diyenlere inanıp gönülleri dolaşmaya çıktım
içinde kediler tavuklar çakallar yatan yılan cıyan solucan yuvalı gönüller keşfettim..
Arif nihat Asyalı..
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
1.542.985 görüntülenme · 25.047 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj
mina44, post: 1379417, member: 110005gerçekden içimden geçeni paylaşmamı istiyomusunuz ? sizden olmayan kişiler için yabancı kişilerin duaları isteklerine değer verilmedini düşünüyorum sizlerin bana dua etmesi için sizlerle yıllarımı berabermi geçirmem lazım anlıyamadım saatler önce duaya çok ihtiyacımın oldunu söylemiştim hani mal mülk deil dua istemiştim sadece dua mü'minin miracı ama biriniz bile yanasmadınız gerçekden üzüntülüyüm ve ne diyecemi bilmiyorum aylardır ....
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
mina44, post: 1379417, member: 110005gerçekden içimden geçeni paylaşmamı istiyomusunuz ? sizden olmayan kişiler için yabancı kişilerin duaları isteklerine değer verilmedini düşünüyorum sizlerin bana dua etmesi için sizlerle yıllarımı berabermi geçirmem lazım anlıyamadım saatler önce duaya çok ihtiyacımın oldunu söylemiştim hani mal mülk deil dua istemiştim sadece dua mü'minin miracı ama biriniz bile yanasmadınız gerçekden üzüntülüyüm ve ne diyecemi bilmiyorum aylardır ....
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
smyyes, post: 1378619, member: 54443ve aleyküm selam.
çok güzel bi sürpriz olmuş ablacım ya.
kimbilir o da ne kadar çok sevinmiştir.
Allah ona hayırlı yuva nasip etsin inşaALLAH.
mavci, post: 1378621, member: 110525Sürprizler böyle olursa sevilmez mi...
Ne güzel etmişsiniz kardeşim...
En güzel bir anında sevdiği bir kardeşinin yanında olmak...,
Ne güzel...
Forum adına teşekkürlerimi sunuyorum...
Selam ve DUA ile...
kardelele, post: 1378686, member: 83423allah razı olsun gönül dostum,
dualarınıza yürekten amin amin amin.......
Rabbim yolunuz hep açık bereketli ve hayırlara vesile etsin.
Kalbim ve dualarım sizinle.
Allaha emanet olun selametle kalın.
ibra, post: 1379453, member: 107838Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle
düzeltsin; buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin;
buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun, bu da
imanın en zayıf derecesidir
Müslim iman 78; ebu davud salat 248
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
kalbiminurlandır, post: 1379546, member: 103504'Hayatta Kimseyi Değiştiremezsin.Ve Kimse İçin Değişmemelisin.Ne Sen Başkası İçin Mecburi İstikametsin;Ne de Başkası Senin İçin.
★ Kıdemli Üye
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj
kalbiminurlandır, post: 1379546, member: 103504'Hayatta Kimseyi Değiştiremezsin.Ve Kimse İçin Değişmemelisin.Ne Sen Başkası İçin Mecburi İstikametsin;Ne de Başkası Senin İçin.
leyla-1, post: 1378606, member: 54443Selam Aleyküm kardeşlerim süprizlerden hoşanırmısınız ben çok severim ve bu pazara çok güzel bir süpriz yaptım insanın aklına hayaline gelmeyecek birşey yaptım pazar günü Serap kardeşimizin düğününe gittim bir saat olsa bile o an herşeye değerdi sevdiğim değer verdiğim benim için özel olan değen kişiler için elimden geldiğince herşey yaparım ölümsüz bir andı o Serap'ın o halini görseydiniz benim bile heyacandan elim tutmaz oldu o an o duygu anı anlatılmaya kelimelerle yetmez zaten maşallah Serap çok güzel bir gelin olmuştu Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.Bizler hepimiz burda kocaman bir ailayiz Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli fitne insanlara fırsat vermesin Rabbim.
7 saatlik yola değerdi dün sabah geldim daha uyumadan bu seferde yine yolculuğa çıktım Allah her zaman iyi zamanlarda iyi insnalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum iyi ki varsınız kardeşim böyle hayırlara vesile olan kardeşlerimizden Allah binlerce ke razı olsun hepinizi çok seviyorum Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)
kalbiminurlandır, post: 1379451, member: 107838ŞEHADET GÜLÜ :)
nikon D90'ımı bir alayım hele neler neler çıkacak benden :)
şimdilik pek aksiyon yok ama işimi seviyorum çok eğlenceli geçiyor çalışma saatlerim ... günlük tutmayı düşündüm ama anca haftalık tutarım ben :D her gün yaz yaz olmas :D sizi seviyorum
Goldenrose, post: 1379545, member: 105948Kız tarafı damadı dövdü. damat gelini dövdü. sonra damat gelini aldı kaçtı. kız tarafından da erkek tarafından adamlar gelin arabasının arkasından koşturmaya başladılar. vururum sizi gitmeyin diye diye. onların arkasından polis harekete geçti. biri kriz geçirdi ambulans geldi.
Bizim düğünde olan bir olay değil Allah'tan. Cahil insanların kaba kuvvete baş vuranların bir mutluluğu bahfedişi. moşver mihrace ablacım. Anlatmak bile beni üzüyor,bunaltıyor.[/QUOT
film gibiymiş ya dertleri her neyse tatlıya bağlanır inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.