leyla-1Bu sene Kurban bayramını çift kutladım bayramda ailemin yanında geçirdim 5 gün kaldım ama olsun en son ocak ayında görüşmüştük evden 1öğlen 1 de çıktık gece birde annemlerdeydik gelirken yine hüzünlü buruk şekilde döndürm ama olsun Allah canlarını sağ etsin Alalh sağlıklı huzurlu mutlu nice ömürler nasip etsin sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah. Yeni doğan bebişimizide gördüm maşallah çok tatlıdıydı ilk defa kız yeğenim oldu Allah ana babalı salih hayırlı evlat olarak yetişmek nasip etsin Rabbim. Bahtını şansını açık etsin Rabbim inşallah. Allah'ım hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bayramda Hanife ablamla bu arada Hanife ablamda anneanne oldu. Tsunami. çeşmi bülbül, merve, Seyren,Rana bu arada Rana kardeşimizinde iki ay sonra bebeği dünyaya gelecek Allah'ım kolaylıklar nasip etsin inşallah ayrıca hatice Kübra Behiye kardeşimizde 13 ekimde evlenecekti Allah'ım bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşalallah. Burçin'e(cankırıkları) hicrana, Serap8191 ve nadas kardeşime ulaşamadım kimi açmadı kimide kapalıdı nadas06 kardeşimin kökten telefonu kapalıydı kapatmış numarayı.
Allah her zaman iyi güzel günler nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin iyilikler güzellikler sağlık afiyet nasip etsin Rabbim.
Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin..Hayırlı cumalar
selamün aleyküm canım.
maaşALLAH ne güzel ailenle hasret gidermişsin.
güzel bir bayram geçirmişsin.
hanife abla pek uğram
eski dostlar özleniyor.
rana başka bir kardeşimiz sanırım.
Allah sağlık,sıhhatle yavrusuna kavuştursun inşaALLAH.
Rabbim tüm kardeşlerimize ve ümmeti Muhammed'e huzur,af,yet nasip eylesin .