN SENDİN... İNSANLAR SENİ İDARE ETMEYE ÇALIŞIRKEN.. ANLAYIŞLI OLMAYA ÇALIŞIRKEN SEN HALA BU İNSANLARI SAĞDA SOLDA KARALAYARAK DOLAŞMAYA DEVAM ETTİN... HA GÜNAHA SOKMA DEMİŞSİN.. SEN FORUMLARA AYETLERİ YAZIP YAZDIĞIN ANDA O AYETLERE TERS HAREKETLER YAPARAK ZATEN GÜNAHA GİRİYORSUN...

bak ben bu ayeti yazdım ama aslında ben bu ayete uymuyorum der gibi izlenimler vererek ortalıkta dolaşıyorsun... KAMAHLIIII BIRAK ARTIK ŞU RİYAYI...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.