İçinden geçeni paylaş...
1.544.573 görüntülenme · 25.047 yanıt
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
buket_zeynep, post: 1558769, member: 98391Mavci abim başın saolsun RABBİM cennetinde yer ayırmıştır inşALLAH annemize..
Rabbim razı olsun değerli kardeşim...
Aminnn...İnşallah...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
mavci, post: 1558752, member: 122592İnna lillahi ve inne ileyhi racîun...
Annemin 04.05.2015 gününde vefatı nedeni ile bizzat gelerek cenaze namazı ve defin işlemine iştirak eden, taziyeye gelen ve telefon ve diğer haberleşme araçlarıyla taziyelerini ileten tüm dost, arkadaş ve yakınlarıma teşekkürlerimi sunarım...
Rabbim cümlemize hayırlı ve uzun ömürler versin, Rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah...
İyi ki varsınız...
Selam, SEVGİ ve DUA ile...
Allah rahmet eylesin kardeşim başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur ile dolsun Rabbim sabırlar dayanma gücü nasip etsin.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
İnna lillahi ve inne ileyhi racîun...
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
leyla-1, post: 1558809, member: 103504Allah rahmet eylesin kardeşim başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur ile dolsun Rabbim sabırlar dayanma gücü nasip etsin.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
İnna lillahi ve inne ileyhi racîun...
Aminnn...
Rabbim razı olsun İnşallah...
mavci, post: 1558752, member: 122592İnna lillahi ve inne ileyhi racîun...
Annemin 04.05.2015 gününde vefatı nedeni ile bizzat gelerek cenaze namazı ve defin işlemine iştirak eden, taziyeye gelen ve telefon ve diğer haberleşme araçlarıyla taziyelerini ileten tüm dost, arkadaş ve yakınlarıma teşekkürlerimi sunarım...
Rabbim cümlemize hayırlı ve uzun ömürler versin, Rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah...
İyi ki varsınız...
Selam, SEVGİ ve DUA ile...
abim
rabbim rahmet eylesin anne dünyadaki tek vazgeçilmez olan degerli varlık demek zamanı geldi vuslatın ....kalanlara sabır versin .. mekanı cennet kabri nurlarla dolsun...
selametle dua ile...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
tsunamiabim
rabbim rahmet eylesin anne dünyadaki tek vazgeçilmez olan degerli varlık demek zamanı geldi vuslatın ....kalanlara sabır versin .. mekanı cennet kabri nurlarla dolsun...
selametle dua ile...
Dualarınıza can-ı gönülden aminnn...
Rabbim razı olsun İnşallah değerli kardeşim...
Selam ve DUA ile...
öncelikle cumamız ve miraç kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah...rabbim hepinizden razı olsun bugün sizlerden kendim için değil rabbim nasip ederse dünyaya gelecek olan evladım için dualar bekliyorum.....bu haberi sizlerle paylaşmak istedim rabbim bana tekrar anneliği tattıracak inşallah...rabbim herkese ve bana hayırlı imanlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versinn....selametle dua ile hep aklımdasınız....
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
MİRAÇ GECEMİZ Mübarek Olsun...
Selam, SEVGİ ve DUA ile..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
tsunamiselamun aleykum
öncelikle cumamız ve miraç kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah...rabbim hepinizden razı olsun bugün sizlerden kendim için değil rabbim nasip ederse dünyaya gelecek olan evladım için dualar bekliyorum.....bu haberi sizlerle paylaşmak istedim rabbim bana tekrar anneliği tattıracak inşallah...rabbim herkese ve bana hayırlı imanlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versinn....selametle dua ile hep aklımdasınız....
Ve Aleykumselam kardeşim...
Rabbim sizlere ve dünyaya yeni teşrif edecek misafirimize sağlık, huzur ve kolaylıklar versin inşallah...
Her iki dünyada da mutluluk ve saadet nasip etsin Rabbimiz inşallah...
İNŞİRAH okudum kardeşim...
Selam ve DUA ile..
tsunamiselamun aleykum
CANIM.. güzel yürekli kardeşim ne kadar sevindim anlatamam... rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. dualarımız seninle
mavci, post: 1558880, member: 96566Ve Aleykumselam kardeşim...
Rabbim sizlere ve dünyaya yeni teşrif edecek misafirimize sağlık, huzur ve kolaylıklar versin inşallah...
Her iki dünyada da mutluluk ve saadet nasip etsin Rabbimiz inşallah...
İNŞİRAH okudum kardeşim...
Selam ve DUA ile..
Allah razı olsun abimm....
buket_zeynep, post: 1558921, member: 117733CANIM.. güzel yürekli kardeşim ne kadar sevindim anlatamam... rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. dualarımız seninle
Allah razı olsun canımmm.....
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insaAllah. Rabbim geride kalanlara buyuk sabirlar versin..
Guzel haberine cok sevindim..
Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
Aşk-ı Hicab, post: 1558942, member: 54443Selamun aleykum mavci abimz..
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insaAllah. Rabbim geride kalanlara buyuk sabirlar versin..
Ve Aleykumselam kardeşim...
Aminnn...
Rabbim cümlemize merhametiyle muamele etsin inşallah...
Rabbim cümlemize sağlık, huzur ve mutluluk dolu hayırlı ve güzel ömürler nasip etsin inşallah...
Selam ve DUA ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.