İçinden geçeni paylaş...
1.542.843 görüntülenme · 25.047 yanıt
selamün aleyküm migreni olan arkadaşlar ikindi namazından sonra tekasür suresini okursanız geçiyormuş. baş ağrısı için okunuyormuş yedi kere olursa daha iyi olur. kitaptan okudum hemen paylaşayım istedim. Allah şifanızı versin.
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 235 mesaj
Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan, bütün samimiyetinle AFFET.
Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir..
Hissedilen herşeyi arşivleyen KADER kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir..
şehadetgülü, post: 1347913, member: 86712ALLAH Celle Celalühü Razı olsun.
Cümlemizden insaallah :a12:
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gözümede çarpınca böyle güzel bir başlık 2 çift laf karalamadan geçmak istemedim....bugün haberini aldığım bir şeyi paylaşayım istedim ...
önce internetten tanıştıgım sonrada yüzyüze görüşme fırsatı buldugum güney koreli bir hanım arkadaşım bana bugün İSLAMI SEÇTİĞİNİ söyledi nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam sizinde en az benim kadar sevineceğinizi bildiğim içİn söylemek istedim ..örtünmeyi de düşünüyormuş bir prova yapmış fotografını gördüm nasıl yakışmış hidayet anlatamam gözler çekik çekik birde mutlulugumu siz düşünün..sürekli sorardı ama pek aklıma gelmemişti açıkcası ama elimden geldiği kadar anlattım daha doğrusu ingilizce bildiğim kadar İnşallah benimde bir payım olmuştur bu sevapta Allahım sen duy yarabbim...
bu ne büyük mutluluk dünyanın en güzel haberlerinden ..:a15::a15::a15:
önce internetten tanıştıgım sonrada yüzyüze görüşme fırsatı buldugum güney koreli bir hanım arkadaşım bana bugün İSLAMI SEÇTİĞİNİ söyledi nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam sizinde en az benim kadar sevineceğinizi bildiğim içİn söylemek istedim ..örtünmeyi de düşünüyormuş bir prova yapmış fotografını gördüm nasıl yakışmış hidayet anlatamam gözler çekik çekik birde mutlulugumu siz düşünün..sürekli sorardı ama pek aklıma gelmemişti açıkcası ama elimden geldiği kadar anlattım daha doğrusu ingilizce bildiğim kadar İnşallah benimde bir payım olmuştur bu sevapta Allahım sen duy yarabbim...
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 349 mesaj
ekbramerhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gözümede çarpınca böyle güzel bir başlık 2 çift laf karalamadan geçmak istemedim....bugün haberini aldığım bir şeyi paylaşayım istedim ...
Enes b Mâlik (ra)’den rivâyete göre, şöyle demiştir: “Rasûlullah (sav)’e binek hayvanı isteyen biri götürüldü Fakat Rasûlullah (sav) yanında onu bindirecek bir binit bulamayınca o kimseye bir başkasını gösterdi Bu kimse de ona binek temin etti Adam Rasûlullah (sav)’e gelerek durumu haber verdi Bunun üzerine Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu: Hayra vasıta olan hayrı yapmış gibidir” (Tirmizî rivâyet etmiştir)
Mes’ûd el Bedrî (ra)’den rivâyete göre: “Bir adam Rasûlullah (sav)’e gelerek kendisinden binek hayvanı istedi ve şöyle dedi: Hiç bir şeyim kalmadı ne yaparsan yap Bunun üzerine Rasûlullah (sav), falana git buyurdu Adam o kimseye gitti, O da ona binek temin etti Sonra Rasûlullah (sav) şöyle buyurdu: Kim bir hayra sebeb olursa o hayrı yapanın -veya yerine getirenin- sevâbı kadar sevap vardır” (Müslim, Imara: 27; Ebû Dâvûd, Edep: 17)
Asra yemin olsun ki, insan mutlaka ziyandadır.Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.(Asr 1-2-3)
Hayırlı geceler forum sakinleriii
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Söz ola kestire başı,
Söz ola kese savaşı,
Söz ola ağulu aşı,
Bal ile yağ ede bir söz
Yunus Emre
biraz zor ama :) İnşaALLAH çalışırsam alırım :D :D
evet 11. Sınıf
Gerçekten mutlu olduk kardeşim :)
Söz ola kese savaşı,
Söz ola ağulu aşı,
Bal ile yağ ede bir söz
Yunus Emre
şehadetgülü, post: 1347922, member: 717212 puanlamı kaçırdın.
Üzüldüm ibra.
ALLAH Yardımcın olsun.
YEni dönemde inşALLAH taktir alırsın:)
3.sınıf mıydı?
11
Mavci abi nerdeeee?:)
biraz zor ama :) İnşaALLAH çalışırsam alırım :D :D
evet 11. Sınıf
ekbramerhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum gözümede çarpınca böyle güzel bir başlık 2 çift laf karalamadan geçmak istemedim....bugün haberini aldığım bir şeyi paylaşayım istedim ...
Gerçekten mutlu olduk kardeşim :)
İnsan beğenmez.
Kabirde çoook uyursun kalk ey Müslüman...!
Papaz bir Pazar ayininde hırıstiyanlara şöyle bir konuşma yapıyor; Bundan böyle haç larınızı yakalarınızın üzerine görünecek
şekilde asın... Zira artık müslümanlarda bize benzemeye başladı birbirimizi ayırdetmek kolaylaşsın...:(:(
Papaz bir Pazar ayininde hırıstiyanlara şöyle bir konuşma yapıyor; Bundan böyle haç larınızı yakalarınızın üzerine görünecek
şekilde asın... Zira artık müslümanlarda bize benzemeye başladı birbirimizi ayırdetmek kolaylaşsın...:(:(
İnsan beğenmez.
gulum.seSelamün aleyküm herkese hayırlı ve berektli günler inşallah...
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi
Amin inşaallah canım ..çalışanlara kolaylıklar dilerim..Hayırlı ve bereketli bir gün olması duasıyla..
Allaha emanet olunuz..selametle.
gülsengülve aleykümselam ve rahmetullahi
amin inşaallah canım ..çalışanlara kolaylıklar dilerim..hayırlı ve bereketli bir gün olması duasıyla..
Allaha emanet olunuz..selametle.
aminn.. Inşallah canım benim inşallah...
Selam ve dua ile...
kardelelehoş geldin canım gülümsem ..
Nerelerdesin?
Seni sitede göremiyorum.umarım iyisindir.allaha emanet olun.selametle kalın.
CANIM benim hoşbulduk...
canım buralardayım ama ne bilim nceki gibi girmiyorum siteye...
hamdolsun rabbime çok şükür canım iyiyim. sen nasılsın canım?
sende rahmana emanet ol...
selametle kal..
gulum.se
canım benim hoşbulduk...
Canım buralardayım ama ne bilim nceki gibi girmiyorum siteye...
Hamdolsun rabbime çok şükür canım iyiyim. Sen nasılsın canım?
Sende rahmana emanet ol...
Selametle kal..
allah razı olsun.umarım hayatında her şey yolundadır içimden böyle geçti.kendine çok iyi bak.selametle kal.
sağol ibra kardeşim paylaşım için ..ne diyeceğimi bilemedim yorum yapmak istiyorum ama ne söylenirki bu cümleden sonra..:a17::a33:
sağol ibra kardeşim paylaşım için ..ne diyeceğimi bilemedim yorum yapmak istiyorum ama ne söylenirki bu cümleden sonra..:a17::a33:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/71296-icinden-geceni-paylas · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.