İçinden geçeni paylaş...
1.544.563 görüntülenme · 25.047 yanıt
Götür bu nâmemi dildâre söyle.
Dahi sabretmeye kalmadı mecâl,
Götür de yüz be yüz izhâre söyle.
Bâd-ı sabâ yürü yâr vatanına,
Yüz sür likâbına düş dâmenine.
Reddeylemek düşmez onun şânına,
Eylesin derdime bir çâre söyle.
Bilir bâd-ı sabâ gam vatanlıyım,
Gönlü gözü me‟lûl kârubanlıyım.
Ciğeri hûn olmuş çeşm-i kanlıyım,
Elverir hasretlik hünkâre söyle...
Hatice-tül KübraEy Âdemoğulları! Her mescitte ziynetinizi takının (güzel ve temiz giyinin). Yiyin için fakat israf etmeyin. Çünkü O, israf edenleri sevmez.{A'râf, 7 /31}
Selamun aleyküm gül berra isim mi degistirdin?
«Subhenallahi ve’l-hamdulillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber ve la havle ve la kuvvete ilah billahil aliyyil azim »
Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etûbu ileyh tevbete abdin
Estağfirullah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etûbu ileyh tevbete abdin
"Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ükadü, vetenfericü bihil'kürabü, ve tükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamâmü bivechihil' kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ'lûmin lek."
Rabbim, Rahman ve Rahimsin !
Kadir ve Keremsin !
Hayirlarinin hepsini istiyorum,
Yarattigin bütün serlerdende sana siginiyorum !
Iki cihanda mahcub etme Rabbim.
Kalbimdekilerini bana nasip et Ya Zel Celali Vel Ikram.
Süphesiz ki sen, kimsenin umudunu kesmezsin ve senden baska hiçkimsenin vermeye asla gücü yetmez Ya Mûcib !
Ne olur duami kabul eyle Rabbim ! Lâ Ilahe Illa Allah, Muhammed Rasulallah !
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
~ Zeynep
«Subhenallahi ve’l-hamdulillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber ve la havle ve la kuvvete ilah billahil aliyyil azim »
"Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil'ükadü, vetenfericü bihil'kürabü, ve tükdâ bihil'havâicü, ve tünâlü bihir'regâibü, ve hüsnül'havâtimi, ve yüsteskal'ğamâmü bivechihil' kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ'lûmin lek."
Rabbim, Rahman ve Rahimsin !
Kadir ve Keremsin !
Hayirlarinin hepsini istiyorum,
Yarattigin bütün serlerdende sana siginiyorum !
Iki cihanda mahcub etme Rabbim.
Kalbimdekilerini bana nasip et Ya Zel Celali Vel Ikram.
Süphesiz ki sen, kimsenin umudunu kesmezsin ve senden baska hiçkimsenin vermeye asla gücü yetmez Ya Mûcib !
Ne olur duami kabul eyle Rabbim ! Lâ Ilahe Illa Allah, Muhammed Rasulallah !
آمين
Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin Allah hakkınızda ne hayırlı ve güzelini nasip etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
kalbinurNedendir bilinmez ama iki gündür hep duamda sifa diyince Cahide kardesimiz aklıma geliyor rabbim hayirli şifalar versin tüm hastalarada ins
Canım benim hep öyle zaten Allah küçük Cahidemize tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah. Allah yar ve yardımcıları olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
**RaNa**selamun aleykumm islamıyet ailesi
Aleyküm Selam canım:::::)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
VaVeylaleyla abla, zümra abla ve erhan abiii yeni renkleriniz hayırlı olsuunn :))
Allah razı olsun canım benim hadi gittin geldin Leyla ablanla görüşmeden sağlık olsun. Canım yanlış anlama banlanmak için bahene gerekti yoksa seni nasıl banlayacaktım tatlım ya:) Sen çok özelsin sakın unutma kalbi gönlü güzel kardeşim Allah senin her zaman o güzel kalbine göre versin:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
kalbinurŞükür be can nasılsın:)
iyiyim can napıyım denizin keyfini çıkardım geldimm :)) sen nasılsın :)
leyla-1Allah razı olsun canım benim hadi gittin geldin Leyla ablanla görüşmeden sağlık olsun. Canım yanlış anlama banlanmak için bahene gerekti yoksa seni nasıl banlayacaktım tatlım ya:) Sen çok özelsin sakın unutma kalbi gönlü güzel kardeşim Allah senin her zaman o güzel kalbine göre versin:)
ablam ailemle gidince malum sıkıntı :)
biliyorum canım ablam Allah razı olsun duygularımız karşılıklı :))
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
dan dostlara