İçinden geçeni paylaş...

1.544.564 görüntülenme · 25.047 yanıt

Paylaş:
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Hocaya Sormuşlar;

Hocam, Günaydın İle Selamün Aleyküm Arasında Ne Fark Vardır..?

Hoca Cevap Vermiş;

Günaydın, Sadece Hava Raporudur.

Havanın Aydınlık Olduğunu Anlatır.

Selamün Aleyküm'e Gelince;

Selam Allah'ın İsmidir.

Allah'ın Selamı, Rahmeti, Bereketi, Mağfireti, Meleklerin Duaları, İstiğfarları, Peygamberlerin, Allah Dostlarının, Şefaatçilerin Şefaatleri, Müminlerin Duaları, İstiğfarları Üzerinize Olsun Demektir.

Allah Sizi Cennetine Alsın Demektir.

Ben de Siz Değerli Kardeşlerime Allah'ın Selamını Gönderiyorum.

SELAMÜN ALEYKÜM ...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

nasıl bir acıdır bilmiyorum hala geçmedi kendimi tutuyorum bırakmamak icin hayatı ve yasadıklarımı ve sevdiklerimi.....
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

tsunami, post: 1547776, member: 37970nasıl bir acıdır bilmiyorum hala geçmedi kendimi tutuyorum bırakmamak icin hayatı ve yasadıklarımı ve sevdiklerimi.....

canım bir anne olarak ciğerinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum inan biz bile ağlıyoruz kendimizi senin yerine koyup. Allah sevdiği kuluna verirmiş derler bununla avunabiliriz ancak ve cennette her zaman senin yanında olacak yavrun. ama dayanması zor biliyorum. sana sabır düşüyor sana isyan etmemek düşüyor keşke telefonun olsaydı görüşmek isterdim
tsunami

tsunami

_ZÜMRA_canım bir anne olarak ciğerinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum inan biz bile ağlıyoruz kendimizi senin yerine koyup. Allah sevdiği kuluna verirmiş derler bununla avunabiliriz ancak ve cennette her zaman senin yanında olacak yavrun. ama dayanması zor biliyorum. sana sabır düşüyor sana isyan etmemek düşüyor keşke telefonun olsaydı görüşmek isterdim

bütün bunları günlerdir defalarca dinledim herkesten ama bunu yureğime anlatamıyorum içim acıyor telefonlara bakmıyorum kimseyle konuşmuyorum nereye kadar bilmiyorum...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

tsunami, post: 1547785, member: 122221bütün bunları günlerdir defalarca dinledim herkesten ama bunu yureğime anlatamıyorum içim acıyor telefonlara bakmıyorum kimseyle konuşmuyorum nereye kadar bilmiyorum...

canım bunlar çok normal kimseyle konuşmak istememen ama imtihan dünyası her acının ilacı zaman Allahım tez zamanda başka hayırlı bir evlat versin çok çok zor biliyorum Allah en kısa zamanda toparlanmanı nasip etsin
tsunami

tsunami

_ZÜMRA_, post: 1547796, member: 121262canım bunlar çok normal kimseyle konuşmak istememen ama imtihan dünyası her acının ilacı zaman Allahım tez zamanda başka hayırlı bir evlat versin çok çok zor biliyorum Allah en kısa zamanda toparlanmanı nasip etsin

rabbimden her gelene hamd ettim bundan sonrada hep böyle olacak .....rabbim ne zaman neyi nasıl bize verirse kabulum herdaim......
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

tsunamirabbimden her gelene hamd ettim bundan sonrada hep böyle olacak .....rabbim ne zaman neyi nasıl bize verirse kabulum herdaim......

her daim hamd eden kullarından olmak nasip etsin Allahım
tsunami

tsunami

_ZÜMRA_her daim hamd eden kullarından olmak nasip etsin Allahım

amin.....dua et ablam rüyama gelsinde yüreğim avunsun.....
tsunami

tsunami

unutmayacağım ama eşimin dediği gibi alışacağım bundan sonra eski nuray olamayacağımı biliyorum girip yazmasamda okuyorum her yazılanı evde değil eşimin yanındayım......hayırlı geceler .....hepiniz Allah a emanetsiniz.......
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

nurayım Rabbim sabır versin size.. ne desem bilemedim ama dualarmdasın cnm :s
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

tsunamiesselamun aleykum

yüreğim yanıyor paramparca oldu hersey dayanmakta gucluk cekiyorum .......
rabbim beni affetsin cok feryat ettım cok agladım......
rabbım hepınızden razı olsun ......
yazacak ne sozum nede gucum var....
selametle dua ıle.....

tsunami, post: 1547776, member: 37970nasıl bir acıdır bilmiyorum hala geçmedi kendimi tutuyorum bırakmamak icin hayatı ve yasadıklarımı ve sevdiklerimi.....

tsunamiunutmayacağım ama eşimin dediği gibi alışacağım bundan sonra eski nuray olamayacağımı biliyorum girip yazmasamda okuyorum her yazılanı evde değil eşimin yanındayım......hayırlı geceler .....hepiniz Allah a emanetsiniz.......

Ve Aleyküm Selam canımın için sabır canım içindeki yanan acıya nede şu anda yaşadıklarına bir teselli veremem böyle zamanlarda ne demir bilmiyorum ne desek boş zaten Allah'ım sabır dayanma gücü nasip etsin acısı geçmez biliyorum Allah'ım yüreğinize inşirah nasip etsin. Kalbimiz gönlümüz dualarımız sizinle canım biliyorum aynı şeyleri söylüyorum ama Allah'ım inşirah nasip etsin Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun bizler ne desek boş. Acın içimizde tatlım kelimeler yetmiyor işte Rabbim'e emanet olun selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Bu acı geçmez kardeşim sadece alışırsın buda sabrederek, herşeyin Allah c.c geldiğini bilerek olur.
Çocuklarımız bize birer emanettir ve sahibi emaneti istediyse mülkün sahibi olan Malikül mülkün takdiridir.
Mevlam sabru cemil versin size
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.745 mesaj

ALLAH sabrı cemil versin. Ben bu acının ne olduğunu bilirim. Ama kabullenmen ve hayata devam etmen gerekir kardeşim. Çünkü hayat devam ediyor. Nice hayırlı günlere. ALLAH c.c. cennetinde kavuştursun inşa-ALLAH.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

tsunamiamin.....dua et ablam rüyama gelsinde yüreğim avunsun.....

canım benim sabret mükafatın büyük olacak inşallah rüyalarında buluşursun yavrunla
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

tsunami, post: 1547785, member: 122221bütün bunları günlerdir defalarca dinledim herkesten ama bunu yureğime anlatamıyorum içim acıyor telefonlara bakmıyorum kimseyle konuşmuyorum nereye kadar bilmiyorum...

tsunamirabbimden her gelene hamd ettim bundan sonrada hep böyle olacak .....rabbim ne zaman neyi nasıl bize verirse kabulum herdaim......

tsunamiamin.....dua et ablam rüyama gelsinde yüreğim avunsun.....

tsunamiunutmayacağım ama eşimin dediği gibi alışacağım bundan sonra eski nuray olamayacağımı biliyorum girip yazmasamda okuyorum her yazılanı evde değil eşimin yanındayım......hayırlı geceler .....hepiniz Allah a emanetsiniz.......

YAZMA...AMA BİZİ DE BIRAKMA...

İnsanın ....kulluk imtihanında en zor sınavı.....

Kimsenin dediğini duymak istemiyorsun....

Okusan da... farketmiyor.... yüreğin acılarda....

Ben yazdıklarını okurken gözlerim dolarsa...sen neler hissedersin...kimbilir...

İnan bana....elimizde olsa...Seni YÜREĞİMİZİN içinde SAKLARDIK.... ta ki...acın hafifleyinceye kadar...

Rabbimize her gün dualardayız..

Yazma....AMA bizi de BIRAKMA...

Tutunabildiğin dalı sımsıkı tut.... Yaşamak için buna ihtiyacımız var çünkü...SEN de olmaz san burada biz üzülürüz...

SENİ görmezsek merak ederiz... Habersiz ne yaparız...

Yazma....AMA BİZİ NOLUR BIRAKMA...

Senin de Bizim de İHTİYACIMIZ olan bu....DUALARLA YÜREKLERDE BİR OLMAK....
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

canım kardeşim , sen ne güzel bir insansın evlat acısına Rabbimden gelen kabulümdür deyip sabredebiliyorsun.
Sen cenneti taşıyorsun. Sen ne güzel bir kulsun....Allahım mükafatını kat be kat versin inşallah..
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

NURAYIM.......
Can kardeşim..
insan nekadar kendini hazırlamaya çalışsada.. söz konusu evlatsa tükeniyor işte.. dualarımızdasın. hep.. kimse içindeki acıyı hafifletemez ALLAH tan başka.. zaman.. sen yüreğinin en derininde saklayacaksın acını.. biz sana sadece dua edebiliriz.. elimizden keşke bişey gelse keşke berat ablanın dediği gibi alsak yüreğimizde saklasak seni ama sen dayan ALLAHA ..
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

bizler hiç görmediğimiz tanımadığımız halde gözyaşı döküyoruz içimize sığmıyor diyeceklerimiz....SEN nasılsındır tahmin bile edemiyorum...allah yardımcın olsun nuray kardeşimm......inşaallah dediğin gibi rüyalarına girer meleğin de teselli bulursun...biz ne dersek boş geliyor tahmin edebiliyorum......rabbim sana sabır versin yeni bir evlat versin acılarını hafifletecek.......allaha emanet ol....dualarımızdasın...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

tsunamiesselamun aleykum

yüreğim yanıyor paramparca oldu hersey dayanmakta gucluk cekiyorum .......
rabbim beni affetsin cok feryat ettım cok agladım......
rabbım hepınızden razı olsun ......
yazacak ne sozum nede gucum var....
selametle dua ıle.....

Rabbim SABIR versin kardeşim inşallah...
Cahideciği Rabbim yanına, CENNETİNE almış kardeşim...
Şefaatçi olur inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.