Ve Deyinki Sizin İçin Yürekleri Yangın Yerine Dönen Birileri Var Uzak Diyarlarda..
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
1.542.881 görüntülenme · 25.047 yanıt
Mihrace24, post: 1377336, member: 50627selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız????????
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Mihrace24, post: 1377336, member: 50627selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız????????
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1, post: 1377472, member: 110540Selam Aleyküm kardeşlerim 1.5 ay önce canımın canını yaktıkları gibi :A:(:Aondan sonra yaptıkları haksızlıklar yalanlar iftiralar yalan yere neler yaptılar o günden beri canım yanıyor hele elimizden birşeyde gelmediği için duadan başka Rabbim'e havel ettik Allah nasıl bilirse öyle yapsın Allah mazlumun ahını kimsede bırakmasın.Bu dünyada insanlar ne kadar acımasız vicdansız allah korkusu yok güçlüler güçsüzleri eziyor allah kaybedecek birşeyi olmayan insanların şerlerinden kötülüklerinden gelmeden esirgeyip korusun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah hakkımızda bir kat iyilik düşünene bin kat bir kat kötülük düşünenide Allah'a havel ediyorum:(
leyla-1, post: 1377472, member: 110540selam aleyküm kardeşlerim 1.5 ay önce canımın canını yaktıkları gibi :a:(:aondan sonra yaptıkları haksızlıklar yalanlar iftiralar yalan yere neler yaptılar o günden beri canım yanıyor hele elimizden birşeyde gelmediği için duadan başka rabbim'e havel ettik allah nasıl bilirse öyle yapsın allah mazlumun ahını kimsede bırakmasın.bu dünyada insanlar ne kadar acımasız vicdansız allah korkusu yok güçlüler güçsüzleri eziyor allah kaybedecek birşeyi olmayan insanların şerlerinden kötülüklerinden gelmeden esirgeyip korusun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin rabbim.
Allah hakkımızda bir kat iyilik düşünene bin kat bir kat kötülük düşünenide allah'a havel ediyorum:(
kardelele, post: 1377523, member: 96895Canım mervecim ,
seni ve takımını kutluyorum.
Kendine iyi bak dualarımdasın.
şahadetgülüm sende öyle.
Allaha emanet olun canlarım.
★ Kıdemli Üye
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.