İçinden geçeni paylaş...

1.544.575 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
Kemahlı_24

Kemahlı_24

Mübarek Üye · 5.140 mesaj

Evdeki hesabımız bile Çarşıya uymuyorken, Ahiret hesabımızın vay haline...

Necip Fazıl Kısakürek...
Kemahlı_24

Kemahlı_24

Mübarek Üye · 5.140 mesaj

Aradığın şey o kitaplarda değil, aradığın şeyi okuyarak bulamazsın. Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın. Aradığın şeyi Dünyada arayacaksın, aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın. Dünyada ki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın.

Şems-i Tebrizi...
(düzenlendi)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

Aşk-ı Hicab, post: 1269471, member: 48192@receb-i kamer kardesim.. Allah anali babali buyutsun minik kuzuyu.. Hayirli uzun omurleri olsun..

LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amin amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

RECEB-I KAMER Zordur kardeşim Allah şifa versin inşallah..

Sent from Zeynep Miray [emoji480][emoji480]

**RaNa**, post: 1269179, member: 105651Gecmis olsun canim
Balli sut ic iyi gelir

Hicran-ı Aşk, post: 1269187, member: 103783hımmm kuzucum ben burdan bi mesaj aldımm.. ayy umarım anladığım gibidir :) maşaALLAH :o

Allah razi olsunn saolun
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

bugün 540 sayfalık romanı türkçeye çevirmeye çalışırken ve film dublajı yaparken kafayı yediğim, devreleri yaktığım doğrudur, yemek yemeyi unuttum vah bana vaylar bana :a02:
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Hicran-ı Aşk, post: 1269620, member: 82164bugün 540 sayfalık romanı türkçeye çevirmeye çalışırken ve film dublajı yaparken kafayı yediğim, devreleri yaktığım doğrudur, yemek yemeyi unuttum vah bana vaylar bana :a02:

Allah kolaylıklar versin kardeşim :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Nadas06, post: 1269621, member: 103783Allah kolaylıklar versin kardeşim :)

aminnnnn Allah razı olsun kardeşim :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Hicran-ı Aşk, post: 1269620, member: 82164bugün 540 sayfalık romanı türkçeye çevirmeye çalışırken ve film dublajı yaparken kafayı yediğim, devreleri yaktığım doğrudur, yemek yemeyi unuttum vah bana vaylar bana :a02:

Allah yardmcin olsun canim yaa.. Kolayliklar versin. Dikkat et kendine. ??????:)

mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Sukunet...Letafet...Nedamet...Nezaket...SAĞLIK ;)
Önce sağlık kardeşim inşallah...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Aşk-ı Hicab, post: 1269623, member: 82164Allah yardmcin olsun canim yaa.. Kolayliklar versin. Dikkat et kendine. ??????:)

sağol kuzuuu allah razı olsun :) bu sene son olunca zorluyorlar bizi, seneye ingiliz dili ve edebiyatına geçiş yapmaya niyetliyim nasıl olacak bilmiyorum :O sanırım ozaman komple kalan aklımda gider :D :D
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

mavci Sukunet...Letafet...Nedamet...Nezaket...SAĞLIK ;)
Önce sağlık kardeşim inşallah...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

amin abi allah razı olsun, dualarınızı eksik etmeyin :)
Nadas06

Nadas06

İman nedir diye aklımdan sordum,
Akıl kalbimin kulağına söyleyerek
"iman edebtir" dedi

Hz. Mevlana ..

Geceniz nurlu olsun ...
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

hangi filme dublaj yaptınız kardeşim hayır bilelimde izlemeyelim yani :D :D
şaka bi yana Allah kolaylıklar versin kardeşim :)
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

540 sayfalık romanı çevirmek mii

Ne diyek kolay gelsin :)
İnsan beğenmez.
Nadas06

Nadas06

Hayırlı geceler @Muhtazaf ağabey ..
Hoşgeldin ...
(düzenlendi)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

En önemli sabır alanlarımızdan biri de, Allah'ın sözüne güvenip İslam'ın geleceğinin güçlü olacağına inanma sabrıdır.
Nurettin Yıldız
İnsan beğenmez.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

leyla-1, post: 1269303, member: 98391Amin
Selam Aleyküm çok değerli abim şu kardeşin nelere maruz kalıyor neler yaşatıyorlar nasıl canını yakıp neler söylüyorlar anlatamam:(
Perşembe günü mevlüte gittik eşimle hocamında sesi çok güzeldi birde içten ilahi okuyunca nasıl ağlıyorum anlatamam mevlüt örtüsünü yüzüme çekip yüzüm görünmeden beni ilk defa tanıyan insanlar seni bu kadar ağlatan ne dedi bende gurbetlik birde yeni dayımı kaybettim dedim zaten vefat eden kişinin kızkardeşi ağlarken söylerken hep annem geldi aklıma:( ne desek boş taktir ilah..
İnsanlar benden ne istiyor Allah kötülük yapmak isteyenlere emellerine ulaştırmasın Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin inşallah.
Allah bütün imtihanlarımızda kolaylık inşirah nasip etsin her iki dünyada başarı ile imtihanlarımızı geçmek nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız abim.

Ve Aleyküm-üs Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve hidayetihi Ebeden Ve Daimen.
Kardeşim inşaALLAH imtihanı kazananlardan olursun. Hem dünyan ve hem ahiretin mamur olur.
Yaradana emanetsin. Selam ve dua ile.
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

Nadas06, post: 1269651, member: 3585Hayırlı geceler @Muhtazaf ağabey ..
Hoşgeldin ...

Hayırlı geceler hoşbulduk kardeşim sende hoşgeldin.
Nadas06

Nadas06

Muhtazaf, post: 1269655, member: 70697Hayırlı geceler hoşbulduk kardeşim sende hoşgeldin.

Allah razı olsun ağabey ...
Dualarında unutma bizleri inşaAllah :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

RECEB-I KAMER, post: 1269634, member: 99647hangi filme dublaj yaptınız kardeşim hayır bilelimde izlemeyelim yani :D :D
şaka bi yana Allah kolaylıklar versin kardeşim :)

Recep kardeşim kısa film çeviriyorum şimdilik korku filmi [emoji33] [emoji16]
Aminn Allâh razı olsun kardeşim[emoji5]

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.