İçinden geçeni paylaş...
1.543.151 görüntülenme · 25.047 yanıt
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj
esmersevda, post: 1384585, member: 110867içimden şu geçmekte ailem neden karşı kapanmama anlayamıyorum ki hem zor durumdayım kadir gecesi inşallah ölmezsem kapanacağım pardesü giyeceğim ama pardesümü alamıcam sanki üzülüyorum
Kadir gecesini niye bekliyorsun kardeş.Kadir gecesine kadar yaşayacağına dair imzalı bir belge mi ulaştı elinize ?
Eğer Rasulullah'ın(s.a.v) eşleri ve kızları gibi(Allah onlardan razı olsun) çarşaf giymek istersen ben ücretini karşılayacağım.
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
esmersevda, post: 1384585, member: 110867içimden şu geçmekte ailem neden karşı kapanmama anlayamıyorum ki hem zor durumdayım kadir gecesi inşallah ölmezsem kapanacağım pardesü giyeceğim ama pardesümü alamıcam sanki üzülüyorum
Şeytanın başardığı en iyi vesveselerden biride insanın yapacağı amelleri ötelemesini vazetmek çokta başarılı oluyor.
Yapacağınız amelleri (Zaten yapmanız farz) ötelememelisiniz.Ötelemeniz bu işi daha kolaylaştırmaz aksine dahada zorlaştıracaktır.
Allah'u teala yardımcınız olsun
Tevhid Davası, post: 1384590, member: 106297Kadir gecesini niye bekliyorsun kardeş.Kadir gecesine kadar yaşayacağına dair imzalı bir belge mi ulaştı elinize ?
Eğer Rasulullah'ın(s.a.v) eşleri ve kızları gibi(Allah onlardan razı olsun) çarşaf giymek istersen ben ücretini karşılayacağım.
Aynen öyle... Dün abimin arkadaşı trafik kazasında hayatını kaybetti. 21 yaşında gencecik bir çocuk.
Ertelemeyi anlarız ailevi baskıdan dolayıdır ama gel gelelim kadir gecesi ile bu gecenin ne farkı var. Bu gece baskı yapan aile kadir gecesinde yapmayacak mı?
Ben de kapanmak istiyorum abim. İyi nasihat verensin. Annem pardesüye karşı. Pardesüsüz kapanmamı olur?? Ne yapacağım ben? Birde bunun üstüne nefis eklenince çık bakalım işin içinden :((
ayhanD, post: 1384579, member: 106297@inci1
@leyla-1
@violin
Allahu Teala tez zamanda sağlınıza kavuştursun! Elimden geldiğince dua ettim.
Allah razi olsun ! cok cok Tsk. ederim.
Yüce Rabbim gönlünüze göre versin.
Ölümle Nişanlıysak "Neden" Çeyiz Hazırlamıyoruz..?
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
Tebessümü simasında olanı değil Tebessümü gönüllerde olanlara kat bizi
Aşk-ı tende sanan-ı değil Aşk-ı ruhunda can bilenlere arat bizi.. Hz.Mevlana

dostluk ve kardeşlikte
akarsu gibi ol,
hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol,
öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol,
ya olduğun gibi görün,
ya göründügün gibi ol.
MEVLANA
tevbekarım
Yeni Üye · 0 mesaj
Sen Bağışla Rabbim....nefsimize yeniliyoruz Sen bağışla Allah'ım...
tevbekarım, post: 1384721, member: 110641Ne kadarda kolay hüküm veriyoruz ne kadarda çabuk birilerini cahil ilan ediyoruz.... eğer bir hata varsa ve bize doğrusunu bilmek nasip olmuşsa o bilginin infakı başkasına sen cahilsin demek olmamalı o bilgi sana değil ona verilebilirdi......foruma son zamanda her girişimde birileri hep bi şekilde üzülüyor üzüyor:( Allah biliyor ya okuyunca yüzüm düşüyor ve hemen çıkış yapıyorum şahit olmamak için... ne kadar da kolay kalp kırıyoruz :( evet şuanda içimden gecen sadece bunlar...
Sen Bağışla Rabbim....nefsimize yeniliyoruz Sen bağışla Allah'ım...
ablacım ne kadar güzel bi aşkın var hayran kalıyorum bazen sana :)
rabbim hep böyle kalmanı nasip etsin inş.
bende senin gibi olurum inşallah :)
**RaNa**, post: 1384739, member: 109860Zaman sofrandaki en lezzetli muhim yemek!
Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuruyacaksın,,,
Bu sebeple yaşlanıcaksın!...
Sagopa Kajmerin sözü:) allah razi olsun kardes:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.