Ben çok dosta sahiptim, güvensizlik içine batmış.
Şahit olduğum birileri mutluluğu parayla kapmış!..
SagoPa
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
1.542.881 görüntülenme · 25.047 yanıt
eee87Kardeşlerim belki bıktınız benim bu cümlelerimden ama içimden 7/24 geçen tek şey helalinden kazanılacak bir iş. Haramdan kaçtıkça insanlar bana tuhaf gözle bakıyorlar bende bir an önce helal diye helak oldum resmen:(uykumlarım kaçıyor.aklımı kurcalayan sorular sürekli.şükür halime binlerce kez 24 yaşındayım ama ailemden para istemek artık zor geliyor.onlar için acele etme paraya ihtiyacın yok ama olmuyor artık askerlik bitti yaş 24:( içimden geçen cümle HELAL İŞ.
eee87AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH.Beni tanımıyorsunuz ama ALLAH RIZASI için fatiha 3 de ihlas okusanız?
eee87Bilmem ki kardeşim etrafta öyle insanlar var ki bizde ona alıştık belkide.ALLAH RAZI OLSUN.sağolasın.Banka sınavını kazandım şube bekliyorum ama faizi baştan düşünmedim kafasızlık yaptım şimdi dua ediyorum banka kapılarını kapat RABBİM AÇMA BANA FAİZLİ kurumu diye.şükür halime ama işte düşündükçe kafayı yicekmişim gibiyim.
ibraİnternetimiz Hayırlı Olsun :)
ibraEvet :)
içimden pc nin başından kalkmak geçiyor ama :)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.