“Rabbimiz! Bizi sana teslim olmuş kimseler kıl. Soyumuzdan da sana teslim olmuş bir ümmet kıl. Bize ibadet yerlerini ve ilkelerini göster. Tövbemizi kabul et. Çünkü sen, tövbeleri çok kabul edensin, çok merhametli olansın.”
Bakara - 128
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
1.542.926 görüntülenme · 25.047 yanıt
Herşeye_Rağmen, post: 1363401, member: 48192Selamün Aleyküm kardeşlerim içimden söyle bir şey geçti ve sizlerlen paylaşmak istedim Allah rızası için bana bol bol dua edin inşallah bende şifa bulayım çünkü ben doğuştan yürüyemiyorum yani spastik engelliyim foruma yavaş yavaş alışıyorum ve hoşuma gitti ne güzel hep beraber birşeyler öğreniyoruz Rabbime şükürler olsun sitede geçen tüm kardeşlerimin emeğine sağlık harika konular var hepinizden Allah razı olsun....:)
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
mavci, post: 1363567, member: 48192İçimden geçeni paylaşmamak içimdem geçti...
Çünkü;
Her söylediğimiz doğru olmalı ancak her doğru her yerde söylenmez...
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
eee87, post: 1363576, member: 102831Yeni bir hafta başladı.İş umutlarım tekrar doğdu.İNŞALLAH bu hafta güzel haberler dileğiyle.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.