YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
1.542.223 görüntülenme · 25.047 yanıt
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
_YUSUF_Ramazan olması hasebiyle birazda Ramazan manileri alsak sizden? :)
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
şehadetgülüRABBİM hakkınızda hayırlı kılsın yeni işinizi....:)
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY, post: 1313834, member: 106972
Baykuşların güneşi tarif ettiği bir yerde, sinelerdeki kışlar bitmez!
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Beautiful_1064pazartesi iş başı yapıcam artık bi işim var :a12:
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1Omuzum ağrıyor hemde çok şiddetli dün gece internette siteye mesaj yazıyordum birden bire omuzuma bir ağrı girdi ne olduğunu anlayamadım geceden beri çok şiddetli ağrıyor ve hala geçmedi kolumu kaldıramıyorum:(
GEVHER, post: 1314984, member: 107851Şu anda forumda bulunan tek üyeyim..
Yani... Meydan sadece bana kaldı.. :a15:
Malum kişilere duyurulur. :a01:
Rabbim bugünü bizlere hayırlara vesile kılsın.
Hayırlı günler olsun inşaAllah.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
ebuzer25gecmiş olsun leylacım ALLAH acıl şifalar versın sıcak koy agıran yere inşallah iyi olur...benimde moralım sıfır herşeyın hayırlısı...
leyla-1Omuzum ağrıyor hemde çok şiddetli dün gece internette siteye mesaj yazıyordum birden bire omuzuma bir ağrı girdi ne olduğunu anlayamadım geceden beri çok şiddetli ağrıyor ve hala geçmedi kolumu kaldıramıyorum:(
turk8487arkdşlr bnde buğün kapandım çok mutluyum rabbim kapanmak isteyenlerede nasip etsin bnde sizle bunu paylaşmak istedim içim içime sıgmıyor çok ama çok mutluyum allahın rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim selametle kalın
turk8487arkdşlr bnde buğün kapandım çok mutluyum rabbim kapanmak isteyenlerede nasip etsin bnde sizle bunu paylaşmak istedim içim içime sıgmıyor çok ama çok mutluyum allahın rahmeti üzerinize olsun kardeşlerim selametle kalın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.