Ya Tevvab ismini zikreden kişinin tevbesi kabul olur. Zalimin zulmünden kurtulur. Para ve geçim sıkıntısı ortadan kalkar. Rızık kapıları okuyana açılır. Günde 409 defa Ya Tevvab ismini zikreden kişinin dünyevi ve uhrevi bütün işleri halolur.
İçinden geçeni paylaş...
1.542.845 görüntülenme · 25.047 yanıt
ET TEVVAB:
Ya Tevvab ismini zikreden kişinin tevbesi kabul olur. Zalimin zulmünden kurtulur. Para ve geçim sıkıntısı ortadan kalkar. Rızık kapıları okuyana açılır. Günde 409 defa Ya Tevvab ismini zikreden kişinin dünyevi ve uhrevi bütün işleri halolur.
ER RAUF:
Ya Rauf ismini zikredenin kalbinde şefkat, ruhunda letafet meydana gelir. İnsanlar arasında sevgi, saygı ve şefkat görür. Eşiyle arasında geçimsizlik ve uyuşmazlık olan hergün utarit saatinde 286 defa Ya Rauf ismini zikrederse; sorunlar ortadan kalkar, sevgi ve muhabbet meydana gelir.
Ya Rauf ismini zikredenin kalbinde şefkat, ruhunda letafet meydana gelir. İnsanlar arasında sevgi, saygı ve şefkat görür. Eşiyle arasında geçimsizlik ve uyuşmazlık olan hergün utarit saatinde 286 defa Ya Rauf ismini zikrederse; sorunlar ortadan kalkar, sevgi ve muhabbet meydana gelir.
ZÜLCELALİ VELİKRAM:
Ya Zülcelali Velikram ismini zikreden her isteğine kavuşur. İzzet ve şerefe nail olur. Duaları kabül olur. Vesveseden korunur. Dünya; okuyanın hizmetçisi olur.
Ya Zülcelali Velikram ismini zikreden her isteğine kavuşur. İzzet ve şerefe nail olur. Duaları kabül olur. Vesveseden korunur. Dünya; okuyanın hizmetçisi olur.
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Söylesem Tesiri Yok...Sussam Gönül Razı Değil...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
hado77
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamun aleykum
euzu billahimineşşeytanirraciym
bismillahirrahmanirrahiym
Kâle yebneumme lâ te’huz bi lıhyetî ve lâ bi re’sî, innî haşîtu en tekûle ferrakte beyne benî isrâîle ve lem terkub kavlî.
(Harun A.S): “Ey annemin oğlu! Sakalımı ve başımı (saçımı) tutma (çekme). Gerçekten ben, senin, “İsrailoğulları arasında fırkalar oluşturdun (ikilik, düşmanlık çıkardın) ve sözümü tutmadın (emrimi yerine getirmedin)” demenden korktum.” dedi.
sadagallahul aziym
ALLAH teala bizlerden razı olsun.
euzu billahimineşşeytanirraciym
bismillahirrahmanirrahiym
Kâle yebneumme lâ te’huz bi lıhyetî ve lâ bi re’sî, innî haşîtu en tekûle ferrakte beyne benî isrâîle ve lem terkub kavlî.
(Harun A.S): “Ey annemin oğlu! Sakalımı ve başımı (saçımı) tutma (çekme). Gerçekten ben, senin, “İsrailoğulları arasında fırkalar oluşturdun (ikilik, düşmanlık çıkardın) ve sözümü tutmadın (emrimi yerine getirmedin)” demenden korktum.” dedi.
sadagallahul aziym
ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Tuttuğunuz takım gol kaçırdığın da üzüldüğünüz kadar üzüldünüz mü Gazze'de ölen kardeşlerimize?
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
mavci, post: 1367856, member: 108108Söylesem Tesiri Yok...Sussam Gönül Razı Değil...
emeğine sağlık KARDEŞ..
Biz söyleyelimde alan alır almayan almaz sorun değil..
Nisan ayının ortasında memlekete kar yagdı ..
sanki zemheri hava birde üşüyoruz .. :)
hayır olsun inşaALLAH .. bu yıl gördügüm ilk papatyayı cam fanus içerisinde bir kutlu hazine gibi saklıyacagım .. ;)
sanki zemheri hava birde üşüyoruz .. :)
hayır olsun inşaALLAH .. bu yıl gördügüm ilk papatyayı cam fanus içerisinde bir kutlu hazine gibi saklıyacagım .. ;)
Câhillerin, büyüklere dil uzatmalarına sebeb olmayınız!
Her işinizin İslâm'a uygun olması için, Allah'a yalvarınız..
Her işinizin İslâm'a uygun olması için, Allah'a yalvarınız..
EL MUKSİT:
Ya Muksit ismini zikreden vesveseden, öfkeden, hiddetten, kalp sıkıntısından, şeytan şerrinden kurtulur. Bu isim ateş söndürme, insanı sakin kılma hususunda etkilidir.
Ya Muksit ismini zikreden vesveseden, öfkeden, hiddetten, kalp sıkıntısından, şeytan şerrinden kurtulur. Bu isim ateş söndürme, insanı sakin kılma hususunda etkilidir.
EL CAMİ:
Ya Cami ismini zikredenin dostları çoğalır, ayrılık ve hasret çekmez. Her maksadına kolayca ulaşır. Dünya ve ahiret saadetine erer. Bir şeyi zayi olan, eşi, hayvanı kaçan; Ya Cami ismini 114 defa okuyup ararsa aradığını bulur.
Ya Cami ismini zikredenin dostları çoğalır, ayrılık ve hasret çekmez. Her maksadına kolayca ulaşır. Dünya ve ahiret saadetine erer. Bir şeyi zayi olan, eşi, hayvanı kaçan; Ya Cami ismini 114 defa okuyup ararsa aradığını bulur.
EL GANİYY:
Ya Ğaniyy ismini zikreden; maddi ve manevi zenginliğe ulaşır, hiç bir şeye muhtaç olmaz. Zenginlerden olur.
Ya Ğaniyy ismini zikreden; maddi ve manevi zenginliğe ulaşır, hiç bir şeye muhtaç olmaz. Zenginlerden olur.
deniz yıldızı, post: 1368134, member: 104515ney üflemekk :)
hoşgeldin KARDEŞ.
nasılsın iyimisin yaramaz bir durum yoktur inşaALLAH..
deniz yıldızı, post: 1368137, member: 98391hoşbulduk abicim hamdolsun iyiyim fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum siz nasılsınız :)
Sağlığına duacıyım kardeşim
özletme kendini sıksık gel
bende bildiğin gibiyim..
ALLAH a emanetsin güzel kardeşim beniim..
hasret88, post: 1368139, member: 88924Sağlığına duacıyım kardeşim
özletme kendini sıksık gel
bende bildiğin gibiyim..
ALLAH a emanetsin güzel kardeşim beniim..
sağolun abicim, sizde Allaha emanet olun :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.