İçinden geçeni paylaş...
1.544.572 görüntülenme · 25.047 yanıt
HERŞEYİ SEVDİK, HERŞEYE GÖNÜL VERDİK AMA BİRBİRİMİZİ SEVMEYİ BİR TÜRLÜ ÖĞRENEMEDİK.
ŞİMDİ SORUYORUM HERKESE!..
SAHİ, BİZ İNSANLIĞIN VE MEDENİYETİN HANGİ SEVİYESİNDEYİZ?
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
ayşe-ranaAleyküm selam verahmatullah ve berakatühü.
hatim grubumuzdan yine büyük bir acı haber gelmiş.
o nadide insanlarla bize köprü olan abilerimizden yine birini kaybettik.
çok üzüldüm.Allah rahmetiyle muamele etsin.
.
furkan ameliyat olan kardeşimiz miydi?
Allah iki cihanda mutlu eylesin inşaALLAH.
Amin Amin Amin
Selam Aleyküm canım yok Enes kardeşim o Furkan Enes kardeşimle en son hacca giden kardeşimdi Allah rahmet eylesin mekanları cennet kabirleri nur ile dolsun inşallah hepsi çok değerli hocalarımız ve çok değerli kardeşlerimiz bu zamanda yok onlar gibi kardeşlerimiz yerleri hiç bir zaman doldurulamaz Allah her zaman iyi inşalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah iyilik güzellikler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar...
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Filistinli 9 yaşındaki Ansam'ın, Cebaliye Mülteci Kampı'ndaki evinin bahçesinde bayram sabahı oynarken bir İsrail tankından ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu, hayatını kaybeden küçük kardeşi Sameh Junaid'in cenazesine son bakışı

Zalimler için Yaşasın Cehennem
ibraBurası Filistin
Filistinli 9 yaşındaki Ansam'ın, Cebaliye Mülteci Kampı'ndaki evinin bahçesinde bayram sabahı oynarken bir İsrail tankından ateşlenen top mermisinin isabet etmesi sonucu, hayatını kaybeden küçük kardeşi Sameh Junaid'in cenazesine son bakışı
Zalimler için Yaşasın Cehennem
RABBİM hep yanlarında olsun.minicik bir can.canının sevdiğinin ölümünü yaşamak.yaşatmasın RABBİM inşALLAH böyle zor bir sınav
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
serap8191ablam nerelerdesin.nasıl özledim
Canım benim bu aralar o kadar çok yoğunum ki siteye bile giremiyorum eskisi gibi bu dönem sınavda var 6 dersim var birinci çok şükür iyiydi finallerde iyi olur inşallah 2. dönem İngilizceden kaldım başka ders vermişler ama yarım dönemde öyle uzadı Allah pişman etmesin ama lisans bu sefer çok zorladı o kadar acıların sıkıntıların arasında hiç iyi gelmedi. Neyse hayırlısı olsun inşallah. Canım benim kalpler gönüller dualar bir olsun inşallah... Kalbim gönlüm dualarım sizinle her zaman...
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1, post: 1555451, member: 95935Canım benim bu aralar o kadar çok yoğunum ki siteye bile giremiyorum eskisi gibi bu dönem sınavda var 6 dersim var birinci çok şükür iyiydi finallerde iyi olur inşallah 2. dönem İngilizceden kaldım başka ders vermişler ama yarım dönemde öyle uzadı Allah pişman etmesin ama lisans bu sefer çok zorladı o kadar acıların sıkıntıların arasında hiç iyi gelmedi. Neyse hayırlısı olsun inşallah. Canım benim kalpler gönüller dualar bir olsun inşallah... Kalbim gönlüm dualarım sizinle her zaman...
özledim çok özledim ablam.sohbetini,o gül yüzünü RABBİM He daim yanında olsun gül yüzlü,melek kalpli ablam
buket_zeynep, post: 1555704, member: 122221çok özledim sizleri hepinizi.. herkesi... sözünüzü sohbetinizi selamınızı.. ıssız bi köy gibi kalmış burası.. :(
neden böle olmuş ?fırsat buldukça bakıyorum kimse yok:(
buket_zeynep, post: 1555704, member: 122221çok özledim sizleri hepinizi.. herkesi... sözünüzü sohbetinizi selamınızı.. ıssız bi köy gibi kalmış burası.. :(
canım hoşgeldin.yavaş yacaş toplanıyorz ama :)hem bizbize yeteriz.hemde yeni kardeşlerimizde geliyor .yeniden kocaman bir aile olacağız
serap8191, post: 1555725, member: 54443canım hoşgeldin.yavaş yacaş toplanıyorz ama :)hem bizbize yeteriz.hemde yeni kardeşlerimizde geliyor .yeniden kocaman bir aile olacağız
toplanalım inşallah.. biz geldiğimizde bizi karşılayanlar gibi bizde gelenleri karşılayalım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.