hazreti ALİ..
İçinden geçeni paylaş...
1.542.242 görüntülenme · 25.047 yanıt
İnsanda dil olmazsa, insan söz söylemezse, surete bürünmüş bir varlıktan yahut başı ıboş bırakılmış otlayan bir hayvandan başka ne olabilir ki?
hazreti ALİ..
hazreti ALİ..
KaLBuN_KeSiR, post: 1369480, member: 93120Ben böyle olmamalıydım..
İsmini duyunca boynum düşmeliydi omzuma..
İçime bir ateş düşmeliydi..
Ayaklarımın feri kesilmeliydi..
Kendimden geçmeliydim sonra...
Adını sayıklamalıydım adımı unuttuğumda..
Ama bunu kimse duymamalıydı..
Seni mahşere kadar saklamalıydım..
Ben böyle olmamalıydım...
selamun aleykum gönlü güzel kardeşim.
Emeğinize sağlık.
Bende diyorum bu yazı tanıdık geliyor.
Arkadaşım bu şiiri ağlayarak okumuştu.
:T
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
şehadetgülü, post: 1369528, member: 59734selamun aleykum gönlü güzel kardeşim.
Emeğinize sağlık.
Bende diyorum bu yazı tanıdık geliyor.
Arkadaşım bu şiiri ağlayarak okumuştu.
:T
Ve aleyküm selam can kardeşim..:a12:
Rica ederim, dinliyordum paylaşmak istedim..
Çok etkilendiğim naatlardan biri BEN BÖYLE OLMAMALIYDIM..
''Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım'' deyince bir ses, selvi boylu yar sen olmalıydın..
Kelimeler Taifi taşıyınca kulaklarıma, daha yüzüme çarpmadan Taif rüzgarı, taşların izi
çıkmalıydı yüzümde..
Uhud anılırken dişlerime sızı düşmeliydi..
Böyle olmamalıydım...
Kelimeler Taifi taşıyınca kulaklarıma, daha yüzüme çarpmadan Taif rüzgarı, taşların izi
çıkmalıydı yüzümde..
Uhud anılırken dişlerime sızı düşmeliydi..
Böyle olmamalıydım...
yıl... 18.08.07 _17.4.2011
11,000 mesaj ve onca zaman/yıl/ay/gün/saat/dakika/saniye ben tüm bunların vebalini nasıl sırtlanırım .. rabbim merhamet et !! =(
11,000 mesaj ve onca zaman/yıl/ay/gün/saat/dakika/saniye ben tüm bunların vebalini nasıl sırtlanırım .. rabbim merhamet et !! =(
içimden hepinize hayırlı akşamlar dileyip pc yi kapatmak geçiyor :)
ALLAH a emanet olun
Benciller derker ki, ''ateş düştüğü yeri yakar.'' Bu söz, hodbin ve egoist ruhların sözüdür. ''Ateş çevresini de yakar.'' ifadesi ise bir parça diğergam ruhların sözü. ''Ateş nereye düşerse düşsün benide yakar..” sözüne gelince bu kamil ruhların sesidir.
ALLAH a emanet olun
Benciller derker ki, ''ateş düştüğü yeri yakar.'' Bu söz, hodbin ve egoist ruhların sözüdür. ''Ateş çevresini de yakar.'' ifadesi ise bir parça diğergam ruhların sözü. ''Ateş nereye düşerse düşsün benide yakar..” sözüne gelince bu kamil ruhların sesidir.
İnsan beğenmez.
İçimden geçen;
Tepeme binmiş bir bildirim öyle duruyor.
Ne olduğunu da bilmiyorum
nerden geldi onu hiç bilmiyorum.
new likes received.
Tepeme binmiş bir bildirim öyle duruyor.
Ne olduğunu da bilmiyorum
nerden geldi onu hiç bilmiyorum.
new likes received.
.....
NFK
NFK
Herhangi bir kimsede, gizli bir aşk derdi yoksa, o yaşıyormuş gibi görünse de, onun gönlü ve canı yoktur. O âdeta gezen, dolaşan bir ölüdür. Eğer aklın varsa, git de Hak'dan derd iste, çünkü derdsiz olmak, aşk derdine düşmemek, tedavisi imkansız bir hastalıktır.
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.)
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.)
Gönül ile aklı koydum kafese .. Biri "UMUT" diyor ,biri "KES " diyor . Çırpındıkça kaldım nefes nefese.. Biri "DAYAN" diyor , biri "PES" diyor.. Yüreğim döndükçe döndüm ak kora , sabrım demir aldı , yelkenler fora. Gitmek istiyorum çok uzaklara . Biri "CAN " diyor , biri "ES " diyor...
Yan diyorum içime! Sadece sen yan!.. Ve ''dayan!'' diyorum gönlüme!.. Herkes mutlu olsun sen dayan!.. Aşk dediğin ya Allah'tan gelmeli.. Ya Allah için olmalı.. Ya da Allah'a ulaştırmalı.. Yoksa, yerle bir olmalı.. [Hz. Mevlana]

acem_kizi, post: 1369627, member: 54443Yan diyorum içime! Sadece sen yan!.. Ve ''dayan!'' diyorum gönlüme!.. Herkes mutlu olsun sen dayan!.. Aşk dediğin ya Allah'tan gelmeli.. Ya Allah için olmalı.. Ya da Allah'a ulaştırmalı.. Yoksa, yerle bir olmalı.. [Hz. Mevlana]
hoşgeldiniz kardşim
uzun zamandır göremiyordum sizi
siz mi girmiyordunuz ben mi görmedim acaba
smyyes, post: 1369628, member: 60957hoşgeldiniz kardşim
uzun zamandır göremiyordum sizi
siz mi girmiyordunuz ben mi görmedim acaba
selamünaleyküm kardeşim.hoş gördüm :) ben nerdeyse hergün uğruyorum buraya ,çoğu zaman yazamasam da ama hep takipteyim yıllar oldu.çok bilgiler edindim burdan vallah.Allah (c.c) hepinizden razı olsun inşallah.ben yatayım artık sizinle bizim aramızda 2 saat fark var ;) Allaha emanet ol kardeşim.görüşürüz inşallah.hayırlı geceler

acem_kizi ↗selamünaleyküm kardeşim.hoş gördüm :) ben nerdeyse hergün uğruyorum buraya ,çoğu zaman yazamasam da ama hep takipteyim yıllar oldu.çok bilgiler edindim burdan vallah.Allah (c.c) hepinizden razı olsun inşallah.ben yatayım artık sizinle bizim aramızda 2 saat fark var ;) Allaha emanet ol kardeşim.görüşürüz inşallah.hayırlı geceler
ve aleyküm selam.iyi o zaman buralarda iseniz sevindim kardeşim:)geç bile kalmişsınız kardeşim.saat iki buçuk o zaman sizde:) hadi hayırlı geceler size de kardeşim
Allah a emanet olun
Hayırlı günler hayırlı haftalar diliyorum.
Bizleri bela ve fakirliğin acılarından koru
düşmanların şerrinden
şeytanın aldatmasından
nefsin arzularından
saptıranların saptırmasından
bizleri koru
yarabbim.........
Amin.
düşmanların şerrinden
şeytanın aldatmasından
nefsin arzularından
bizleri koru
yarabbim.........
Amin.
deniz yıldızı, post: 1369650, member: 99647hayır olamaz :) şehadetgülü anla burdan artık:D
Neyi burdan anlayayım artık ?
.....
NFK
NFK
kardelele, post: 1369688, member: 98391Hayırlı günler hayırlı haftalar diliyorum.
düşmanların şerrinden
şeytanın aldatmasından
nefsin arzularından
bizleri koru
yarabbim.........
Amin.
ALLAH razı olsun KARDEŞ..
AMİN AMİN AMİN..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.