İçinden geçeni paylaş...
1.542.808 görüntülenme · 25.047 yanıt
nevin_70, post: 1355071, member: 93120Amin guzel kizim benim
sen birtanesin ,cansın ,meleksin ve iyiki hayatımdasın güzel ablam.en kötü günlerimde hep yanımda olsun iyiki varsın iyiki varsın ,iyiki varsın.bu hayat sana hep mutluluk getirsin.bir ağlayacaksan bile hep mutluluktan olsun.tüm kalbimle ALLAHIMIN seni sevdiklerini çok mutlu etmesini diliyorum.
ALLAHIM bu aralar sevdiklerime bu güzel ailedeki,canım ailemdeki sevdiklerimin yakınlarına çok fazla hastalık ve bela geldi .ne olur sen bir an önce şifa ver canım ailemdeki şifaya ihtiyacı olan ve dayanma gücü azalan sevdiklerimi koru.bunu tüm yüreğimle istiyorum.
Dost gibi görünen yalakalar, farklı olmaya çalışan basit insanlar, arkamızdan kurulan oyunlar.. kural hep aynı: Gül ve Geç..
yaşamak güzel ALLAH için..
yaşamak güzel ALLAH için..
serap8191, post: 1355538, member: 37970ALLAHIM bu aralar sevdiklerime bu güzel ailedeki,canım ailemdeki sevdiklerimin yakınlarına çok fazla hastalık ve bela geldi .ne olur sen bir an önce şifa ver canım ailemdeki şifaya ihtiyacı olan ve dayanma gücü azalan sevdiklerimi koru.bunu tüm yüreğimle istiyorum.
serap8191, post: 1355539, member: 37970ALLAHIM herşey senin elinde ne olur sevdiklerimin ,bu güzel ailedeki canlarımın yüzlerini hep güldür.
Amiinn canım. Rabbim razı olsun..
Allahım sana hamd ediyorum.
Sana şükrediyorum.
Peygamberim muhammede selam ediyorum.
Bizlere iyilik ver kötülük verme
sağlık ver hastalık verme
bereket ver sıkıntı verme .....
Amin amin amin.......
Hayırlı cumalar dilerim......
Sana şükrediyorum.
Peygamberim muhammede selam ediyorum.
Bizlere iyilik ver kötülük verme
sağlık ver hastalık verme
bereket ver sıkıntı verme .....
Amin amin amin.......
Hayırlı cumalar dilerim......
ALLAHIM şu mübarek cuma günü sen bu güzel ailedeki tüm sevdiklerimin dileklerini gerçekleştir.onlara sıkıntı yüzü gösterme .bunu tüm kalbimle diliyorum.onları kötü,şeytanın esiri olmuşlardan koru.hep mutluluk ver ALLAHIM ne olur
"Bir kimseyi inada kapılmış çekişmeci ve kendi görüşünü beğenmiş görürsen bil ki, onun ziyanı tamamdır."
Hz. Muhammed..
Hz. Muhammed..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.