İçinden geçeni paylaş...

1.542.881 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Eden kendisine eder; yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister. Kaybetmeye ise anlık gaflet yeter.
Mevlana
Kemahlı_24

Kemahlı_24

Mübarek Üye · 5.140 mesaj

Müslümanım Diyen Herkes,

Müslümanca Yaşamak Zorundadır.
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

Zekat ; Ekonominin kalbidir.

taze kan pompalar.

Güzeldir.

İbadet olarakta namazdan sonra en büyük ibadettir.

Kriz olması imkansızdır

kitle olarak ülke olarak herkez zekata el atsın

ozaman hiç kriz olmaz.

Allah öyle bir bolluk verir ki hayretler icinde kalırız.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

Edep
Ancak Her Edepsizin Edepsizliğine Sabır ve Tehammül Gösterebilmektir. !!!!!
Kaim

Kaim

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.197 mesaj

Tevhid Davası, post: 1362291, member: 87466Hakkında kesin bilgi sahibi olmadığın şeyin peşine düşme. Çünkü kulak, göz ve kalp, bunların hepsi ondan sorumludur.(isra 36)

seni anlamakta cok zorluk cekiyom

Köleliğin yasaklanmasına mı kızıyosun .

Yoksa bütün dünyayı karserden kurtarır gibi faizin yasaklanmak istenmesine mi kızıyosun ?
sebebim

sebebim

Yeni Üye · 8 mesaj

Selamün aleyküm;
Uzun zamandır sitenizi ziyaret edemedim.Sıkıntılı bir dönem geçirdim.Ben hala sorunlarımla boğuşuyorum.Bir konuda yardım istiyorum.Bir erkeğin mutlu olması,huzurlu olması için ne yapmak gerekir?Manevi ve maddiyat olarak neler yapılabilir?Kendini iyi hissetmesi,değerli hissetmesi için ne gerekir?İnsanların duyabileceği şekilde?Bir erkek gözü ile ne önerebilirsiniz?
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Ey insan ! Yalnızlıktan şikâyet etme sakın;
Öyle bir Dost'un var ki; şah damarından yakın.
(Cengiz Numanoğlu)
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Şimdi sen ölüyorsun Libya'lı çocuk.. Senden 10 sene önce öldü Irak'lı çocuk.. Senden 40 sene önce Nepal'de yandı bir çocuk.. Senden 66 sene önce Hiroşima'da şeker yiyemeden öldü bir çocuk.. Senden 90 sene önce Anadolu'da beşikte öldü bir çocuk.. Şimdi sen ölüyorsun Libya'lı çocuk.Keşke bulmasaydı "para"yı Lidya'lı çocuk.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Kemahlı_24

Kemahlı_24

es selamın aleyküm

eski sayfaları karıştırdımda bazen güldüm bazen üzüldüm..

burada bulunma sebebimiz ALLAH rızası için zaten..

benim kendi şahsıma neler yazıldı neler çizildi..

hesap günü geldiği zaman bunun hesabını nasıl verecekler merak ediyorum...

çok değerli paylaşımları olan arkadaşlarımız kardeşlerimiz var okudukça yeni şeyler öğreniyoruz ALLAH razı olsun ..

bazen susuyorum bu korktuğumdan değil sadece insanı insan gibi sevdiğimdendir..

buradan LEYLA1 YUSUF MAVCİ KARDELELE DENİZYILDIZI ŞAHADETGÜLÜ GEVHER kardeşlerime sonsuz selamlar ediyorum kendilerinden ALLAH razı olsun..

içimden geçenler bunlar..
Kemahlı_24

Kemahlı_24

Hiç, post: 1362380, member: 37970
Edep
Ancak Her Edepsizin Edepsizliğine Sabır ve Tehammül Gösterebilmektir. !!!!!

Harika bir paylaşım olmuş emeğine sağlık KARDEŞ.
Tevhid Davası

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj

Kaim, post: 1362384, member: 37970seni anlamakta cok zorluk cekiyom

Köleliğin yasaklanmasına mı kızıyosun .

Yoksa bütün dünyayı karserden kurtarır gibi faizin yasaklanmak istenmesine mi kızıyosun ?

Köleliği uluslararası hukukunuz yasakladı...Allah ve Rasulu değil..
Sen uluslarası hukukun yanında mısın Allah ve Rasulunün mü ?
A.A.

A.A.

Aktif Üye · 72 mesaj

sebebim, post: 1362406, member: 93094Selamün aleyküm;
Uzun zamandır sitenizi ziyaret edemedim.Sıkıntılı bir dönem geçirdim.Ben hala sorunlarımla boğuşuyorum.Bir konuda yardım istiyorum.Bir erkeğin mutlu olması,huzurlu olması için ne yapmak gerekir?Manevi ve maddiyat olarak neler yapılabilir?Kendini iyi hissetmesi,değerli hissetmesi için ne gerekir?İnsanların duyabileceği şekilde?Bir erkek gözü ile ne önerebilirsiniz?

Sevgili Kardesim,

öncelikle Rabbim sana herseyin hayirlisini nasib etsin. Derdinin ne oldugunu tam olarak bilmiyorum, ama herseyde bir hayir vardir. Her insan madden baska seylerle mutlu olur. Birisi para-pulla, digeri es-cocuk ile.. Fakat aklima takilan, niye diger insanlarin duyucagu sekilde? Yani yanlis anliyorsam sen düzelt. :) Sana diyebilecegim tek sey: Her insan degerlidir. Ama insan Rabbine, yani sahibine dua edince, manen huzur bulup, kendini daha degerli hissediyor. Cünkü Rabbine layik kul olmaya calisiyor diye.

Dedigim gibi, yanlisim varsa senn düzelt :D
Rabbim Yar ve Yardimcin olsun.
Selametle :D
A.A.

A.A.

Aktif Üye · 72 mesaj

hasret88, post: 1362427, member: 102862
buradan LEYLA1 YUSUF MAVCİ KARDELELE DENİZYILDIZI ŞAHADETGÜLÜ GEVHER kardeşlerime sonsuz selamlar ediyorum kendilerinden ALLAH razı olsun..

Ben hic birsey anlamadim dogrusu. Karismamda yanlis olur, fakat süphesiz O herseyi en iyi bilen ve görendir. :)
Kemahlı_24

Kemahlı_24

A.A., post: 1362433, member: 101679Ben hic birsey anlamadim dogrusu. Karismamda yanlis olur, fakat süphesiz O herseyi en iyi bilen ve görendir. :)

mesajın hepsini alıntı değilde son kısmını alıntı yapmışınız anlamamanız nornaldır..

ayrıca neden cevap vermek zorunda hissettiniz kendinizi bende merak ettim KARDEŞ..
A.A.

A.A.

Aktif Üye · 72 mesaj

Kusuruma bakmayin.. :( Bir daha olmaz
Kemahlı_24

Kemahlı_24

A.A., post: 1362443, member: 81595Kusuruma bakmayin.. :( Bir daha olmaz

sorun değil KARDEŞ..
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

sebebim, post: 1362406, member: 93094Selamün aleyküm;

Kardeşim bende bir dönem günah batağına sapladım ve ALLAH'IN sayesinde bu durumdan kurtuldum.başlarda ben ne yapıcam dedim nasıl rahatlıcam bu günahlarımı unutucam kendimi affettirce diye en güzeli tevbe-i istiğfar ve sürekli dua etmek.KURAN-I KERİM okumak.dini vecibelerini yerine getirmek.bütün kötülüklerden elini ayağını çekmek rahatlatır.Çok şükür ben ALLAH'IN izniyle ailemin de desteğiyle şu anda güzel yaşama geri döndüm.
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

bir yandanda sosyal yaşamdan kopmayarak güzel meşgaleler bul kendine bence.
Kemahlı_24

Kemahlı_24

es selamın aleyküm

eski sayfaları karıştırdımda bazen güldüm bazen üzüldüm..

burada bulunma sebebimiz ALLAH rızası için zaten..

benim kendi şahsıma neler yazıldı neler çizildi..

hesap günü geldiği zaman bunun hesabını nasıl verecekler merak ediyorum...

çok değerli paylaşımları olan arkadaşlarımız kardeşlerimiz var okudukça yeni şeyler öğreniyoruz ALLAH razı olsun ..

bazen susuyorum bu korktuğumdan değil sadece insanı insan gibi sevdiğimdendir..

Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

Mecburum..Elimde değil..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.